Şimdi Ara

ps3 ds3 sixaxis 4 tane var sarj olmuyor..bilene istediğini vercem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 tane var sixaxis joistik sarj olmuyo kafayı yicem sarj usbsını değişip denicem

2tanesı sarj olmuyo neden ?

diğerleride sadece sarjda çalışıyor sarjdan çekince hiç açılmıyo

• Orjinal olmayan bazı kollar son update ler ile çalışmıyor diye duymuştum ondan olabilir bir ihtimal
  • fırmware ın hangı versıyon hocam?
  • PC ye baglayip sarj etmeyi dene. PS3 le yaptigin firm le bu ozellikle iptal olsa bile kollarin hafizasi olmadigi icin pc den kollari sark edebilmen gerek. Olmuyosada DS3 un icindeki piller sizlere omurdur. YA alip degistireceksin ki onlarida ebay den bulman mumkun. Yada yeni kol alip kullanman gerekicek. Bu arada bi reset tusunuda denemeni tavsiye ederim.

http://cgi.ebay.co.uk/1800mAh-PS3-Pad-Battery-4-Wireless-DualShock-Controller-/150428564862?cmd=ViewItem&pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item23063dbd7e

http://cgi.ebay.co.uk/1x-Playstation-3-PS3-Dualshock-800mAh-Lithium-Battery-/230477231255?cmd=ViewItem&pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item35a9837497

Piller asagi yukari 25 TL filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 20 Mayıs 2010; 17:40:40 >

• Bu piller pda pillerine benziyor, pda pillerinin uyma ihtimali var mı acaba.Tabi gerekli değişikliklerden sonra.
  • reset at kollara belki düzelir
  • konuyu acan benim arkadaslar.prenses storeden almistim kollari..peki ps3un surumunu dusuremiomuyuz yani bi yontemi yokmu farkli bi yontem..reset attim olmadi.acaba usbdemi sorun var lutfn yardim yaa .[
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

fırmware ın hangı versıyon hocam?

hocam tam hatırlamıyorumda eve gidince bakarım bide nasıl bakıcam firmwarenin sürümüne ?

Format atsam düzelirmi?
  • Fake var.
  • kolu aç, içindeki pili çıkar tak. Yanlız kablo takılı olsun. Ben böyle yapıyorum düzeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Fake var.

koyun can derdinde,kasap et derdinde

@Bulenttt324 aynı sorunmu var sendede? herzaman öylemi yapıyorsun kaç günde 1 yapıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.