Şimdi Ara

PS3'E yargısız infaz yapmayın. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ertelenmedi gthd yi beleş dağıtılacak ve direk gt5 yapıcaklarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: bir-sıfır

Arkadaşlar ps3 çıkar çıkmaz olumlu veya olumsuz bi takım eleştirilere sebep oldu.
    1.sony niye blu-ray işine girdi?
    2.ps2 oyunlarını rahatlıkla oynayamıyoruz.
    .
    .
    .
    vs. ve daha fazla kötü tepkiler veriliyor. bence bu insanların yaptıkları yargısız infazdır.
    şu an çoğu kişi xbox 360 la kıyaslıyo. yaaa daha piyasada oyun yok hocam.. kimse konsolu teknik anlamda %100 anlamda tanımıo(ne oyun üreticileri, nede hardware üreten firmalar). onun için ps3'ün gerçek performansını kimse görme fırsatı olmadı. daha satılan ürün sayısı parmakla satılıyo. ben derimki bu laflarınızı 1.5 yıl sonraya saklayın. iddalı oyunlar gelsin. oyun üreticileri kendini geliştirsin en baba oyunlar ps3 için çıksın ozaman konuşun. herkez biliyoki ps3'teki donanimla hiçbir konsol baş edemez.

ŞİMDİ BİLE PS2 SATILDIĞINA GÖRE, PS4 ÇIKTIĞI ZAMAN BİLE PS3 SATILMAYA DEVAM EDECEKTİR.
    bu piyasanın kralı sony'dir. herşey zamanla.

sakin...

• quote:

Orjinalden alıntı: amops2

ertelenmedi gthd yi beleş dağıtılacak ve direk gt5 yapıcaklarmış

Ertelenmedi.İptal oldu.Demo gibi yayınlanacak.10 araba ve bir iki pist sanırım sadece.Yani kısıtlı.Yani demo....
  • ya ne insanlar var, hala 1-2 yıl bekleriz diyorlar, neymiş aleti tanıyacaklarmış :)
    2 sene sonra oynarsınız GOW ayarı bi oyunu artık, bizde o sırada xbox720 ile takılıyor oluruz..Hayırlı beklemeler..
    Bekleme yapma ,devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pritz21

quote:

Arkadaşlar ps3 çıkar çıkmaz olumlu veya olumsuz bi takım eleştirilere sebep oldu.
    .
    .
    .
    vs. ve daha fazla kötü tepkiler veriliyor. bence bu insanların yaptıkları yargısız infazdır.
    şu an çoğu kişi xbox 360 la kıyaslıyo. yaaa daha piyasada oyun yok hocam.. kimse konsolu teknik anlamda %100 anlamda tanımıo(ne oyun üreticileri, nede hardware üreten firmalar). onun için ps3'ün gerçek performansını kimse görme fırsatı olmadı. daha satılan ürün sayısı parmakla satılıyo. ben derimki bu laflarınızı 1.5 yıl sonraya saklayın. iddalı oyunlar gelsin. oyun üreticileri kendini geliştirsin en baba oyunlar ps3 için çıksın ozaman konuşun. herkez biliyoki ps3'teki donanimla hiçbir konsol baş edemez.

ŞİMDİ BİLE PS2 SATILDIĞINA GÖRE, PS4 ÇIKTIĞI ZAMAN BİLE PS3 SATILMAYA DEVAM EDECEKTİR.

sakin...

hocam biraz yavaş olun yahu hiç bu kadar gülmemiştim

• bu tip çoluk çocuğa cevap yazanda kabahat. al işte ortalarda yok .babasının pc den adam uyudu diye ortaya iki laf attı komşunun oğlundan yarım yamalak duyduğunu oldu bitti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 22 Aralık 2006; 22:03:31 >
  • Bence de kabahat biz de.

Hani derler ya biri kuyuya taş atar diye.Boş yere zmaan kaybı bu tip başlıklara mesaj yazmak.Ama baen de dayanamıyor insan....
  • 17 november 2006 playsyayion 3 LOADING... 11 mart 2007 Playstation 3 LOADING...... VS 2008 playstation 3 LOADING
  • haklısın ne diyim piyasanın kralı sony dir
    sony öyle muhteşem firmadırki konsolu pc ye çevirmiştir, cd pardon bluray i takınca sana 5 dakikalık videoyu zorla izletirken hardiskine 298 mb dosya install etmektedir. 256 mb ram yetmiyo tabi.

işin gerçeği insanlar teknik özelliklerle konsol almıyor
    iyi oyunlar = iyi konsol
    wii çokmu iyide ps3 den fazla satıyor
    esas next gen yoksa wii mi ?
    xbox1 in görüntüleri ps2 den iyidi ama satışta yanına yaklaşamadı. biz sadece burada tartışıyoruz diğerleri şuan x360 da wii de ps3 de keyif yapıyor
  • Bir keyfini yapamadığım ps3 kaldı oda Mayısta Ama grafikte önemli şimdi yani xbox 360 oynarken call of duty 3ün grafiklerine yetersiz yapmışlar falan diyordum sonra wii oynadım sonra tekrar xbox 360a dönünce grafiklere tapasım geldi ama wii eğlenceli ve buradan kazanıyor demekki millet artı grafik savaşından bıkmışki bir değişiklik arayışına girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 22 Aralık 2006; 22:20:35 >
  • quote:

.
    .
    .

Bir-sıfır arkadaşım,Ps3'e yargısız infaz yapmayın demişsin ama Ps3'ü feci bir şekilde övmüşsün..Sen medyummusun ki gelecek hakkında konuşuyorsun?Arkadaşlar birşeyleri eleştiriyor ki Sony görsün ve akabinde hataları düzeltsin.Eğer sussalardı,pasif kalsalardı,birşey olacak da Ps3 uzaya bile çıkacak diye bekleselerdi(bazı Ps3 fanları gibi) siz bir ton parayı arkadaşların tabiriyle kara kutuya verirdiniz ve karşılığı hiç ama hiç tatmin etmezdi.Aslında senin de bunca hata,yalan vs varken Sony'i eleştirmen lâzımken yaptığına bak.

Edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wf Pack -- 22 Aralık 2006; 22:29:28 >

• biş sorcam şimdi bunuda karalama olarak almayında harbi bilemdiğimden soruorum..360ta kopya oyun varmı..varsa ne kadar? yoksa dışardnmı getirtiosunuz? nedir durum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turg_69

biş sorcam şimdi bunuda karalama olarak almayında harbi bilemdiğimden soruorum..360ta kopya oyun varmı..varsa ne kadar? yoksa dışardnmı getirtiosunuz? nedir durum...

kopya oyun var tabi kendin indirip çift katman dvd lere yazıp oynayabiliyorsun bunun yanında netten veya sirkecide endem elektronikten filan 15 ytl ye satın alabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resqect

quote:

biş sorcam şimdi bunuda karalama olarak almayında harbi bilemdiğimden soruorum..360ta kopya oyun varmı..varsa ne kadar? yoksa dışardnmı getirtiosunuz? nedir durum...

kopya oyun var tabi kendin indirip çift katman dvd lere yazıp oynayabiliyorsun bunun yanında netten veya sirkecide endem elektronikten filan 15 ytl ye satın alabiliyorsun.

yazıcı yoksa sorun o zaman...peki istanbuldamı sadece mesela ankarada falan varmı öyle 15 ytlye satan(bilenler için soruorum) varsa bende alırım oyunlar makulmuş

bide levelda şey yazmıştı zamanında çip takılırsa live özelliği gidiomuş falan ne kadar doğru...

• kopya var eğer iyi bi internetin varsa kendinde yazabilirsin oyunları genelde 6 gb civarı oluyor çift katman dvdye yazman lazım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: resqect

quote:

yazıcı yoksa sorun o zaman...peki istanbuldamı sadece mesela ankarada falan varmı öyle 15 ytlye satan(bilenler için soruorum) varsa bende alırım oyunlar makulmuş

bide levelda şey yazmıştı zamanında çip takılırsa live özelliği gidiomuş falan ne kadar doğru...

yazıcın yoksa satın alıcaksın oyunları yada arkadaşında indirp yazırıcan oyunları..ankarada bilmiyorum varmı satan yer ama istanbuldan kargo ile yolluyor bazı yerler.

• Live tehlikeye girebilir.Ancak gidecek diye bir şey yok.Kopya kullanan kimsede sorun yok sanırım şimdilik.

+ Ankara'dan da bulabilirsin sanırım kopya oyun.Ya da kargoyla alırsın oyunları....
  • Ben kendim indirip yazıyorum (gerçi daha sadece rs vegası kendim indirip yazdım ) veya gidip Kadıköyden alıyorum.
  • anladım liveın tehlikeye girmesi kötü aslında..360ın en büyük kozlarından biri o çünkü..ama 15 ytl çok iimiş ben ps2ye 10 veriorum

bide kotalılar için indirmek sıkıntı bence satın almak daha mantıklı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turg_69 -- 22 Aralık 2006; 22:44:34 >
  • çift katman pahalı ülkemizde o yüzden o fiyat o çok değil bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.