Şimdi Ara

PS3 Bluetooth Kulaklik icin tasviyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba mikrofonlu bluetooth kulaklik ariyorum.Talebim su sekilde "takim arkadaslarima yada o an konustugum kisiye sesimi net ileten,hafif ve sarji iyi dayanabilen" kullanmakta oldugunuz yada tavsiye ettiginiz bir kulaklik var midir?PS3 u fps online oynadigim icin gerekli suan Jabra Bt 2015 i ovuyorlar birde Sony'nin orjinal headseti var.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir paylasirsaniz sevinirim.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brc_okr -- 30 Nisan 2011; 12:42:43 >

• Jabra ile sony nin arasinda daglar kadar fark var sony i al
  • samsung web 460 veya türevleri sarjı çok sağlam düşünebilirsin....
  • 35 tl ye nokia ve samsung modelleri var , al gitsin hepsi aynı işi görüyor.
  • Fazla para bayılmana gerek yok ben jabra 2035 kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

Fazla para bayılmana gerek yok ben jabra 2035 kullanıyorum memnunum

sony orjinal kulakligi 50 tl civari jabra da daha ucuz ondan ama benim aslinda dusundugum hafif olmasi kulak agritirsa cekilmez yani :) bildigin yerler var mi ? mesela d&r teknosa gold gibi yerler satiyorlar mi bu urunleri yoksa telefon magazalarinda mi bulunuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brc_okr

quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

Fazla para bayılmana gerek yok ben jabra 2035 kullanıyorum memnunum

sony orjinal kulakligi 50 tl civari jabra da daha ucuz ondan ama benim aslinda dusundugum hafif olmasi kulak agritirsa cekilmez yani :) bildigin yerler var mi ? mesela d&r teknosa gold gibi yerler satiyorlar mi bu urunleri yoksa telefon magazalarinda mi bulunuyor?

Ben Teknosadan aldım ve gayet hafif

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

35 tl ye nokia ve samsung modelleri var , al gitsin hepsi aynı işi görüyor.

bende nokianın telefonun yanında verdiği bedava blutut kulaklığı kullanıyom
  • Aynen tesekkurler tavsiyeler icin nokia samsung faln yada sony bitanesini uygun olandan almak lazim hepsi uygun herlde
  • bence sony'nin orjinal kulaklıgını almalısın fiyatı 95'tl
  • arkadaslar sony headset aradim ama hicbir yerde bulamadim elektronik marketlerde, JABRA bt2080 modelini 54 tlye aldim. Dusunenler var ise tavsiyem su gayet rahatmis ufacik birsey sesi cok iyi alabiliyorum ve karsi tarafa iletiyor. Eger Jabra almak isteyenler varsa tavsiye ederim baya şık bir kulaklik ustelik kaliteli. Kurulumu hakkinda merak eden olursa pm atabilirim biraz degisik kurulumu var. Iyi eglenceler
  • Ben bu gün samsung aldım ucuz bişey 30 liraya bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraksoy

Ben bu gün samsung aldım ucuz bişey 30 liraya bakalım ne olacak

nasıl memnun kaldınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redzola

quote:

Ben bu gün samsung aldım ucuz bişey 30 liraya bakalım ne olacak

nasıl memnun kaldınmı?

Ürünü internetten aldım. Henüz elime ulaşmadı. Çift telefon destekli kulaklık aldım. Hem telefonu hem playstation u tanıtırım diye düşündüm. :) Milletin yarış esnasında ow ye yehuuu nası geçirdim hesabı konuşmalarında suskun kalmak kötü oluyo :) İnşallah çalışacak, Çalışmazsa jabra çalışıyormuş ondan alacağım.

PSN : eraksoy eklemek isteyen arkadaşlar buyursun. Genelde GT5 ve Formula 2010 Takılıyorum. Bu gün shopto dan aldığım Medal of honor geldi onu deneyeceğim.

• PS3 Wireless Headset
  • Samsung kulaklığım bu gün geldi kullanma kılavuzunda 2.1 + EDR destekler diyor. Playstation 2.0 + EDR Destekliyormuş. :) Sanırım bir problem olmaz akşam eve gidince deneyeceğim artık.
  • Sony nin kini al. 40-50 ye falan bulursun. Shoptodan getirt. Yada ben çok para bayılmak istemiyorum diyorsan , telefonuna bir kulaklık al. Onu ps3 e tanıt.
  • Samsung kulaklığı tanıttım tanımada hiç bir sorun olmadı 2 saniyede tanıttım. iki cihaz aynı anda tanıyormuş Telefonumuda tanıttım hem telefon için hem ps3 için kullanacağım. Ses testinde gayet güzel çalışıyordu. gt5 de konuştuğum zaman ses işareti çıkıyor ama konuşacak kimse olmadığı için ses kalitesi nasıl bilemiyorum. :) Eşim dizi izlediği içinde şu anda ps3 oynayamıyorum. Evlilik böyle bir şey işte anlayış ve sabır gerektiriyor
  • quote:

Samsung kulaklığı tanıttım tanımada hiç bir sorun olmadı 2 saniyede tanıttım. iki cihaz aynı anda tanıyormuş Telefonumuda tanıttım hem telefon için hem ps3 için kullanacağım. Ses testinde gayet güzel çalışıyordu. gt5 de konuştuğum zaman ses işareti çıkıyor ama konuşacak kimse olmadığı için ses kalitesi nasıl bilemiyorum. :) Eşim dizi izlediği içinde şu anda ps3 oynayamıyorum. Evlilik böyle bir şey işte anlayış ve sabır gerektiriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.