Şimdi Ara

PS3 CAFE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ben buraya geldim Cok guzel bi mekan olmuss ellerinize saglık turnuva falan duzenlemeyi dusunuyomusunuz
  • Çok bayan müşterimiz var.Hatta çoğu eşleri,sevgilileri veya arkadaşları ile PES oynamaya geliyorlar daha önce bu kadar futbol oyunu oynayan bayan görmediğim için bu beni şaşırtmıştı ki kendi eşime bile sevdirmek 1 yılımı aldı. :)
  • hocam ben geldim kafene hatırlamazsın amaarkadaşla bulana kadar turlamıştık biraz meğer üst kattaymış

hakkaten koltuklar lcd falan çok süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr

hocam ben geldim kafene hatırlamazsın amaarkadaşla bulana kadar turlamıştık biraz meğer üst kattaymış

hakkaten koltuklar lcd falan çok süper

Memnun kalmanıza sevindim.Tekrar bekleriz

• Hocam bende Kadıköy taraflarında takılıyorum ama 5 ytl fazla bana 1 saat için yani ben senin müşterin olamam galiba

Ama belki LCD zevkini tatmak için gelebiliriz.

Unutmadan bir de bu ps3 lerin fiyatı ne kadara geldi? (1 tanesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 9 Ocak 2008; 16:41:32 >
  • çok güzel olmuş şu ayağım düzelsin kadıkoye maç için geçtıgımızde arkadaslarla ugrarız stada olan uzaklığı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Hocam bende Kadıköy taraflarında takılıyorum ama 5 ytl fazla bana 1 saat için yani ben senin müşterin olamam galiba

Ama belki LCD zevkini tatmak için gelebiliriz.

Unutmadan bir de bu ps3 lerin fiyatı ne kadara geldi? (1 tanesi)

PS3ler 750ytl civarına geldi...Pal ve ntsc-j karışık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

çok güzel olmuş şu ayağım düzelsin kadıkoye maç için geçtıgımızde arkadaslarla ugrarız stada olan uzaklığı ?

Rexx sinemasından rıhtıma doğru inen yolun üzerinde sağda kalıyoruz.

PS3 CAFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm256 -- 9 Ocak 2008; 17:00:45 >
  • gayet guzel begendım ben . vıp odalarının ne farkı merak ettım
  • öncelikle hayırlı olsun güzel bir mekan olmuş...

Hafta sonu uğyabilrim çok sıra oluyormu işler nasıl?

neyse hafta sonu misafiriniz olabilrim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

öncelikle hayırlı olsun güzel bir mekan olmuş...

Hafta sonu uğyabilrim çok sıra oluyormu işler nasıl?

neyse hafta sonu misafiriniz olabilrim.

dur ya hemen mısafır olarakmı gıtcen
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

gayet guzel begendım ben . vıp odalarının ne farkı merak ettım

Vip odalarda tek plazma olduğu için size özel;eşinizle,arkadaşınızla kapınızı kapayıp oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca sadece benim kararsızlığım yüzünden daha alamadığım 5+1 ses sistemi olacak ViP odalarda;tahmin ediyorum o işi de önümüzdeki hafta halledeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramm256

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

gayet guzel begendım ben . vıp odalarının ne farkı merak ettım

Vip odalarda tek plazma olduğu için size özel;eşinizle,arkadaşınızla kapınızı kapayıp oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca sadece benim kararsızlığım yüzünden daha alamadığım 5+1 ses sistemi olacak ViP odalarda;tahmin ediyorum o işi de önümüzdeki hafta halledeceğim.

bence sey yapabılırsın tutabılır 1 saat ps3 10 ytl sınırsız çay ve mesrubat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 9 Ocak 2008; 17:52:50 >

• tam olarak fiyat vs vs elindeki tüm oyunlar hizmet hakkında bilgi verirmisin.
  • PS3 Oyunları:
    Pes 2008
    Winning Eleven 2008
    Resistance : Fall Of Men
    Fight Night Round 3
    Need For Speed Pro Street
    Motor Storm
    Uncharted:Drake's Fortune

Almayı planladıklarım : NBA 2K8,Gran Turismo 5 Prologue,Assassin's Creed,Call Of Duty 4,
    ViP odalarda 2 adet Nintendo Wii var.
    Koymak istemiyordum ama istek üzerine bir adet PS2 de koydum.
    Saat Ücreti: 5 YTL

ViP Oda Ücreti : 5 YTL (ses sistemini koyana kadar aynı fiyat olacak ama sonraki fiyatını 7 ytl olarak düşünüyorum)

Daha önce yazmadım ama tabiiki 4mbit wireless adsl bağlantımız var ve online oyun oynanabiliyor.
    En fazla makine olan odamızda 5 makine var.Diğerleri 3+2+1+1 şeklinde dağılıyor.
    Soğuk ve Sıcak içecekler var.Sıcak içecekler 1.5ytl soğuk içecekler 2ytl.Bunun yanında tost ve sandviç gibi hafif yiyecekler de var onların da fiyatları 2 ile 5 ytl arasında değişiyor.

Tavanımız yüksek,mekanımız ve oturma alanlarımız geniş,ferah her odamızının penceresi var ve ışıktan rahatsız olanlar için bütün pencerelerde black-out storlar mevcut.Hatta yerinden doğrulmayı sevmeyenler için koltukların altına ve yanına girebilen sehpalarımız bile mevcut. Ayrıca ilk resimdeki lacivert puflar da ayak uzatmak için

Kısacası ben evimde rahatım için ne düşünüyorsam aynısını işyerime uygulamaya çalıştım ve sanırım başarılı da oldum çünkü gelenlerden hep olumlu tepkiler alıyorum.

Daha açılalı çok az bir zaman geçtiği için ufak tefek eksikler var.Onları da sizin eleştiri ve önerilerinizle en kısa zamanda tamamlayacağım.

29 Ocak Pazar günü saat 11.00 ile 17.00 arasında başka bir forumun organize ettiği bir PES turnuvası olacak.
    Böyle organizasyonlar yapmaya da devam edeceğiz.

Kısacası hizmetlerimiz bu şekilde,sizin ayrıca soracaklarınız varsa yanıtlayayım.

PS3 CAFE

Rexx sinemasının köşesinden görünüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm256 -- 10 Ocak 2008; 0:19:25 >

• hayırlı olsun , hocam aylık ne kadar elektrik faturası geliyo ortalama
  • Daha gelmedi ama gelince buraya yazarim..
  • vergi veriyomusun
  • Malesef seninkide dusuk cozunurluk sayilir hd ready diye kendin demissin onlar ps3 icin tam olarak desteklemiyor yarim destekliyor diyelim

Ama ortam guzelmis gule gule kullan hayirli isler
    quote:

Orjinalden alıntı: ramm256

Saat Ücreti 5 ytl , Kadıköyde bu standartlarda bu fiyata yer yok.Genelde 82 ekran lcdler ,düşük çözünürlüklü plazmalar ve tüplü Tvlerle ps2 oynatan yerlerin fiyatları 4 ytl buna göre düşünürsek ve içerideki konfora göre fiyat bence gayet uygun...
  • zamanla dahada toparlanır eğer eksik varsa hayırlı olsun çok güzel ankarada acaba böyle yerler varmı bilemiyorum evde oyna oyna bi yere kadar ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.