Şimdi Ara

PS3 DONMA SORUNU.. :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
16.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar 2 defa dondu 1 saniyeliğine ikisindede Resistance2 de olmuştu 2senelik makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo013

arkadaşlar bendede şöyle bir sorun var ps 3 e nba 2k10 u çalıştırınca 15-20 sn sonra donuyor ancak pes 09 takınca çalışıyor oyunu başka ps 3de denedim oyun çalışıyor sebebi ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

save lerini sil tekrar dene ben bu şekilde çözmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 29 Aralık 2009; 11:53:37 >
  • Bu donmalar sadece fat kasalardamı oluyor acaba bendede uncharted oynarken oluyordu sonradan güncelleme yapınca düzelmişti. Slim kasalar satılsın diye son update çıktı diyenler vardı forumda tabi bunlar sadece tahmin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

quote:

Orijinalden alıntı: bobo013

arkadaşlar bendede şöyle bir sorun var ps 3 e nba 2k10 u çalıştırınca 15-20 sn sonra donuyor ancak pes 09 takınca çalışıyor oyunu başka ps 3de denedim oyun çalışıyor sebebi ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

save lerini sil tekrar dene ben bu şekilde çözmüştüm.

save + fabrika ayarlarına geçince sorun çözüldü teşekkürler
  • bendede bir kere dondu birde fifa 2010 online moduna girdigimde update istedi yaptıktan sonra fifada takılma lar olmaya başladı makina cdyi okurkende sanki daha çok ses yapmaya başladı
  • Hort.
    Bugün benim alet de World Cup 2010'da donma yapmaya başladı. Ekran donuyor, 2-3 saniye sonra geri geliyor.
    3 maçta bir falan oluyor ama maçta 3 kere oluyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Hort.
    Bugün benim alet de World Cup 2010'da donma yapmaya başladı. Ekran donuyor, 2-3 saniye sonra geri geliyor.
  • quote:

Hort.

Bu World Cup 2010 daki donma sorunu bircok arkadasta var. Neden oldugunu cozmeye calisiyorduk bizde. Bu konuda bilgisi olan varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronyg

quote:

Hort.

Bu World Cup 2010 daki donma sorunu bircok arkadasta var. Neden oldugunu cozmeye calisiyorduk bizde. Bu konuda bilgisi olan varmi?

İlk başlardayoktu ama hocam sizde de sonradan mı başladı?
  • Evet bende de sonradan basladi, yine 2 arkadasda daha var ayni sorun. Baska oyunlarda sorun yok ama bu oyunda boyle bir sorun var. Neden oldugunu cozemedik. Bugun burda konuyu gorunce yazayim dedim.
  • Bendede 120 gb slim kasa var..Sadece Assassin Creed oynarken takılma oluyor.Misal askerlerden kaçarken takılıyo arkadan sesler geliyo sanki ben hala koşmaya devam ediyormuşum gibi filan ama ekranda hep aynı görüntü..Sadece AC de olmuştu başka oyunlarda öyle bir sorunum yok..
  • Bende de hep browser da donuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ronyg

quote:

Hort.

İlk başlardayoktu ama hocam sizde de sonradan mı başladı?

Bende daha 1 hafta olmadı wc alalı.. 4-5 kere takıldı oyunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLI -- 21 Temmuz 2010; 14:24:44 >

• eğer garantili olsaydı ürün sony böyle olan makineleri alıyor test ediyor ve aynı sorun devam ederse hemen sana yeni modelini veriyor.keşke garantili ve türkiyeden alsaydın.
  • arkadaslar böyle donma yapan ürün varsa elinizde hemen vakit kaybetmeyin. değiştirin garanti servisinden.sony böyle donmalar oldumu hemen yeni modelini veriyorr... ben telefon açıp sordum. bende de aynı sorun yapıyordu browserda donma yapıyordu aradım sordum sık tekrar ederse getir dediler. sonra yapmamaya başladı.bende götürmedim. şimdi bir sorun yok. ama donma olayını yapan makine varsa elinizde hemen teknik servise gidin. garanti varsa yeni makinayı alın götürün
  • Herhalde bu donma olayı oyunlarla ilgili. Her oyunda olmuyor çünkü. Donan oyunlarım
    Uncharted 1
    Uncharted 2
    Killzone 2
    Virtua Tennis 2009
    Mirror's Edge
    Resident Evil 5 Demo
    Devil May Cry 4 Demo
    Saatlerce oyun oynuyorum. Konsol isyan ediyor olabilir.
  • oyunlarda donma oyunla ilgili değil.... bunu unutmayın. arayın sony garanti servisini ve sorun arkadaslarrrr değişim yapıyorlarrrrrrr unutmayınnnnnnn hakkınızı arayın
  • oyunlarda donma oyunla ilgili değil.... bunu unutmayın. arayın sony garanti servisini ve sorun arkadaslarrrr değişim yapıyorlarrrrrrr unutmayınnnnnnn hakkınızı arayın
  • @prozyak

Tamam hocam herkes anladı, donmalar oyunla ilgili değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.