Şimdi Ara

PS3 Avrupa Çıkışı Mart 2007'ye ertelendi... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "PS3'ün Ertelenmesi Hakkındaki Karikatürler" diye yeni bir başlık açmanızı öneriyorum; konu "mizah" bölümüne dönmüş.

Çok kaliteli espriler de var, o ayrı konu ama, bir başlıkta farklı konulara değinmek yerine, başlığa sadık kalınması forum adabına daha uygun düşer.

Bu arada, halen "Tüh, kendimi PS3 almaya hazırlamıştım, şimdi aylarca bekleyecek miyim ?" ayağına yatan ve "PS3'ü Amerika'dan almanın bizler için daha ucuz olacağını gözardı edenlere" samimiyetsizliklerinden dolayı teessüf ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

"PS3'ün Ertelenmesi Hakkındaki Karikatürler" diye yeni bir başlık açmanızı öneriyorum; konu "mizah" bölümüne dönmüş.

Çok kaliteli espriler de var, o ayrı konu ama, bir başlıkta farklı konulara değinmek yerine, başlığa sadık kalınması forum adabına daha uygun düşer.

Bu arada, halen "Tüh, kendimi PS3 almaya hazırlamıştım, şimdi aylarca bekleyecek miyim ?" ayağına yatan ve "PS3'ü Amerika'dan almanın bizler için daha ucuz olacağını gözardı edenlere" samimiyetsizliklerinden dolayı teessüf ediyorum

Amerikadan alamayacağına göre nasıl olsa ilk günde bitecek orda konsol anca 2007nin Mart ayında falan Amerikada ps3 bulunabilir hale gelir ozamanda zaten Avrupada çıkıyor olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: sos05
    Amerikadan alamayacağına göre nasıl olsa ilk günde bitecek orda konsol anca 2007nin Mart ayında falan Amerikada ps3 bulunabilir hale gelir ozamanda zaten Avrupada çıkıyor olacak.

Gerçekten Amerika'da ancak 2007 Mart'ta PS3 alınabileceğine mi inanıyorsunuz

Ben o zaman size inanacağınız başka şeyler söyleyeyim :

- PS3 almadan önce PS3 bağlılık yemini edilecek ve 6 ay içinde en az 5 oyun orjinal alınacağına ve Xbox360 oynanmayacağına dair "Ken Kutaragi" yemini etmek gerekecekmiş.

- PS3 satın almadan önce 5 kere yüksek sesle "I hate Microsoft (Microsft'dan nefret ediyorum)" diye haykırmak gerekecekmiş ve İngilizce harici diller kabul olmayacakmış; ses analizini PS3 yapacakmış.

- PS3 sadece Amerikan vatandaşlarına, karne ile satılacakmış (bilmeyenler Türkiye'de karne ile ekmek verilen günler hatırlasınlar)

- Kimlik kartının son karakteri tek sayı olanlar P.tesi - Çarşamba günleri, son karakteri çift sayı olanlar Salı ve Perşembe günleri PS3 alabileceklermiş.

- Eğer bir dükkanda 5 tane PS3 varsa ve 10 müşteri almak isterse, Xbox360 hakkında bilek güreşi yapılacak ve kazananlara verilecekmiş.

- Adı ve soyadında en fazla P ve S harfleri olanlara öncelik tanınacakmış; son 1 ayda yapılan isim/soyisim değişiklikleri kabul edilmeyecek, çok ısrar edilirse Ken Kutaragi E-mail atılacak ve cevap beklenecekmiş.

Sonunda bana da bunları yazdırdınız, tebrik ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: ParacelciuS

"avrupada çıkış tarihinin ertelenme sebebi "Blueray laser diot" bulma sıkıntısıymış. (artık neyse)

Ps3'ün kendisi sıkıntı oldu çıktı zaten... ''Bluray laser idiot''

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 8 Eylül 2006; 1:35:31 >
  • quote:

quote:

- PS3 almadan önce PS3 bağlılık yemini edilecek ve 6 ay içinde en az 5 oyun orjinal alınacağına ve Xbox360 oynanmayacağına dair "Ken Kutaragi" yemini etmek gerekecekmiş.

- PS3 satın almadan önce 5 kere yüksek sesle "I hate Microsoft (Microsft'dan nefret ediyorum)" diye haykırmak gerekecekmiş ve İngilizce harici diller kabul olmayacakmış; ses analizini PS3 yapacakmış.

- PS3 sadece Amerikan vatandaşlarına, karne ile satılacakmış (bilmeyenler Türkiye'de karne ile ekmek verilen günler hatırlasınlar)

- Kimlik kartının son karakteri tek sayı olanlar P.tesi - Çarşamba günleri, son karakteri çift sayı olanlar Salı ve Perşembe günleri PS3 alabileceklermiş.

- Eğer bir dükkanda 5 tane PS3 varsa ve 10 müşteri almak isterse, Xbox360 hakkında bilek güreşi yapılacak ve kazananlara verilecekmiş.

- Adı ve soyadında en fazla P ve S harfleri olanlara öncelik tanınacakmış; son 1 ayda yapılan isim/soyisim değişiklikleri kabul edilmeyecek, çok ısrar edilirse Ken Kutaragi E-mail atılacak ve cevap beklenecekmiş.

Olabilir 500.000 2-3 gün içinde biter x360 bile daha çok konsol ile çıktığı halde tükendi.Amerikalılar alır Amerikada yakını olanlar belki alabilir ve ebayden bir ps3e 5.000-10.000 ytl verebilecek olanlar alır.Tamam Mart geç oldu ama bence en erken Ocak.Çıkış asla yetmez ondan sonra gelenlerde çıkışta alamayanlar zaten chrismas falan geliyor hediye mediye ohooo.Ama vazgeçtim şimdi gamespotun onthespotunu seyrediyorum sordular sadece 400.000 var burda nolcak bu hal diye hiçbiri şaşırmamış zaten umurlarında değil hiçbiri ps3 almayı düşünmüyormuş bile (2006da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 8 Eylül 2006; 2:31:35 >

• quote:

quote:

Bahsettiğin gibi mizah bölümünde bir konu açıp yazabilirdin bunları.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.