Arkadaşlar PS3 için UPS kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ben sadece PS3 ve LCD TV için kullanmayı düşünüyorum. Amaç PS3 elektrik kesilmelerinden etkilenmesin, elektrik kesildiğinde PS3'ü hemen düzgün bir şekilde kapansın, bir de güncelleme sırasında eğer elektrik kesilirse tamamlanması için.
PS3'ün klavuzunda ortalama 380W elektrik harcadığı yazıyor. Bir de 150W harcayan 32" LCD TV'im var. 700VA'lık bir UPS herhalde az gelebilir. 1000VA ideali gibi gözüküyor. Siz hangi markayı ve kaçlığı tavsiye edersiniz?
bUNLARIN HEPSI BIRDEN ÇALIŞIRKEN KESİLİRSE KESİN KALDIRMIYOR AMA MESELA İÇİNDEN BİR XBOX360 ÇIKART YADA PS3 OZAMAN YETIYOR.
Enel ups 2kva var bende.. X360 Pc + 22inc monitor sorunsuz çalıştırıyo.. Bide alırken şuna dikkat et. İhtiyacın en az 1.5katı güçte ups tercih etmeye çalış.
Ben PS3 için ve 32" LCD TV'm için ayrı ayrı 600 V/A lik UPS'ler kullanıyorum. Canavar gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme