Şimdi Ara

PS3 CAFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle bu konuyu Konsol bölümüne açmayı düşündüm fakat forum kurallarında aykırı bir madde görmeyince buraya açtım.Umarım hata yapmamışımdır.
    Kadıköy'de bir Playstation3 cafe açtım...PS3 dışında Nintendo Wii ve PS2'de var...2 Tane de ViP odamız var.
    12 adet 106 ekran HDready Samsung plazma,12 adet PS3,2 adet wii (VİP odalarda),1 adet PS2 var.

Web Adresimiz :www.sihircafe.com
    Yayına girmek üzere...

PS3 için şimdilik elimde olan oyunlar:

PES2008
    Winning Eleven 2008
    Resistance:Fall Of Men
    Fight Night Round 3
    NFS Pro Street
    Motor Storm

Bunların dışında Call of Duty 4,Assassin's Creed,Uncharted:Drake's Fortune,NBA 2K8 almayı planladığım oyunlar...

Sizden isteğim yorumlarınız...Her konuda olabilir.Mutlaka olması gerekli dediğiniz PS3,Wii ve PS2 oyunları,mekanımızda gördüğünüz eksiklikler vb.

Aşağıya Birkaç Resim Attım:
    Bazı resimler Cep Telefonu ile çekildiği için flu kusura bakmayın. :)

PS3 CAFE

PS3 CAFE

PS3 CAFE

PS3 CAFE

PS3 CAFE

PS3 CAFE

PS3 CAFE

PS3 CAFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm256 -- 9 Ocak 2008; 14:55:56 >

• mükemmel olmus denebilir saatlik ücreti nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

mükemmel olmus denebilir saatlik ücreti nedir acaba?
    donanımdan geliyoruz desek indirim yaparmısın hoca
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökBörü

Alıntıları Göster
    güzel olmuş hayırlı işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökBörü

Alıntıları Göster
    Saat Ücreti 5 ytl , Kadıköyde bu standartlarda bu fiyata yer yok.Genelde 82 ekran lcdler ,düşük çözünürlüklü plazmalar ve tüplü Tvlerle ps2 oynatan yerlerin fiyatları 4 ytl buna göre düşünürsek ve içerideki konfora göre fiyat bence gayet uygun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ramm256

Saat Ücreti 5 ytl , Kadıköyde bu standartlarda bu fiyata yer yok.Genelde 82 ekran lcdler ,düşük çözünürlüklü plazmalar ve tüplü Tvlerle ps2 oynatan yerlerin fiyatları 4 ytl buna göre düşünürsek ve içerideki konfora göre fiyat bence gayet uygun...

Alıntıları Göster
    maliyeti ne kadar oldu bide?baya pahalıya patlamıs gibi duruyo

ama cok güzel olmus.fiyatta gayet uygun bence.hayırlı işler

• quote:

Alıntıları Göster

Formula 1 yok mu?

Kadıköy bana biraz uzak.Bakırköy civarında olsaydın gelirdim.
    Yolum bir gün kadıköye düşerse uğrarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 9 Ocak 2008; 16:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Formula 1 yok mu?

Alıntıları Göster
    PS3 olan kafelerin neredeyse hepsinde PES 2008 var, baskada oyun bulunmuyor. Oyunun çeşidinin fazla olması, prof. kişiler çok iyi . Uzun süredir Uncharted'ı denemek istiyordum, sizin kafe'de deneme fırsatı bulabilicem sanırım. Oyun elinize ne zaman ulaşır ? Ayrı GranTurismo 5 Proluge almayı düşünüyor musunuz ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Formula 1 yok mu?

Alıntıları Göster
    Formula 1 almayı planlamıyordum ama neden olmasın.Öncelikli olarak ingilizce full versiyonu çıktığında Gran Tourismo 5 almak var kafamda insan hepsi olsun istiyor fakat oyunlar orjinal olduğu içn biraz pahalı :)

• quote:

Formula 1 almayı planlamıyordum ama neden olmasın.Öncelikli olarak ingilizce full versiyonu çıktığında Gran Tourismo 5 almak var kafamda insan hepsi olsun istiyor fakat oyunlar orjinal olduğu içn biraz pahalı :)

Alıntıları Göster
    Oldukca emek harcamissiniz bu resimlerden belli oluyor.Umarim harcadiginiz emegin karsiligini alirsiniz...

Isletmelerde yapilan hatalardan biri,isletme sahibinin kisa sure icerisinde maliyetini cikarmak ve kara gecmek istemesi.Bu sebeplerden gereken ozeni gostermemesi ve masraftan kacmasi.Siz bu hatalari yapmamis gozukuyorsunuz.Eminim ki sizin musterileriniz sadik olacaktir.

Umarim bu konuda yanilmam.Size bol ve sadik musteriler dilerim....Iyi forumlar...

Ekleme:Imla Hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun000 -- 9 Ocak 2008; 16:01:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun000

Oldukca emek harcamissiniz bu resimlerden belli oluyor.Umarim harcadiginiz emegin karsiligini alirsiniz...

Isletmelerde yapilan hatalardan biri,isletme sahibinin kisa sure icerisinde maliyetini cikarmak ve kara gecmek istemesi.Bu sebeplerden gereken ozeni gostermemesi ve masraftan kacmasi.Siz bu hatalari yapmamis gozukuyorsunuz.Eminim ki sizin musterileriniz sadik olacaktir.

Umarim bu konuda yanilmam.Size bol ve sadik musteriler dilerim....Iyi forumlar...

Alıntıları Göster
    fifa 2008 tavsiye ederiö oyun için pesden daha iyi kanatimce .. bizde her hafta sonu arkadas grubumuzla ankarada ki karanfil 2 deki ps3 salonuna gidiyoruz ve 4-5 saat fifa 2008 oynuyoruz.. orda yaklasık 40a yakin ps3 makinesi var alt kattada ps2ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacbeac -- 9 Ocak 2008; 16:03:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun000

Alıntıları Göster
    İyi dilekler için çok teşekkürler...Zaten oyunu seven ve oyuncuların neden hoşlanıp hoşlanmayacağını bilen biri olduğum için böyle bir fikir aklıma geldi...Gücümün yettiğince kafemin kalitesini yüksek tutmaya çalışacağım.
    Bu arada Uncharted yarın elimizde olacak.Bekleriz :)

• quote:

İyi dilekler için çok teşekkürler...Zaten oyunu seven ve oyuncuların neden hoşlanıp hoşlanmayacağını bilen biri olduğum için böyle bir fikir aklıma geldi...Gücümün yettiğince kafemin kalitesini yüksek tutmaya çalışacağım.

Alıntıları Göster

böyle bişey yaparsan en kısa sürede oradayım

• quote:

Alıntıları Göster
    karşıda oturmasam artık orda takılırdım yeterlimi ?

• quote:

böyle bişey yaparsan en kısa sürede oradayım

Alıntıları Göster
    Böyle birşeyi yaparsam zannediyorum önce evime yaparım... :)
    Evde zaten direksiyon ve pedal var fakat bu dehşet birşeymiş. :)

• quote:

Alıntıları Göster
    Koltukları biraz beğenmedim. Fazla uyduruk bişeye benziyorlar şu siyah olanları özellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ligla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *eMre

Beğenmenize sevindim.Uzun yoldan gelenlere bir yorgunluk kahvesi ikram ederiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Koltukları biraz beğenmedim. Fazla uyduruk bişeye benziyorlar şu siyah olanları özellikle.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

Tabiiki zevkler ve renkler tartışılmaz fakat oturanlar gayet rahat olduğunu söylüyorlar. :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

Tabiiki zevkler ve renkler tartışılmaz fakat oturanlar gayet rahat olduğunu söylüyorlar. :)

Alıntıları Göster
    Ferah bir mekana benziyor. Ben böyle yerleri daha çok seviyorum. Aydınlık, havası temiz ve sigara içilmeyen yerler. Böyle yerler daha çok müşteri topluyor. Bizim burada eşini alıp PES 2008 oynayan adamlar var. Kaliteli bir mekan olduğu için öyle abazan tipler yok, rahat oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 9 Ocak 2008; 20:45:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Ferah bir mekana benziyor. Ben böyle yerleri daha çok seviyorum. Aydınlık, havası temiz ve sigara içilmeyen yerler. Böyle yerler daha çok müşteri topluyor. Bizim burada eşini alıp PES 2008 oynayan adamlar var. Kaliteli bir mekan olduğu için öyle abazan tipler yok, rahat oluyor.

Alıntıları Göster
    ooooffff offf.bizim buralarada açsanıza böyle biyer.tarsustayım.hasretim böyle biyere.
    ayrıca mekân süper olmuş.hayırlı işler...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.