Şimdi Ara

PS3 CAFE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var olmazmi ps3 kizilayda cogu yerde ama sigara dumani.

Ben arastirmaya devam ediyorum soyle ferah guzel biryer bulursam sanada haber veririm
    quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

zamanla dahada toparlanır eğer eksik varsa hayırlı olsun çok güzel ankarada acaba böyle yerler varmı bilemiyorum evde oyna oyna bi yere kadar ...
  • Tabiiki bende isterim fullhd ekranda oyun oynamayı ve oynatmayı fakat ben daha öncelikli olarak tepkime süresinden rahatsız olduğum için ayrıca şu anda piyasada 1080p oyun azlığından dolayı plazmada karar kıldım....fullhd plazmaların fiyatı da hatırı sayılır seviyede olduğu için 720p plazma aldım.
  • hocam o plazmaları kaça aldın
  • Haftasonu bir uğrayabilirim...

Şöyle VIPde yemek yemek (mcten aldığımız paketler fln) serbest değil mi?
  • Şu VIP oda olayı süpermiş Kız arkadaşını alacaksın ve rahatsız edilmeden dilediğince takılacaksın gerçekten çok hoşuma gitti ve ilk defa duydum böyle birşeyi. İstanbula yolum düşerse kesinlikle gelicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie

Haftasonu bir uğrayabilirim...

Problem olmaz tabiiki....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramm256

quote:

Orjinalden alıntı: eddie

Haftasonu bir uğrayabilirim...

Problem olmaz tabiiki....

Ooo tamam ya o zaman...

Yakın zamanda geliyorum hayırlısıyla...

Mekan çok güzele benziyor umarım umduğum gibidir...

Görüşmek üzere...

• sigara serbestmi? :)

yarın uğrayabilrim yerinize dhden diyince indirim olur dimi?
  • hayırlı olsun arkadaşım bugün okul çıkışında tam da önünden geçtik, hatta çok güzel fikirmiş dedik ama zamanımız yoktu içeri giremedik.

tek bir sorum var 5ytl ücret ps3 başına mı yoksa kişi başına mı. bilirsin alf'te ps3 saati kişi başı 3 ytl.

ayrıca almayı düşündüğün oyunlara kesinlikle nba live 08i ekle (listede yoktu sanırım) gittiğim ps3 cafelerde çok ilgi görüyor ki zaten oyun da çok zevkli. benim tavsiyem arşivine bu oyunu da kat

en yakn zamanda gelicem umarım, uzun oynarsam da dh indirimini isterim
  • Unreal 3 koy. Turnuva yaparız orada.
  • dediğim gibi F1 i koy oraya mutlaka bir haftasonu uğrarım
  • gerçekten kaliteli iş çkarmışsın seni tebrik ederim bol kazançlı günler dilerim
  • Yeriniz güzel olmuş ancak makinelerin yarısı PS3 diğer yarısı XBOX360 olsaydı daha iyi olurdu.
  • Kadikoyde tam olarak nerede oldugunu soyleyebilir misin acaba? Arkadaslarla geliriz cuma gunleri falan
  • NBA 2K8'ide listeye eklemeyi unutma Çok hoş olmuş. Yakın olsaydım oraya gelirdim ama yolum düşerse uğramaya çalışırım. Hayırlı olsun.
  • kadıköyden korktum ay akrep hemstaya ... olaylarım olmasaydı gelirdim
  • sigara vs vs serbestmi? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramm256

PS3 Oyunları:
    Pes 2008
    Winning Eleven 2008
    Resistance : Fall Of Men
    Fight Night Round 3
    Need For Speed Pro Street
    Motor Storm
    Uncharted:Drake's Fortune

Almayı planladıklarım : NBA 2K8,Gran Turismo 5 Prologue,Assassin's Creed,Call Of Duty 4,
    ViP odalarda 2 adet Nintendo Wii var.
    Koymak istemiyordum ama istek üzerine bir adet PS2 de koydum.
    Saat Ücreti: 5 YTL

ViP Oda Ücreti : 5 YTL (ses sistemini koyana kadar aynı fiyat olacak ama sonraki fiyatını 7 ytl olarak düşünüyorum)

Daha önce yazmadım ama tabiiki 4mbit wireless adsl bağlantımız var ve online oyun oynanabiliyor.
    En fazla makine olan odamızda 5 makine var.Diğerleri 3+2+1+1 şeklinde dağılıyor.
    Soğuk ve Sıcak içecekler var.Sıcak içecekler 1.5ytl soğuk içecekler 2ytl.Bunun yanında tost ve sandviç gibi hafif yiyecekler de var onların da fiyatları 2 ile 5 ytl arasında değişiyor.

Tavanımız yüksek,mekanımız ve oturma alanlarımız geniş,ferah her odamızının penceresi var ve ışıktan rahatsız olanlar için bütün pencerelerde black-out storlar mevcut.Hatta yerinden doğrulmayı sevmeyenler için koltukların altına ve yanına girebilen sehpalarımız bile mevcut. Ayrıca ilk resimdeki lacivert puflar da ayak uzatmak için

Kısacası ben evimde rahatım için ne düşünüyorsam aynısını işyerime uygulamaya çalıştım ve sanırım başarılı da oldum çünkü gelenlerden hep olumlu tepkiler alıyorum.

Daha açılalı çok az bir zaman geçtiği için ufak tefek eksikler var.Onları da sizin eleştiri ve önerilerinizle en kısa zamanda tamamlayacağım.

29 Ocak Pazar günü saat 11.00 ile 17.00 arasında başka bir forumun organize ettiği bir PES turnuvası olacak.
    Böyle organizasyonlar yapmaya da devam edeceğiz.

Kısacası hizmetlerimiz bu şekilde,sizin ayrıca soracaklarınız varsa yanıtlayayım.

PS3 CAFE

Rexx sinemasının köşesinden görünüş...

Aa ben nasıl görmedim bu kafeyi

Ama biz başka bi yere takılıyoruz...Ve daimi müşterileriyiz....Ama birgün gelip oynamak isterim kafanizde

• kusura bakmayın biraz gec cevap veriyorum droll kafemiz oda oda oldugu icin bazı odalarda sigara icirtmiyoruz boylece sigara icmeyen arkadaslarda dumandan etkilenmeden rahat rahat oynuyolrar

Oyunlarda da Nba 2k8 ve Nbalive 08 bugun listemize eklenmis olur.Unreal 3 koyup klavye mouse destekledigi icin kollarla oynayamayan arkadasların da imdadına yetişmeyi 106 ekranlarda 12 kişi networkten oynatmayı dusunuyoruz :))

Edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm256 -- 12 Ocak 2008; 12:24:44 >
  • Oynayanlara bakarsak hallerinden memnun görünüyorlar :)
    Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.