Şimdi Ara

PS3 CAFE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ugr7

Kadikoyde tam olarak nerede oldugunu soyleyebilir misin acaba? Arkadaslarla geliriz cuma gunleri falan

ACIK ADRES: caferaga mah. sakızgülü sok. Taranto apt. kat 3 kadıkoy

kadıkoy rexx sinemasından rıhtıma doru inen sokakta sag tarafta kalıyoruz rexxin ordan ve rıhtımdan gelirken neon tabelalarımızı gormessiniz tabelacımın parasını vermicem :))

PS3 CAFE

• Süper olmuş hocam ya. İzmirden uçak kaldırsana : P
  • tamam dostum ust tarafa resmini koymussun zaten gormemisim bizim okula yakin musteriniz oluruz bir gun
  • İnsallah Turkiye capında turnuva duzenlemeye basladıgımız zaman izmirden de arkadasları bekleriz
  • hocam super ya
  • gerçekten güzel olmuş İnş.. PS3 Cafe Kralı olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kam1k

hayırlı olsun arkadaşım bugün okul çıkışında tam da önünden geçtik, hatta çok güzel fikirmiş dedik ama zamanımız yoktu içeri giremedik.

tek bir sorum var 5ytl ücret ps3 başına mı yoksa kişi başına mı. bilirsin alf'te ps3 saati kişi başı 3 ytl.

ayrıca almayı düşündüğün oyunlara kesinlikle nba live 08i ekle (listede yoktu sanırım) gittiğim ps3 cafelerde çok ilgi görüyor ki zaten oyun da çok zevkli. benim tavsiyem arşivine bu oyunu da kat

en yakn zamanda gelicem umarım, uzun oynarsam da dh indirimini isterim

Bizim fiyatımız makine başına 5 ytl.Mesajını görmemişim o yüzden geç cevap yazdım.

• NBA 2K8 de bayagi ilgi goruyor onu da almalisin bence
  • en kısa zamanda bakırkoy veyada sirinevler tarafına bir sube bekliyoru<zzzzzsube acıcaksam lutfen bu ralardan olsun ve acmadan once yine haber ver
  • ileride ucuzlar fiyatlar değil mi
  • Kadıkoy acilin yanındaymış

Bu arada ordan çıkınca bi şeyler yemek isteyenler için patso yemelerini öneririm
  • nba live 08 yerıne nba 2k8 öneririm
  • izmirde olsan direk damlardım hocam o kadar güzel olmuş
  • .com'lu site nasıl yaptın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oğuz 10

.com'lu site nasıl yaptın?

• eheh ben gördüm burayı bizim mekan kadıköy acil ..
    aparat ın patsosu da efsane olur hani
  • Sana nacizhane tavsiyem : Eğer VİP oda yaptıysan oraya Plazma yada LCD yerine Projektör ile Sinema Sistemi Kurmanı Öneririm .
  • Bende nerdeyse hergün kadıköydeyim.Bi ara ders çıkışı uğrar 1 saat oynarım.
  • Bugün uğradım cafeye...

Özer abi sen yoktun... Ordaki arkadaşlar söylerler belki geldik sorduk seni...

Mekan cidden belirtildiği gibi ferah ve koltuklar cidden geniş ve rahat. Oyun için ideal olmuş koltuklar.

Bu arada oradaki arkadaşlara ayıp oldu işim olduğu için yarım saat oynayıp kalktık. Bi dahaki sefere bayaa bi süre oturacam.

Etraf tarafından daha çok tanırsa birçok ps3 cafeden daha iyi yere geleceğinden eminim.

Tekrar hayırlı olsun, kolay gelsin.

Görüşmek üzere...

• hocam işi ilerletip izmir e de bir şube aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 13 Ocak 2008; 17:13:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.