allah allah bende ofw kullanıyorum cihazda illegal hiç birşey yok yüklemedimde , dün akşam aynı hatayı bende aldım , 9 mart'ta bakım olduğunu bildiğimden bakımla alakalı zannediyordum , içimede bi kurt düştü akşam eve gidince bir deniyim .
psn e girilememesinin sebebi ban değil, ben ki şimdiye kadar fw nin yanından geçmemiş insanım, psne giremeyip, online killzone3 oynadım dün gece:) anladığım kadarıyla psn de bir güncelleme var
8002A203 uyarısı ile karıştırmayın bu uyarıyı. güncelleme ile ilgili olan uyarı numarası 8002A203. burada başlıkta yazan hata numarası farklı. 8002A227 uyarısı alıyorsanız banlanmışsınız demektir.
ben banlıyım ama yeni yöntem ile yine giriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: blacksnake03
quote:
Orijinalden alıntı: NicoBelick
quote:
arkadaslar bir arkadasımla psn den alınan bir oyunu paylaştık,ilerde ban a sebep olmayalım?
Sanırsam bana sebep oluyor sitede dolaştığın zaman konu vardı bi rasladıydım araştırırsan bulursun ama risk altındasın bunu söyleyim.Bildiğim kadarıyla...
oyunu silerek mi kurtulabilirim bu durumdan? ne yapmam lazım yani
Tamamdır,demin baktım,giriyor sıkıntı yok. Nedense gt5 takılı iken otomatik girmedi.Bu stres yetti.
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenCCC
quote:
Orijinalden alıntı: -Username-
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenCCC Kufur edenleride banlarlar mi? Arada maclardan sonra gevurlara sovuyorumda...
Turklere hakaret edenlere oyle bir sovuyorum ki karakter yetmiyor bir mesaj daha atiyorum
Birde türk olupta küfür edenler var Adam Türk nickinden belli maç başlamadan önce küfür ediyor bana
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NicoBelick
quote:
arkadaslar bir arkadasımla psn den alınan bir oyunu paylaştık,ilerde ban a sebep olmayalım?
Sanırsam bana sebep oluyor sitede dolaştığın zaman konu vardı bi rasladıydım araştırırsan bulursun ama risk altındasın bunu söyleyim.Bildiğim kadarıyla...
oyunu silerek mi kurtulabilirim bu durumdan? ne yapmam lazım yani
İndirdiğin proflili silmen gerek diye biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme