Şimdi Ara

PS3 DONMA SORUNU.. :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
16.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sadekar42

quote:

Orijinalden alıntı: bizon45

quote:

Arkadaşlar benim fat kasa ps3 oyun esnasında önce fanı çok sesli olarak çalışmaya başlıyor ve bir süre sonra donma oluyor.Ben fandan şüphelendim sizce nedir?

Sadekar42 arkadaşım işlemci ısınmasından makina kilitlerniyor

İnternette videoları var işlemci üzerine jel sürüyorlar onu uygularsam geçermi yoksa farklı bir işlem gerekirmi?
    Ayrıca bunu ben yapabilirmiyim?

Evet yapabilirsin.Termal macun uygulamak çok zor değil fakat bu işi bilen birine yaptırırsan çok daha sağlıklı olacaktır.Bu yoldan her ps3 sahibi ister istemez geçiyor ya kendi yapıyor yada yaptırıyor.Bu işlem sırasında 3 detaya dikkat et 1_ masraf tan kaçma termal ped al 20_25 tl 2_ ana kartı soğutma bloğundan ayırırken zor ayrılır çok fazla zorlama ilk defa söküyorsan 3 _ termal macunu kağıt kalınlığında sürmeye gayret göster yani olayı iyi araştır zira ben ps3 slim cihazımı çöp denmesine rağmen servis bile 580 masraf göstermişken detaylı bir araştırmayla şuan çalışır halde.Sanada yardımcı olmaya çalışırım kardeş bu makinaları az para verip almadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim fat kasa ps3 oyun esnasında önce fanı çok sesli olarak çalışmaya başlıyor ve bir süre sonra donma oluyor.Ben fandan şüphelendim sizce nedir?

Sadekar42 arkadaşım işlemci ısınmasından makina kilitlerniyor

İnternette videoları var işlemci üzerine jel sürüyorlar onu uygularsam geçermi yoksa farklı bir işlem gerekirmi?
    Ayrıca bunu ben yapabilirmiyim?

Evet yapabilirsin.Termal macun uygulamak çok zor değil fakat bu işi bilen birine yaptırırsan çok daha sağlıklı olacaktır.Bu yoldan her ps3 sahibi ister istemez geçiyor ya kendi yapıyor yada yaptırıyor.Bu işlem sırasında 3 detaya dikkat et 1_ masraf tan kaçma termal ped al 20_25 tl 2_ ana kartı soğutma bloğundan ayırırken zor ayrılır çok fazla zorlama ilk defa söküyorsan 3 _ termal macunu kağıt kalınlığında sürmeye gayret göster yani olayı iyi araştır zira ben ps3 slim cihazımı çöp denmesine rağmen servis bile 580 masraf göstermişken detaylı bir araştırmayla şuan çalışır halde.Sanada yardımcı olmaya çalışırım kardeş bu makinaları az para verip almadık

Teşekkür ederim.Masraftan kaçmam bu jeli bilgisayarcıdanmı alacağım,kalitesi standartmıdır,iyisini kötüsünü nasıl anlarım.
    Dipnot:Makine bu olayı gta5 oynarken yapıyor ama fifa'da yapmıyor.

• Evet pc bilgisayarlardan bulabilirsin.Fakat yalnız gt5 yapıyorsa bence termal macun kullanma yapacaksan yalnız kasayı açıp alabildiğine kadar tozunu al veya oto fan temizleme olayı var.makine hangi model nekadar zamandır kullanıyorsun.Gt5 makineyi zorlar fan ın devirdi çalışması bu yüzden olmalı gayet normal.yinede sen fazla sıkıştırma makina iyi hava almalı hava çıkış alanıda açık olursa çok fark ediyor kapalı bölgelerde çalıştırma sıcak cihazların düşmanı buna dikkat edersen sorun yaşamassın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.