Bildirim
PS3'E BAD SECTOR HDD TAKMAK İSTİYORUM (ANLAYAN İÇERİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çıkar büyük ihtimalle . ama bad sektör kaç noktada var bilmiyoruz . Belki denk gelmez. En fazla baktın tıklıyor çıkartırsın olur biter ses çıkarır zaten. Ama seninki sağlam bad sector düzeltilmeyenden yemiş ki yenisini takmışsın. Şans PS3 de çok ihtiyacın yoksa bozuk alet takma derim -
valla boru değil lenovo z570 i7 modelinin hdd'si insallah problem cikarmaz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oyunlarda takılma ve donma yapabilir. (Oyun önyüklemesi mevcut ise. ) -
killzone 3 oynuyorum hocam
Eğer önyükleme mevcut ise ve badsektöre denk gelirse sürekli takılma ve donma yaşanacaktır. -
valla bar sector 750 gblik cubuklarin sonlarina dogru cikti testte :) denk gelmez herhalde
Şuan HDD yi PS3 e takıp oyun oynuyor musunuz ? -
yoq daha takamadim
Siz onu PS3 takınca PS3 kendi formatına dönüştürecek takılmadan dönüştürür umarım. Ayrıca benim bildiğim yeni hdd takıldığında PS3 yeniden update yüklemesi gerçekleştiriyor ve bu yükleme bad sektöre denk gelirse sıkıntı yaşabilirsiniz bunuda unutmayın. -
şayet ps3'e takarsak uptade sırasında sorun çıkarsa hdd mi zarar görür yoksa sistemmi ?
Sistem hocam -
tesekurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X