Şimdi Ara

PS3 CAFE PROJEKSİYON - PLAZMA TAVSİYE ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 katlı 12 makinalı ps3 cafem var. Her katta 6 makinam var.Bugüne kadar sorunsuz gitmekteyim Allah'a şükür.Ama malum bizim işimiz teknoloji.Takip etmezsek sınıfta kalırız.1 adet 129 cm 51" samsung plazma Tv var.geri kalan 11 adet 106 ekran lcd tv.Yenilenmeye gitmek istiyorum.

Forumda ki arkadaşların hemen hemen hepsinin playstation cafelere takıldıgını varsayabilirim.O yüzden sizin tavsiyeleriniz benim için önemlidir.

Ps3 cafe müşterileri küçük ekrana oturmak istemez. Ps3 cafelerde 400 hz altındaki tv lerde ekran da flulaşma olur yani gölgelenme olur.Bu tip bir tv ye oturmak istemezler.
    Bunlar benim tespitlerim

Dekorasyonu ve koltukları yeniledim.Diğerleri konusunda ben aklımdan geçenleri söyleyeyim siz yorum yaparsanız sevinirim

Fikir 1
    Tüm makinalarımı 51" 130 cm samsung plazma ya dönüştüreyim diyorum. Samsung plazma nın görüntüsü hakikaten süper.Atlama falanda yapmıyor.Müşteriler fazlasıyla memnun.Fiyatları 1900-200 Tl civarı

Fikir 2
    Tüm makinalarımı 55” 140 cm Led yapayım.Gerçi onun fiyatları da 3000 Tl’den başlıyo.Biraz beklemem teşhir yada seri sonu yakalamam gerekiyo.Bu fikir zor biraz.

Fikir 3
    Üst katta ki 6 makinaya 51” 130 cm samsung plazma alayım hepsi büyük ve kaliteli olsun. Alt kattaki 6 tv yi de kaldırıp 6 projeksiyon koyayım.Nasıl olsa yakın mesafe kullancam görüntüyü 170-180 cm yapsın yeter.Hem farklılıkta olur.

Yukarıda da belirtigim gibi bazı tv’ler futbol oyunlarında gölgeleme yapıyor ve müşteri rahatsız oluyor. Projeksiyon da durum nasıldır bilmiyorum.Ayrıca fiyatlarda çok değişik.Lamba ömrü,netligi,hdmi girişi olma zorunlulugu falan.

Konu hakkında görüş ve tavsiyelerinizi beklerim.Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.