Şimdi Ara

PS3'de PS2 oyunları nasıl çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 60GB PAL makinam var.Bir arkadaşımdan PS2 orjinal oyunları aldım ancak bu oyunları data disk olarak görüyor ve oynanamıyor.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
    Not:Ayarlardan PS2 ile ilgili olan seçeneği ON seçiyorum ama Data disk olarak görüyor.
    Şimdiden teşekkürler/Saygılarımla

• Cd kopya ise çalıştırmaz.Eğer orijinal ise bazı oyunları çalıştırır.Bu sınırlı oyun çalıştırma listesi playstation'ın resmi sitesinde vardı.

Gerçi sen orijinal demişsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 12 Mayıs 2008; 23:52:41 >
  • Alakası yok bölge ile.. sendeki 40gb lik versiyonsa oynatmaz.. 60 lık 80 lik 20 likler ps2 ps1 oynatıyor.
  • bendekide ps2 format disc olarak görüyo ama oynatıyo.seninde aldığın oyun pal ise oynatması lazım.
  • Makinan 60 pal mış madem,o zaman alacağın orjinal ps2 oyunlarıda pal olmak zorunda.aksinde çalıştırmaz.Ayrıca ps2 oyunlarını oynamak için data(oyun saveleri için) dosyası açman gerekir onuda kitapçıkda gösteriyo zaten.
  • adelite adam 60 gb demiş benimki gibi 40 lık değil görüntü nasıl oluyor bu arada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: space_frog

adelite adam 60 gb demiş benimki gibi 40 lık değil görüntü nasıl oluyor bu arada?

Oyunlarına göre değişiyo.Mesela GOW1-2 ini görüntü kalitesi güzel fakat RE4 ün görüntüsü pekde iyi değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun cd'sini Data disk olarak görüyor. Oyunlar orjinal ve her ikiside PAL. Yalnız oyunları arkadaşımdan ödünç aldım kitapçıkları yok. Data dosyası açma konusunu açarmısınız rica etsem.
    Saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: nariko

Makinan 60 pal mış madem,o zaman alacağın orjinal ps2 oyunlarıda pal olmak zorunda.aksinde çalıştırmaz.Ayrıca ps2 oyunlarını oynamak için data(oyun saveleri için) dosyası açman gerekir onuda kitapçıkda gösteriyo zaten.
  • Kardeş sendeki oyunlar kopya bendede pal var gt4 ve dead or alive 2 var taktım ps3e yanılmıyorsam ps2 title diyip oyunu açıyor sendeki kesin kopya çünkü bölge farklı olursa couldn't open becaouse of reigon diye bir yazı çıkıyor
  • Yok yok bu iş iyice can sıkıyor. Satacam makinayı kurtulacam hem aile faciasına sebep olmak üzereydi. Kurtulmuş olurum...
    Yardımlarınız için teşekkürler.
    Saygılarımla
  • konunun üzerinden bayağı bir geçmiş :) ama hala arayan olursa şu yazıda detaylı bir şekilde anlatıyor ben buradaki adımları izleyerek sorunsuz hallettim, LOTR return of the king oynuyorum şuan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.