Şimdi Ara

PS3 de Müzik Dinlemek YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk cıktıgı donemde aldıgım PS3 u acıkcası müzik arşivimi dinlemek icin kullanıyorum. harici harddiskimdeki muziklerimi-sarkılarımı işlemcinin guclu olması, joypad rahatlıgı ile cok raha gecis sagladıgım icin ps3 den dinliyordum. son 1 haftadır anlamadıgım bir sorun var. normalde mp3 dinlerden ps butonuna bastıgınızda arkada muzik calmaya devam ederken siz bir geri dosyaya donebiliyordunuz, oradan yeni bir sarkıyı secip direk ona gecebiliyordunuz. Simdi bunu yapamıyorum. sarkı devam ederken ps butonuna bastıgım zaman "do you want to quit playback" yazısı cıkıyor. sanırım sistem bana sormadan muzik parcalarını playback le calmaya basladı. film dosyalarında ise bu sorun yok. Sadece muzik dosyalarında bu sorunu goruyorum. , bu otomatik cıkan durumu nasıl duzeltebilirim??
    Tesekkur ederim
    Mehmet SARIER

• Kardeş müzik ayarlarında 44.1/88.2/176.4 yazan biryer var onu 48khz yap düzelir ama diğer ayarda ses daha iyi olur, tabi iyi bir ses sistemin varsa daha rahat anlarsın ama Tvde dinliyorsan 48 olanı sec yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş müzik ayarlarında 44.1/88.2/176.4 yazan biryer var onu 48khz yap düzelir ama diğer ayarda ses daha iyi olur, tabi iyi bir ses sistemin varsa daha rahat anlarsın ama Tvde dinliyorsan 48 olanı sec yeterli

aksam ilk iş buna bakmak olacak. evimde yamaha anfiye optik kablo ile baglı. Wharfadale kolonlarım var. TV yi kullanmıyorum. Beni rahatsız eden, dunde yazdıgım gibi parcalar arası gecis yapamıyorum artık. Sarkıyı durdurup, playback den cıkıp, tekrar bir dosyanın icine girip sarkıyı seciyorum. Ciddi sekilde keyif kaybı. Önceden ps butonuna bastıgımda altta sarkı calmaya devam ederken geriye donup istedigin dosyaya giriyordun. Cok da guzel oluyordu. Sarkı hic durmadan direk baska kalsördeki sarkıya gecebiliyordun. Sorunum bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarier

quote:

Kardeş müzik ayarlarında 44.1/88.2/176.4 yazan biryer var onu 48khz yap düzelir ama diğer ayarda ses daha iyi olur, tabi iyi bir ses sistemin varsa daha rahat anlarsın ama Tvde dinliyorsan 48 olanı sec yeterli

aksam ilk iş buna bakmak olacak. evimde yamaha anfiye optik kablo ile baglı. Wharfadale kolonlarım var. TV yi kullanmıyorum. Beni rahatsız eden, dunde yazdıgım gibi parcalar arası gecis yapamıyorum artık. Sarkıyı durdurup, playback den cıkıp, tekrar bir dosyanın icine girip sarkıyı seciyorum. Ciddi sekilde keyif kaybı. Önceden ps butonuna bastıgımda altta sarkı calmaya devam ederken geriye donup istedigin dosyaya giriyordun. Cok da guzel oluyordu. Sarkı hic durmadan direk baska kalsördeki sarkıya gecebiliyordun. Sorunum bu...

Birde tekrar etme tuşunu kontrol et, aynı şarkıyı çalıyorsa sorun bunda da olabilir

• quote:

quote:

quote:

Birde tekrar etme tuşunu kontrol et, aynı şarkıyı çalıyorsa sorun bunda da olabilir

haklısın buda olabilir. Gecen eşim kurcalıyordu cunku...aksam olsunda anlasılır....

• quote:

dostum tesekkur ederim. İlk soyledigini önce yaptım. dedigin gibi 44,1 deymis. 48 e aldım sorun duzeldi..
    Tekrar ellerine sağlık....
  • quote:

quote:

dostum tesekkur ederim. İlk soyledigini önce yaptım. dedigin gibi 44,1 deymis. 48 e aldım sorun duzeldi..
    Tekrar ellerine sağlık....

Ne demek kardeş işin hallolsun yeter
    Birde bu kadar iyi bir sistemin varsa diğer ayarı kullan, ses ayarlarında da 88.2 ve 176.4 ü seç eğer ses almazsan, 176.4ü kapat hala ses alamazsam 48 de kullan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.