Şimdi Ara

PS3 DONMA SORUNU.. :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
16.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence donanımsal. yani teknik servis donma olayı vARSA GETİRİN DİYOR. BAKALIM DİYOR NEYMİŞ SEBEBİ. VE HATA DEVAM EDERSE YENİSİNİ VERİYORRR
  • bence donanımsal. yani teknik servis donma olayı vARSA GETİRİN DİYOR. BAKALIM DİYOR NEYMİŞ SEBEBİ. VE HATA DEVAM EDERSE YENİSİNİ VERİYORRR
  • Prozyak hocam 10 tane oyunda donmayip bu oyunda 2 saniye dondu diye alette donanimsal bisey olmaz. Fifa 11 bekliyoruz bakalim onda donacakmi
  • YANİ SANA KATILIYORUM
  • Konuyu ilk açan arkadaşın dediği arızanın aynısı bir kaç gün önce başıma geldi...

Önceleri hard disk sorunu gibi görünüyor makine kendi kendine restore ederek açılıyordu ama sonradan makinede menüler bile görünmez hale geldi ve 250 Gb Slim Ps3 sizlere ömür, servis tamir edilemez makine dedi ve başka bir makine verdiler...

Bu nedenle benzer durumda olan arkadaşlar garanti varsa servise gitmeleri faydalı olur, aksi durumda da makina kullandıkça daha kötü duruma gidiyor haberiz olsun ;)
  • PS3 Slimlerlerde pek fazla sorun olmuyor deniyor ama demekki sorun cikabiliyor. Hocam bilgiyi paylastigin icin tesekkurler. Benim makina zaten Sony garantili birsey olursa goturur ellerine veririm.

quote:

Orijinalden alıntı: zelm

Konuyu ilk açan arkadaşın dediği arızanın aynısı bir kaç gün önce başıma geldi...

Önceleri hard disk sorunu gibi görünüyor makine kendi kendine restore ederek açılıyordu ama sonradan makinede menüler bile görünmez hale geldi ve 250 Gb Slim Ps3 sizlere ömür, servis tamir edilemez makine dedi ve başka bir makine verdiler...

Bu nedenle benzer durumda olan arkadaşlar garanti varsa servise gitmeleri faydalı olur, aksi durumda da makina kullandıkça daha kötü duruma gidiyor haberiz olsun ;)

• tırstım iyki 2 yıl garantili başımıza gelse elimzide kalır
  • tırsma tırstıkça sıra sana gelecek
  • arkadaşlar bendede donma oluyorda slim kasa var 120 gb lık Wc de oluor oda saliselik online oynarken internet açıkken oluyor saliseslik duruyor geliyor duruyor geliyor normalde bi donma yok oyundan yapar herhalde
  • DEVAMLI BİR ŞEKİLDE SABİT DONMA YAPARSA VE KİTLENİRSE MAKŞNE OZAMAN SORUN VAR DEMEKTİR. AMA SANİYELİK OLAN DONMALAR YA CD KÖTÜDÜR YADA TOZLU YADA GÖZÜ TOZLANMIŞTIR. YADA İÇİNDEKİ OPTİK OKUYUCU MU NE VARMIŞ ODA TOZLANMIŞ OLABİLİRMİŞ.BUNLARI DEĞİŞTİRİYORLAR YUANİ OPTİK GÖZLERİNİ... ÜÇ DEFAA AYNI HATAYI YAPARSA DEĞİŞİM MAKİNA DEĞİŞİMİ YAPILIYORRR
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

DEVAMLI BİR ŞEKİLDE SABİT DONMA YAPARSA VE KİTLENİRSE MAKŞNE OZAMAN SORUN VAR DEMEKTİR. AMA SANİYELİK OLAN DONMALAR YA CD KÖTÜDÜR YADA TOZLU YADA GÖZÜ TOZLANMIŞTIR. YADA İÇİNDEKİ OPTİK OKUYUCU MU NE VARMIŞ ODA TOZLANMIŞ OLABİLİRMİŞ.BUNLARI DEĞİŞTİRİYORLAR YUANİ OPTİK GÖZLERİNİ... ÜÇ DEFAA AYNI HATAYI YAPARSA DEĞİŞİM MAKİNA DEĞİŞİMİ YAPILIYORRR

valla hacı WC 2010 da Online olunca Donma yapiyor saniyelik oda normal girince donma filan yok yani god 3 dede yapmadı bi hata yok yaki makinede Allaha şükür daha sorun yoktur dimi bu durumda
  • arada bir kompresorle temizlemeyi unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

arada bir kompresorle temizlemeyi unutma

kompros ney hacı
  • bende 4-5 kere fifa 10 oynarken donmustu.
  • Ya World Cup'ta çok sık donuyor bende ve başka oyunda da deneyemedim henüz of yaa.
  • world cup oynarken benim ps3 te degilde arkadasin ps3 te cogu kez dondu ve oyun ne hikmettir abuk subuk hatalar vermeye basladi mesela ronaldinho sakatlaniyor adamlar lucio'yu gösteriyor birkeresinde penalti kullanicam ronaldinho'yu ilk siraya koymama ragmen gilberto silva geldi sonra kaleciye bakti topa vurmadan gitti bir baktim penaltiyi kacirmis olarak gösteriyor adam topa bile vurmadi world cup zaten tam bir felaket oyun bug dolu ea neden güncelleme cikarmadi zamaninda anlamiyorum biz enayimiyiz o kadar para verdik sirf bug dolu oyunu oynamak icin sayet pes2011 yeniden sahlanirsa fifa 2011 i almayacagim ea güncelleme konusunda cok felaket
  • Arkadaşlar benim fat kasa ps3 oyun esnasında önce fanı çok sesli olarak çalışmaya başlıyor ve bir süre sonra donma oluyor.Ben fandan şüphelendim sizce nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

Arkadaşlar benim fat kasa ps3 oyun esnasında önce fanı çok sesli olarak çalışmaya başlıyor ve bir süre sonra donma oluyor.Ben fandan şüphelendim sizce nedir?

Sadekar42 arkadaşım işlemci ısınmasından makina kilitlerniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bizon45

quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

Arkadaşlar benim fat kasa ps3 oyun esnasında önce fanı çok sesli olarak çalışmaya başlıyor ve bir süre sonra donma oluyor.Ben fandan şüphelendim sizce nedir?

Sadekar42 arkadaşım işlemci ısınmasından makina kilitlerniyor

İnternette videoları var işlemci üzerine jel sürüyorlar onu uygularsam geçermi yoksa farklı bir işlem gerekirmi?
    Ayrıca bunu ben yapabilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.