Şimdi Ara

İstanbul'da Xbox Cafe?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.İstanbul'da tercihen Avrupa Yakası olmak üzere arkadaşımla Pes oynayabileceğim Xbox cafe arıyorum.Anadolu Yakası da olur hiç farketmez.Maltepe'deki OyunKolik'i aradım ancak açan olmadı kapalı sanırım.Tecnoplay Beşiktaş ve Bakırköy'ü aradım ikisinin de verdiği yanıt Xbox'un arızalı olduğuydu..Taksim falan olursa süper olur zaten.Bilip de söylemeyenin neti kopsun

• 17 kişi geziyor forumda 1 kişi ilgilenmiyor cevap yazmıyor
    Bu mu Dh üyelerinin yardımseverliği
  • bu forumun iyice boku çıktı arkadaşlar ya.Adam gibi soru sorulmuş burda yardım isteniyor verilen cevaba bakın ya .Bu tarz cevaplara bence ceza verilmeli arkadaşlar ya.Dostum ben şu ana kadar istanbulda xbox olan cafe görmedim ama bilen varsa mutlaka yazacaktır.Cidden son zamanlarda bu foruma bişeyler oluyor bende anlamıyorum.
  • zeytinburnunda var
  • Cevap yazmayanlara kızmışsınız ama bir sorun neden cevap yazmıyor üyeler.İnsanlar bilmedikleri bir şey hakkında genelde cevap vermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 23 Eylül 2009; 10:46:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WilliamGibson

k.köy zürafa sokakda var bir tane.süper güleş oyunu gelmiş tavsiye ederim

Töbe Töbe
  • açmayın iflas edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    İstanbul'da Xbox Kol Tamiri?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen gel bize. Saati 10 $
  • Mecidiyeköy de var. Stadın karşısındaki durağın ordan aşağı in büyük bi tabela var. Görmemen mümkün değil.
  • Allah Allah,oyunkolik fena bir yere benzemiyordu,3-5 ay önce forumda konu da açılmıştı,maddiyattan dolayı kapattılarsa yazık olmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: htaylan93

Merhaba arkadaşlar.İstanbul'da tercihen Avrupa Yakası olmak üzere arkadaşımla Pes oynayabileceğim Xbox cafe arıyorum.Anadolu Yakası da olur hiç farketmez.Maltepe'deki OyunKolik'i aradım ancak açan olmadı kapalı sanırım.Tecnoplay Beşiktaş ve Bakırköy'ü aradım ikisinin de verdiği yanıt Xbox'un arızalı olduğuydu..Taksim falan olursa süper olur zaten.Bilip de söylemeyenin neti kopsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.