Şimdi Ara

PS3 BF3 Alınır mı hala?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • d&r ın sitesinde 30 lira beyler. alınır mı sizce?

• Tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu PS3 de 3bin küsür kişi oynuyor kaba bir hesap yaparsak Battlefront'u da PC'de 3bin küsür kişi oynuyor ve oyun buluyorum ama öyle her modu deneme şansınız yok sadece en popüler kısımlarda oynarsanız oyuncu bulabilirsiniz yani alınabilir.

http://bf3stats.com/
  • alınır niye alınmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu PS3 de 3bin küsür kişi oynuyor kaba bir hesap yaparsak Battlefront'u da PC'de 3bin küsür kişi oynuyor ve oyun buluyorum ama öyle her modu deneme şansınız yok sadece en popüler kısımlarda oynarsanız oyuncu bulabilirsiniz yani alınabilir.

Teşekkürler hocam.
    Bir sorum daha olacak. psnde kart eklerken kart bilgileri geçersiz diyor. kaç tane oyun alamadım indirimdeyken. psn forumuna baktım çözen az kişi var. onların dediklerini denedim ama aynı sonuç. bilginiz var mı bu konu hakkında?

• Hocam ben çözümünü bilmiyorum ama forumda bu sorunu yaşayan çok arkadaş var bir ararsanız bulmuş olabilirler sorunu. Ben bir kez yaşadım bu sorunu ve adres bilgilerini farklı girdim, düzeldi.
  • quote:

Hocam ben çözümünü bilmiyorum ama forumda bu sorunu yaşayan çok arkadaş var bir ararsanız bulmuş olabilirler sorunu. Ben bir kez yaşadım bu sorunu ve adres bilgilerini farklı girdim, düzeldi.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

Oyunu PS3 de 3bin küsür kişi oynuyor kaba bir hesap yaparsak Battlefront'u da PC'de 3bin küsür kişi oynuyor ve oyun buluyorum ama öyle her modu deneme şansınız yok sadece en popüler kısımlarda oynarsanız oyuncu bulabilirsiniz yani alınabilir.

Teşekkürler hocam.
    Bir sorum daha olacak. psnde kart eklerken kart bilgileri geçersiz diyor. kaç tane oyun alamadım indirimdeyken. psn forumuna baktım çözen az kişi var. onların dediklerini denedim ama aynı sonuç. bilginiz var mı bu konu hakkında?

Adres bilgilerini farklı şekilde girince düzelebiliyor. Şu konuya bakın:

http://forum.donanimhaber.com/m_95555697/tm.htm

• Ben hala oynuyorum hocam grand bazaar da ki tadı hiçbir haritada bulamadım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Ben hala oynuyorum hocam grand bazaar da ki tadı hiçbir haritada bulamadım :)

iyiymiş hocam ne pcde ne de ps3te oynadım daha önce. alırsam başından kalkmam herhalde
  •  PS3 BF3 Alınır mı hala?
    d&rdan siparişi verdim şimdi beyler. standart edition bitmiş sanırım mecburen premium aldım. kaç güne gelir sizce?
  • 2 güne gelir tahminimce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

2 güne gelir tahminimce.

2 günse çok iyiymiş. teşekkürler.
  • D&R'dan The Witcher 3 sipariş etmiştim. Kastamonu nun küçük bir ilçesinde oturmama rağmen 2 günde elime ulaşmıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

D&R'dan The Witcher 3 sipariş etmiştim. Kastamonu nun küçük bir ilçesinde oturmama rağmen 2 günde elime ulaşmıştı.

eski 2010 konularında 1 hafta filan yazmış herkes netten ilk defa sipariş veriyorum hocam pek bilgim yok bu konularda. teşekkürler bilgi için.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 28 Mayıs 2016; 14:16:35 >
  • Beni ekle hocam arada takılırız psn dejin32

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Beni ekle hocam arada takılırız psn dejin32

tamamdır hocam
  • D&R tedarik süresi tamamen şans işi . 1 haftadır tedarik sürecinde olan oyunu arayıp sormadan kafalarına göre iptal ettiler. Eğer 3 gün filan gelmez ve müşteri hizmetlerini ararsanız '' Tedarik süremiz 5 iş günüdür '' diyecekler. İnşAllah gelir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

D&R tedarik süresi tamamen şans işi . 1 haftadır tedarik sürecinde olan oyunu arayıp sormadan kafalarına göre iptal ettiler. Eğer 3 gün filan gelmez ve müşteri hizmetlerini ararsanız '' Tedarik süremiz 5 iş günüdür '' diyecekler. İnşAllah gelir .

hadi ya :/ umarım gelir hocam.

hocam sayende kartı ekleyebildim teşekkür ediyorum. @venomstr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.