Şimdi Ara

Ps3 ban (8002A227) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn homede herkes birbirini taciz ediyor sony banlamıyor
  • İlk videonun hesap paylaşanlardan birine ait olduğunu düşünüyorum. Beş tane kadar hesabı var. Hepsiyle tek tek deniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

PS3 ten milletin banlanması gayet normal, Irkçı söylemlerde, küfür, ıvır zıvırda sikayet ederseniz ve haklıysanız sony bu tarz yaptırımlarda bulunuyor.

Ayrıca calinti kredi karti ile alinan ve dagitilian oyunlarda. Yada oyunu PSn den alip sonra bankayi islemi ben yapmadim diye arayip iptal ettirirseniz onayi. Sony direk calinti kart kullandiniz diye ps3 unuzu ucurabiliyor.

YAni uzun lafin kisasi sadece CFW icin adam banlanmiyor...

Forumdan CFW yuzunden banlanan birini duydunuz mu ? Duyarsanız ilk olacak....

Irkçılıktan hiç bir şey olmuyor heleki Türklere yapılanlardan

Black ops ta adam domuz yapmış içine Türk Bayrağı yapmış 100000 kere şikayet ettim

Sonuç : Adam lvl kasıyor takmadılar bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Mart 2011; 10:10:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Bir oyunun 5 farklı makinada aktif edilebilmesi durumu bir kişi oyunu alıp 4 kişiye paylaşsın hatta daha da ileri giderek bu işin ticaretini yapıp para kazansın diye konulmuş birşey değil.Yarın birgün makina bozulur açamazsın o aldığın oyunlar boşa gitmesin diğer makinada da aktif edebilesin veya PSP de de aynı hesabı kullan diye yapılmış bir sistem.Eğer Sony oyun paylaşımı yaptığınızı tesbit eder veya birisi şikayet ederse o hesap ve MAC adresi banlanıyor.Ayrıca PS3 de ban olmaz veya Sony yapamaz diyenler Home da veya LBP1-2 gibi oyunlarda birine küfür etsin veya buna benzer durumlarda şikayet edilirsen 1 gün sonra anında banlıyor modlar hiç acımıyorlar.Korsan kullananlar şu anda PSN de cirit atıyor,daha dün birini gördüm oynadığı oyun yerinde lvl bilmem kaç gibi acayip şeyler yazıyordu.Daha ne bekliyor Sony herifler PSN'nin içine ediyor bunlar mail göndermekle meşgul.

En kötüsü yeni konsol alırım banlanırsam fakat 5 kişi ile ortak eklenti yada oyun almak, CFW yada JB kullanmanın yanında çok masum kalıyor. Ban konusunda yapacakları en son şey oyun paylaşımı olur belki de ama Sony'nin işine bellide olmaz ama merakımdan sordum acaba oyun paylaştı diye banlanan var mı bu forumda ?

• Kufur edenleride banlarlar mi? Arada maclardan sonra gevurlara sovuyorumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

Kufur edenleride banlarlar mi? Arada maclardan sonra gevurlara sovuyorumda...

Yok hocam korkma küfür artık olağan bişey.
  • Tamam damn ;)
  • Allah Allah.Şuan psn girmiyor ve hata kodu çok yakın - so close - 8002A230

NOT: EN HARBİSİNDEN ORJİNAL DESTEKCİSİYİM ! BU HATA NEYİN NESİ ANLAMIŞ DEĞİLİM
  • Arkadaşlar Sıgn In dediğimde söyle bi hata veriyor

An error has occurred. You have been signed out of PlayStation@Network
    (8002A203)
    Ağ durumu ile bi hata ama şüphelendim açıkcası hiç böyle bişey olmamıştı.
    Hangi usere girersem gireyim aynı hatayı veriyor, bi bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi.
  • Nico bakim var server da.yarina duzelir ancak.
  • Arkadaşlar tırsmayın hemen . Psn de yarına kadar bakım var . . Yaklaşık 12 saatlik bakım var . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

Nico bakim var server da.yarina duzelir ancak.

Bende ban yedim diye korkuyodum açıkçası Teşekkürler.

%100 orjinal kullanıcısıyım

Temizlik var demekki ( Ban )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicoBelick -- 9 Mart 2011; 21:39:21 >
  • Saah saat 5 6 gibi düzenlenecek plus hesabı olanlar 150 mb a kadar save dosyasını atabilicekmiş paranoya yapmayın orjinal kullanıyorsanız hiç bir şey olmaz millet boş keseden sallıyor
  • Şuan korsan kullananlara ban falan yok videolar eski. Korsan kullananlar yanılmıyorsam akıyor PSN'e
  • bende 8002A203 hatası veriyor giremiyorum. Yedim mi banı yoksa :S
  • Kopyasida mi var ya oyunlarin? Yoksa klon kutular falanmi var?
  • 80023017 hatası alıyorum bende ve giremiyorum PSN ama beni banlayamazlar herşeyim orjinal çünkü, banlarlarsa rezil ederim onları bütün internete, Sony korsanları banlamıyor, orjinal kullananları banlıyor diye...
  • Banlama falan yok ya merak etmeyin...
  • Bende orjinal oyun kullanıcısıyım Error code 8002A203 psn store a gırmıyor ve onlıneda oyun oynanmıyor asagıda yazana gore PlayStation Network is offline
    10 marta kadar ofline mış sizde de durum boylemı acaba?

PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 16:05 on Wednesday 9 March 2011 until 03:00 on Thursday 10 March 2011, GMT.

During the maintenance, you will be unable to access the following services:

PlayStation Store on PS3 and PSP.
    PlayStation Network Account Management.
    PlayStation Network Account Registration.
    In addition, you will not be able to sign in to PlayStation Network from eu.playstation.com. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 16:05 on Wednesday 9 March 2011.

During this maintenance, you can continue to collect in-game trophies and these will be updated on your profile once PlayStation Network is back up and running.

If you have any questions about this down time, just post them here and we'll do our best to answer them.

It's Stickied up in the grey box by RabidWalker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 9 Mart 2011; 22:49:07 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.