Şimdi Ara

Ps3 ban (8002A227)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
8.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANLANDIĞINIZ ZAMAN BU HATAYI ALICAKSINIZ

İşin garip tarafı youtube a banlanma videoları düşmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 8 Mart 2011; 0:10:17 >

• Simdiye kadar banlanan yok diye biliyorum.
    Ama Toplu ban bekliyorum Yakin zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Simdiye kadar banlanan yok diye biliyorum.
    Ama Toplu ban bekliyorum Yakin zamanda
    youtube a düşmeye başlamış ban videoları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

youtube a düşmeye başlamış ban videoları

Alıntıları Göster
    Yakında gelir banlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Yakında gelir banlar

Alıntıları Göster
    Hile yapan şerefsizler bir an önce banlansa iyi olacak ama hesap alıp alıp geri gelmeleri çok kolay, Sony buna çare bulabilecek mi acaba? Mesela aynı makineden 5-6 hesap banlanırsa o makinede başka hiç PSN kullanılmasın gibi. Ne biliyim bu tarz fikirler olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

Hile yapan şerefsizler bir an önce banlansa iyi olacak ama hesap alıp alıp geri gelmeleri çok kolay, Sony buna çare bulabilecek mi acaba? Mesela aynı makineden 5-6 hesap banlanırsa o makinede başka hiç PSN kullanılmasın gibi. Ne biliyim bu tarz fikirler olmalı.

Alıntıları Göster
    Hileden ziyade konsola extradan bir takım işlem yapanlar banlanıyor kesin. Gerçi o işlemleri yapanlar hile olayıda yapar büyük ihtimal. Banla Sony hüplet CFW'cileri. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Hileden ziyade konsola extradan bir takım işlem yapanlar banlanıyor kesin. Gerçi o işlemleri yapanlar hile olayıda yapar büyük ihtimal. Banla Sony hüplet CFW'cileri. (:

CFW nedir tam bilmiyorum da
  • quote:

quote:

Custom Firmware, Sony'nin izni olmaksızın, illegal yüklenen PS3 yazılımları.
  • quote:

quote:

Bir yönetim bicimidir,
    Devletin kendi kendini yönetmesidir

Saka bir yana hocam ,
    En kisa yoldan CFW; PS3 Illegal yazilimlari yüklemektir .
    Örn; Unzerstörbar kullaniyor..
  • quote:

quote:

quote:

Bir yönetim bicimidir,
    Devletin kendi kendini yönetmesidir

Saka bir yana hocam ,
    En kisa yoldan CFW; PS3 Illegal yazilimlari yüklemektir .
    Örn; Unzerstörbar kullaniyor..

Alıntıları Göster
    Baktığınız zaman videoya hesap banlanmamış sadece konsolun kendisi banlanmış adam tüm hesaplardan deniyor ama giremiyor aynen x boxtaki gibi yani banlama hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: karagoz90

Baktığınız zaman videoya hesap banlanmamış sadece konsolun kendisi banlanmış adam tüm hesaplardan deniyor ama giremiyor aynen x boxtaki gibi yani banlama hayırlı uğurlu olsun

konsolun hızından ban yediği anlaşılıyo zaten maximum performans =ban
  • quote:

quote:

Hız derken hocam kusura bakma anlayamadım
  • quote:

quote:

quote:

Hız derken hocam kusura bakma anlayamadım

şıkır şıkır geçiyo ya menülere

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    2.Videonun tarihe dikkat edin
    Erstellt: 21.08.2009

Dedigim gibi simdilik Banlanan olmadi daha.

• quote:

2.Videonun tarihe dikkat edin
    Erstellt: 21.08.2009

Dedigim gibi simdilik Banlanan olmadi daha.

Alıntıları Göster
    Korkunun ecele faydası yok, her kopyacı psn ını tadacaktır Sıra Sana geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Korkunun ecele faydası yok, her kopyacı psn ını tadacaktır Sıra Sana geliyor

Alıntıları Göster
    Videolardan biri 2009 diğeri ise 2010 tarihli.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Videolardan biri 2009 diğeri ise 2010 tarihli.

Alıntıları Göster
    PSN oyununu 5 kişiye kadar paylaşım yapanlarda banlanacak mı ? Var mı bilgisi olan ? ? ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

PSN oyununu 5 kişiye kadar paylaşım yapanlarda banlanacak mı ? Var mı bilgisi olan ? ? ? ?

Böyle birşey olmaz herhalde. Olursa çoğu kişinin asıl hesabı gümler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

Alıntıları Göster
    PS3 ten milletin banlanması gayet normal, Irkçı söylemlerde, küfür, ıvır zıvırda sikayet ederseniz ve haklıysanız sony bu tarz yaptırımlarda bulunuyor.

Ayrıca calinti kredi karti ile alinan ve dagitilian oyunlarda. Yada oyunu PSn den alip sonra bankayi islemi ben yapmadim diye arayip iptal ettirirseniz onayi. Sony direk calinti kart kullandiniz diye ps3 unuzu ucurabiliyor.

YAni uzun lafin kisasi sadece CFW icin adam banlanmiyor...

Forumdan CFW yuzunden banlanan birini duydunuz mu ? Duyarsanız ilk olacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 8 Mart 2011; 9:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

PS3 ten milletin banlanması gayet normal, Irkçı söylemlerde, küfür, ıvır zıvırda sikayet ederseniz ve haklıysanız sony bu tarz yaptırımlarda bulunuyor.

Ayrıca calinti kredi karti ile alinan ve dagitilian oyunlarda. Yada oyunu PSn den alip sonra bankayi islemi ben yapmadim diye arayip iptal ettirirseniz onayi. Sony direk calinti kart kullandiniz diye ps3 unuzu ucurabiliyor.

YAni uzun lafin kisasi sadece CFW icin adam banlanmiyor...

Forumdan CFW yuzunden banlanan birini duydunuz mu ? Duyarsanız ilk olacak....

Alıntıları Göster
    Bir oyunun 5 farklı makinada aktif edilebilmesi durumu bir kişi oyunu alıp 4 kişiye paylaşsın hatta daha da ileri giderek bu işin ticaretini yapıp para kazansın diye konulmuş birşey değil.Yarın birgün makina bozulur açamazsın o aldığın oyunlar boşa gitmesin diğer makinada da aktif edebilesin veya PSP de de aynı hesabı kullan diye yapılmış bir sistem.Eğer Sony oyun paylaşımı yaptığınızı tesbit eder veya birisi şikayet ederse o hesap ve MAC adresi banlanıyor.Ayrıca PS3 de ban olmaz veya Sony yapamaz diyenler Home da veya LBP1-2 gibi oyunlarda birine küfür etsin veya buna benzer durumlarda şikayet edilirsen 1 gün sonra anında banlıyor modlar hiç acımıyorlar.Korsan kullananlar şu anda PSN de cirit atıyor,daha dün birini gördüm oynadığı oyun yerinde lvl bilmem kaç gibi acayip şeyler yazıyordu.Daha ne bekliyor Sony herifler PSN'nin içine ediyor bunlar mail göndermekle meşgul.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.