Şimdi Ara

Ps3 ban (8002A227) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acildi giriniz
  • Evet açıldı psn
  • Geç olsun,güç olması,herkes ektiğini er ya da geç biçecektir,bu devran böyle dönmez.
  • arkadaslar bir arkadasımla psn den alınan bir oyunu paylaştık,ilerde ban a sebep olmayalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

arkadaslar bir arkadasımla psn den alınan bir oyunu paylaştık,ilerde ban a sebep olmayalım?

Sanırsam bana sebep oluyor sitede dolaştığın zaman konu vardı bi rasladıydım araştırırsan bulursun ama risk altındasın bunu söyleyim.Bildiğim kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC
    Kufur edenleride banlarlar mi? Arada maclardan sonra gevurlara sovuyorumda...

Turklere hakaret edenlere oyle bir sovuyorum ki karakter yetmiyor bir mesaj daha atiyorum
  • Korsancılar şimdilik takılsın yakında ağlamaya başlayacaklar.
  • baslıgı acan degıstırse ıyı olur bu kodun ban ıle alakası yoktur calısma yuzunden psn kapatılmıstı suan sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 11 Mart 2011; 1:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicoBelick

quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

arkadaslar bir arkadasımla psn den alınan bir oyunu paylaştık,ilerde ban a sebep olmayalım?

Sanırsam bana sebep oluyor sitede dolaştığın zaman konu vardı bi rasladıydım araştırırsan bulursun ama risk altındasın bunu söyleyim.Bildiğim kadarıyla...

oyunu silerek mi kurtulabilirim bu durumdan?
    ne yapmam lazım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

Turklere hakaret edenlere oyle bir sovuyorum ki karakter yetmiyor bir mesaj daha atiyorum

2 ay kadar önce Gt5'de online kapışırken Hollandalı 2 hırbo,belli kalıplarda Türkçe küfür öğrenmişler,yarışlar bittikten sonra,networkten çıkacakları zaman her türlü küfür yazdılar.

Yanımda Hollandaca bilen arkadaş vardı,çok pis giydirecektik,ama ban man olur diye,frene bastık.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

• Bu hatayı alan kişinin PS Networku kullanması yasaklanmış oluyor. Gerçekten Ban yani.

Ps3 ban (8002A227)
  • Ne banı arkadaşım ya :D

Biraz araştırın psn Bakımda
  • PSN açıldı. giremeyen varsa banlanmış demektir.
  • quote:

MSN'den alıntı: Jose_mourinhoo

bu account banlanmasıdır normal bişeydir herkezde olabilir önemli olan psn bandır.. ve böyle bişey söz konusu değildir

dedi arkadaş MSN aracılığı ile banlanmış forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 10 Mart 2011; 15:05:24 >
  • Küfür ve sizi rahatsız edenleri buradan online olarak şikayet edebilirsiniz :http://us.playstation.com/psn/signin/?returnURL=http://np.us.playstation.com
  • quote:

PSN açıldı. giremeyen varsa banlanmış demektir.

Allah Allah?Ben % 100 orijinal kullanıyorum,cihazımın versyonu 3,60 henüz sabah update yapmıştım,demin gt5'de denedim psn'e girmiyor melet. Bir gariplik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Allah Allah?Ben % 100 orijinal kullanıyorum,cihazımın versyonu 3,60 henüz sabah update yapmıştım,demin gt5'de denedim psn'e girmiyor melet. Bir gariplik var.

hangi kod hatasını veriyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

hangi kod hatasını veriyor?

Birazdan bakıp ileteceğim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.