Bildirim
PS3 e nasıl online baglanıcam?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
weycell61 arkadaşımız psturkiye sitesinde bunu açıklamış..sanırım modemden playstation ın istediği port değerlerini açmak gerekiyor...bende de aynı sorun olmuştu.ama kendi kendine düzeldi.dünde aynı sorun oldu port açtım düzeldi.......
http://www.psturkiye.com/yazi/sony-playstation-3---belli-basli-hata-kodlarinin-listesi-ve-anlamlari -
Saol bilgiler için.
Bir de şu port açma işlemini bi anlatabilirsen cok sevinirim:) -
Baglantıyı sagladım.
Fakat simdi de playstation store sizin region veya ülkede available diill gibi bir yazı cıktı.
Nasıl indiricem ben Grand Tourismo gibi oyunları?
Bir yardım lütfen:) -
quote:
Orjinalden alıntı: gookhaann84
weycell61 arkadaşımız psturkiye sitesinde bunu açıklamış..sanırım modemden playstation ın istediği port değerlerini açmak gerekiyor...bende de aynı sorun olmuştu.ama kendi kendine düzeldi.dünde aynı sorun oldu port açtım düzeldi.......
http://www.psturkiye.com/yazi/sony-playstation-3---belli-basli-hata-kodlarinin-listesi-ve-anlamlari
malesef link ölmüş, bende açılmadı.
çalışanını verebilir misiniz acaba, teşekkürler.
-
hayır link ölü değil ..az once girdim.ancak yoğunluktan dolayı giremeyebilirsiniz.akşam saatlerinde tekrar deneyiniz....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps4 yön tuşları ile oynama
- gruplu turnuva fikstür oluşturma
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- ps4 fan sesi azaltma
- ps3 çocuk oyunları
- efootball 2024 türkçe spiker
- playstation 30. yıl
- bim ps4
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X