Şimdi Ara

PS3'E yargısız infaz yapmayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hem XBOX değil XBOX 360...

demişsin seni kutluyorum beni düzeltiğin için. ben zati sabahtan beri XBOX 360 tan bahsediyorum. sen bana kelime oyunu yapıyosun.
  • okul harçlığınla ps3 parası biriktirmeğe çalışıyorsun olmuyor tabi diline vurmuş.sen bi ps3 posteri al bakarbakar ağlarsın hadi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: bir-sıfır

quote:

demişsin seni kutluyorum beni düzeltiğin için. ben zati sabahtan beri XBOX 360 tan bahsediyorum. sen bana kelime oyunu yapıyosun.

yosunkaya

Ne güzel açıklamış bak.Hem diğerlerine niye cevapv ermiyorsun.E artık kabullendin herhalde haksız olduğunu.Yosunkaya somut bilgiler verdi.Hayalcilik yapmadı.Daha ötesi yok.

Zatne kimse yargısız infaz yapmadı.Sadece PS3 iyi çıkış yapmadı dendi.E yalancılıkd a yapamayız yani....
  • quote:

Oyunlar gelecek falan diyen arkadaşlarada bazen çok takılasım geliyor, ne geliyor allah aşkına hep aynı oyunların güzel grafikli olanları, iyide artık onlar bırakın eskisin, grantourismo 99 çıksa ne olacak tekken 77 çıksa ne olacak Sony de hep aynı oyunlar hep aynı oyunlar. Gelecek oyunları bir yazın isterseniz bakalım kaç tane farklı oyun var allah aşkına.Bunları oynayacaksam ps2 de devam ederim 600 dolar ve bir o kadar oyunlara vereceğim para cebimde kalır.

tercih meselesi.
  • Tercih meselesi işte.Onu diyoruz biz de.Sen de döndün galiba fikirlerinden.Soyut konuştun ancak ortada somut veriler var.Her şey ortada.Tamamen tercih meselesi işte....
  • quote:

quote:

/>
  • quote:

yosunkaya

Ne güzel açıklamış bak.Hem diğerlerine niye cevapv ermiyorsun.E artık kabullendin herhalde haksız olduğunu.Yosunkaya somut bilgiler verdi.Hayalcilik yapmadı.Daha ötesi yok.

Zatne kimse yargısız infaz yapmadı.Sadece PS3 iyi çıkış yapmadı dendi.E yalancılıkd a yapamayız yani....

olabilir. ama zamanı gelicek millet yine PS3'e hücum edicek hatta şöyle başlıklar açılacak:
    benden söylemesi
    1.xbox'umu satcamPS3' e geççem artık zevk vermiyo oyunlar.
    birileri bazı istatistikler yapmış olabilir. bazı testler yapmış olabilir ama Ps^ün üstün taraflarını yazmamış.
    şimdi XBOXçıların zamanı TAKi PS3 OYUNLAR ÇIKIP konsol gelene kadar. hadi eğlenin şimdilik. gidin evinizde NBA07 oynayın. madem aldınız konsolunuzu savunmanız lazım hak veririm
    ayrıca ben XBOX'u kötülemek için açmamıştım bu topiği. işte yarası olan gocunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir-sıfır -- 22 Aralık 2006; 21:38:19 >

• quote:

quote:

yosunkaya

olabilir. ama zamanı gelicek millet yine PS3'e hücum edicek hatta şöyle başlıklar açılacak:
    benden söylemesi
    birileri bazı istatistikler yapmış olabilir. bazı testler yapmış olabilir ama Ps^ün üstün taraflarını yazmamış.

böyle başlıklar açıldığı zaman zevkmi alıcaksın. ps3ün xbox360ı ezmesi gibi bi fantezinmi var. allahım ya . sanane isterse adam evini satar xbox360 yada ps3 alır. sen ps3ün oyunlarını dahamı çok seviyosun. tamam bitmiştir olay gider onu alırsın. kasmaya gerek yok.

• kişinin konsola merakı vardır istediği konsolu alır belki 6 ay para biriktirir yemez içmez belki 1 yıl. iyi olsun kötü olsun keyfini çıkarır.
    bu bölüme ps3 e yargısız infaz yapmayın diye topik açmanın mantığı ne onu anlamadım. insanları aylarca beklettiler erteledilerde ertelediler sonunda kötü çıkış oyunlarıyla piyasaya sürdüler. şuana kadar görülmemiş şeyleri yapmış olsalar herkez o beklemeyi sineye çekecekti ama bu durumda çıkınca doğal olarak tepkilerle karşılaşıldı. 2 sene sonra belki harika olacak, PS3 çözüldükçe belki hepimiz almak için çaba harcıyacağız. tek merak ettiğim bu kötü başlangıç niye seni üzdü bu kadar da savunmaya başladık yok ps3 e yüklenmeyin ps3 e yargısız infaz yapmayın diye, baban sonyde üst düzey yöneticimi yoksa
  • quote:

merak ettiğim bu kötü başlangıç niye seni üzdü bu kadar da savunmaya başladık yok ps3 e yüklenmeyin ps3 e yargısız infaz yapmayın diye, baban sonyde üst düzey yöneticimi yoksa

babam sony'de olsun yada olmasın. ne fark eder.
    niyemi başlık açtım? çünkü bazılarının fikirleri zaman la değişebilirde o yüzden.acele etmesinler diye..
    bukadar.
  • quote:

quote:

yosunkaya

benden söylemesi
    şimdi XBOXçıların zamanı TAKi PS3 OYUNLAR ÇIKIP konsol gelene kadar. hadi eğlenin şimdilik. gidin evinizde NBA07 oynayın. madem aldınız konsolunuzu savunmanız lazım hak veririm

Yahu nereden biliyorsun PS 3'ün üstün taraflarını yazmadıklarını.

Konsolu almakla alakası yok.Ben de alacağım PS3 MGS,DMC falan iyi çıkarsa.

NBA 07 niye oynayalım yahu?+ Biz burada konsola saihp olduğumuz için bunu yapmıyoruz.Ortaya somut şeyler koyuyuoruz.Sen ise pek bilgin olmadığı halde-ki bir de uzaktan bakmıyorum diyorsan olaylara,ki aslında çook uzaksın- sanal şeylerle alacağın konsolu iyi çıkarmaya çalışıyorsun.

Senle boşa tartışıyoruz aslında.Klasik pek araştırma yapmamış,bilgisi iyi düzeyde olmayan,sadece istediği gibi konuşan bir üyesin.

Çook saçma konuşuyorsun çok.Sen de farkındasın ama.

Somut şeyler göster bize soyut değil.

Burada kimse pS3 kötü demiyor.Ama donanım olarak senin hayal ettiğin gibi üstün değil öyle XBOX 360'a göre.En azından "bilgili" insanlara göre....

• Arkadaslar kırıcı olmaya gerek yok burda herkes fikrini paylasıyor.

Bir-sıfır ben konsolu onu elestirenlerden koruyorum demissin sanırım Sony seni bodyguard olarak tuttu.

Bizler oyuncuyuz arkadasım ve herzaman oyun dünyasına güzel seylerin kazanılmasını isteriz burda anlasalım ve Sony'nin iyi yada kötü bir is yapması sonucunda buna Mc'de dahil bizim cebimize para koymuyor yada almıyor ama yasanan olayları gozlemlemek ve hakkında konusmak dogaldır tabi seviyeyi koruyarak

Sony simdiye kadar izledigi politika hep yanlıs İgn,Gamespot siteleri ve hep Sony'nin oyunlarının beklenenden cok uzak oldugunu soyluyor ve bunu bizlerde videolardan goruyoruz ayrıca dünyanın en büyük dergilerinden biri olan Times bile Sony'nin beklenin cok altında olmasını dile getiriyor ve Time dergisi karalama kampanyası yapıyor deniliyor arkadaslar haftalık Seda Sayan dergisi degil bu Time dergisi bosuna yazmaz ve isi bilmeyen adama yazı yazdırmazlar orada.

Cell cok güclü ama maalesef gücünü oyunlara yansıtamıyor bir türlü ve yansıtmasıda cok uzun zaman alıcak beklemek isteyen varsa beklesin buyursun konsolun cıkısı bekle Cell bekle devamlı bekle.Sony bile bazı seylerden memnun degil arkadaslar dikkat edin ve satıslar beklenen gibi degil Sony tarafında.Sony rakibi X box 360'tan 2 kat pahalı ama grafik ve oyun olarak onun gerisinde sebebide Cell cozulmedi yaw bunu alan sorar adama gittim X box 360 konsolunun 2 katı para verdim Ps3 aldım ama benden iyi grafiklerle oynuyor ben bu parayı neden verdim diye sorar cevap bekle kardesim.

• quote:

quote:

merak ettiğim bu kötü başlangıç niye seni üzdü bu kadar da savunmaya başladık yok ps3 e yüklenmeyin ps3 e yargısız infaz yapmayın diye, baban sonyde üst düzey yöneticimi yoksa

niyemi başlık açtım? çünkü bazılarının fikirleri zaman la değişebilirde o yüzden.acele etmesinler diye..
    bukadar.

zamanı gelince konuş o zaman daha fanatikliğini yaptığın konsola bahsettiğin oyunlar çıkmadan konuşma GT4 HD ve GT5 çıkınca mesaj at FONY lik yapma
  • quote:

quote:

bukadar.

/>

@thdentist
    quote:

zamanı gelince konuş o zaman daha fanatikliğini yaptığın konsola bahsettiğin oyunlar çıkmadan konuşma GT4 HD ve GT5 çıkınca mesaj at FONY lik yapma

adam daha gt hd nin iptal edildiğini bilmiyor hocam yorma kendini boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 22 Aralık 2006; 21:47:55 >

• sizin icin televizyon kanalinda bir tartisma programi ayarliyacagim orada daha sert olur reytingleri tavana vururuz konuda- PS3 NEDEN KELEK CIKTI
  • bence bu forumun en düzeysiz yeri playsatation bölümü...hazım sorunu olanlarmı vardır nedir anlamadımki..
  • haklısın sonumuz oraya gidiyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: *murattti*

sizin icin televizyon kanalinda bir tartisma programi ayarliyacagim orada daha sert olur reytingleri tavana vururuz konuda- PS3 NEDEN KELEK CIKTI

• quote:

quote:

eleştiriler olumsuz vede haklı . bu sabır durumuna kendinizi baya bi alıştırın çünkü daha çok sabır edecek gibisiniz. konuştuğunuz cihaz iki adet xbox 360 parası ve bunu hak etmiyor ben iki yıl sonraya değil iki saat sonraya bile bakmam şuanda durum bundan ibaret. daha fazla sızlanmanın bir anlamı yok. kara kutu malesef bu sefer boş çıktı. boş çıktı diyorum çünkü fiyatını hak etmiyor .

al işte bitane daha. tut birini vur ötekine.
    iyi güzel haketmedi diyosunda. bikaç sorum olcak.
    1.PS3 oynadınmı? (hatta dokundunmu)
    2.hangi oyunları oynadın. mesela bi granturismo'da multiplayer yaptınmı. yada GTA oynadınmı. yada daha dehşet bioyun?
    3. xbox'ınmı var? yenimi aldın.?
    2. sorunun cevabı hayır olmak zorunda çünkü piyasada oyun yok, bu da demektir ki Ps3' e kendini kanıtlama fırsatı verilmemiştir.
    ayrıca
    quote:

konuştuğunuz cihaz iki adet xbox 360 parası

demişsin. türkiye'de çıktığı zaman fiyatları yakın olcak.

Ya boş yere seninle tartışıyoruz.

Hakikaten bir de yakıdnan takipe diyorum demişsin.

XBOX 360 950 YTL şuan.

PS3 ise kar payıyla,kdvsiyle falan minimum 800 € olacak.

Biri 1000 YTL biri 1500 YTL çok yakın fiyatlar hakikaten.

Gran Turismo da iptal oldu.Bay yakından takipçi.

Bu arada Resident Evil sonuna kadar katılıyorum.Ama bunu anlayamıyorlar bir türlü insanlar.Resident Evil de PS3'e daha çok ilgisi olan biri.Benim de şuan için XBOX 360'a ilgim daha fazla.Ama böyle hayalcilik yapmıyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 22 Aralık 2006; 22:00:56 >

• dip not 850ytl ye mayıs 2006 üretimli x360 satılıyor yerini reklam ve konuyla alakasız diye söylemiyorum konuda gecen fiyatların daha düşüğü diye yazdım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.