Şimdi Ara

PS3 ds3 controller'ını PC de kullanmak isteyenler! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
7
Favori
30.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de mavi ekran veriyor neden acaba bu sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

bende de mavi ekran veriyor neden acaba bu sorun ?

2 tane bluetooth mu var bilgisayarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazx_53

quote:

Bi tane var aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bi tane var aslında

birtane varsa mavi ekran vermemesi gerekiyor bende 2 tane takıp tanıtmaya çalışınca mavi ekran veriyordu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bi tane var aslında

birtane varsa mavi ekran vermemesi gerekiyor bende 2 tane takıp tanıtmaya çalışınca mavi ekran veriyordu.

Aslında önceden calisiyordu sonradan böyle oldu ya

• ozaman aygıt yöneticisinde motionin joy olacak ona sağ tuş tıklayıp kaldır 2 tane varsa 2 sinide kaldır (programdan driver managerdende kaldırılıyor sanırım tam emin deyilim ama ordaki seçeneklerin kutucuklarını işaretleyip remove diyecen)
    sonra programdan baştan kurulum yap bluetooth da baştan tanıt.
  • quote:

ozaman aygıt yöneticisinde motionin joy olacak ona sağ tuş tıklayıp kaldır 2 tane varsa 2 sinide kaldır (programdan driver managerdende kaldırılıyor sanırım tam emin deyilim ama ordaki seçeneklerin kutucuklarını işaretleyip remove diyecen)
    sonra programdan baştan kurulum yap bluetooth da baştan tanıt.

teşekkürler bi deniyeyim.
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz.Benim görüşüm fps konusunda PC'nin önüne hiç bir konsol geçemez.Mouse klavye uyumu mükemmeldir çünkü.Bunları ps3 kullanıcısı olarak yazıyorum.
  • selamlar, kablosuz bağlantı için bilgisayarımın bluetootchtunu görmüyor (aplenin donanımı), ben de 2.0 bluetootch aldım cihazı görüyor ama bazı özellikleri desteklemediğinden çalışmadı. sanırım edr 2.1 lazım, nerden nasıl bulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
  • hocam dedikleriniz harfiyen yaptım kablosuz joysitk çalışıyor ama bluetoth olarak joystigi görmüyor program capsle resimlerini çektim işin garip yanı deneme amaçlı pc den telefonumada blue toothe veri aktaramıyorum acaba benim blu toothdamı sıkıntı var denerken

bluetoothe menüsünden load driver diyince

ERROR:Call Class Installer fail.. Error code:0X-1ffffdd8

hatasını veriyor !
     PS3 ds3 controller'ını PC de kullanmak isteyenler! PS3 ds3 controller'ını PC de kullanmak isteyenler! PS3 ds3 controller'ını PC de kullanmak isteyenler!

• Güzel konu. Hafta sonu ilgilenirim.
  • Ds3 kontrolcüyü motioninjoy programı görmüyor uygun sürücüler yüklü fakat usb ye bağlı olduğu halde programda açılmıyor bilginiz var mı ?
  • aynı sorun bende de var çözüm bulabilen kimse yok mu? bilgisayar ps3 controller ı görüyor ama program görmüyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANİME FİGÜR SHOP

hocam dedikleriniz harfiyen yaptım kablosuz joysitk çalışıyor ama bluetoth olarak joystigi görmüyor program capsle resimlerini çektim işin garip yanı deneme amaçlı pc den telefonumada blue toothe veri aktaramıyorum acaba benim blu toothdamı sıkıntı var denerken

bluetoothe menüsünden load driver diyince

ERROR:Call Class Installer fail.. Error code:0X-1ffffdd8

hatasını veriyor !
     PS3 ds3 controller'ını PC de kullanmak isteyenler! PS3 ds3 controller'ını PC de kullanmak isteyenler! PS3 ds3 controller'ını PC de kullanmak isteyenler!

Aynı sorunu bende yaşıyorum yok mu çözümü?

• logitech gamepad te oluyormu
  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    açtım ama yapamadım herkes aynı şeyi yapıp açmış ben de niye olmuyo anlamadım delirecem bi pes oynayamadım

ben de driver manager dekolu görmüyo install all diyorum hata veriyo kurmuyo millet install all diyip kurmuş ben de kurmadı 0.600005 yükledim siyah beyaz gelio çıldıracam ne yaptıysam olmadı bi yardım edin nasıl yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eledruin

açtım ama yapamadım herkes aynı şeyi yapıp açmış ben de niye olmuyo anlamadım delirecem bi pes oynayamadım

ben de driver manager dekolu görmüyo install all diyorum hata veriyo kurmuyo millet install all diyip kurmuş ben de kurmadı 0.600005 yükledim siyah beyaz gelio çıldıracam ne yaptıysam olmadı bi yardım edin nasıl yapcam

http://forum.donanimhaber.com/m_93448164/tm.htm

hocam bununla ilgili rehber hazırlamıştım konuya bakabilirsin. takıldığın yerde yardımcı olabilirim.

istersen teamviewer den bağlanıp gerekli ayarları yapabilirim. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 13 Şubat 2015; 21:58:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

quote:

hocam bununla ilgili rehber hazırlamıştım konuya bakabilirsin. takıldığın yerde yardımcı olabilirim.

usta bende hiç görmüyor olay orda hani takıorum better ds3 te hiç görmüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

quote:

usta bende hiç görmüyor olay orda hani takıorum better ds3 te hiç görmüyor

pm attım

• Hocam bende kolu görmedi napmalıyım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.