Şimdi Ara

PS3'E yargısız infaz yapmayın. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samimiyetimle söylüyorum kaba saba yazıyor sonra özür diliyorsunuz.
    Anlaşılan kafanızın bastığı başka bir durum yok. Alan alsın yada almasın sonra gelip saçmalığın saçmalığı tartışmalar çıkarmayın. Okudukça küfür ediyoruz ve forumdan soğuyoruz. Osmanabisi senin beklentin ve para verip vermemen bizi ilgilendirmiyor (daha doğrusu beni), saygılar.
  • Böyle adamlar ne enterasan adamlar. Başlık ne alaka, konu ne alaka? Durduk yere gerilim yaratmak için. Ortaya atlıyor "PS3'e kötü demeyin. XBOX360'ı havada karada döver" diye. Yok daha konsol yeniymiş, oyun yokmuş. Bİzene kardeşim yapsaymış oyun :) Ben "Hıımmm, bu konsol 3 sene sonra iş yapar" diye düşünüp konsol mu alıcam? Sen al sevdiğin konsolu takma gerisini, millet kötü derse sanane. Paranı kesmiyorlar ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 24 Aralık 2006; 0:17:19 >
  • Aynı şekilde benide ilgilendirmiyor... Yeni çıkan bir ürün hakkında bu kadar ağır itamlar kullanılamaz bu art niyettir..

Arkadaşım xbox 360 çıktığında GOW mu vardı? saçma sapan atıp tutmayın

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnoX -- 24 Aralık 2006; 0:43:12 >
  • Pgr3 vardı,kameo vardı,perfect dark zero vardı
  • Xbox360 in butun gucu o kadar olsa sen alirmiydin o konsolu peki?... Neyse yorum yapicak diilim.. bende şuan xbox360 alip Martta garantili ps3 almayi dusunuyorum ama ben asla sizin gibi ps3 u kotulemiyorum.. Nedir bu kotuleme anlamadim:S
  • xbox360 a makinası olanlar haksızlık yapıldıgını dusunuyorlar arkadaslar haklılarda... bu konsollarda ikisindede oyun oynamadan sacma yorumlar yapıp duruyorsunuz bakın cafede gunde bunlarla bir cok kisi oynuyor ve ikiside lcd tvyle muthis basarılı veherkes cok begeniyor cunku ps2 yanda normal tvde ama sunuda unutmayın makinalar adam gibi baglantı ve adam gibi ne yazıkki pahalı tvler istiyorlar... oyun keyifli vakit gecirmek icin var ps2ylede sonderece guzel vakit gecirelebilir... buyuzden bu forumda bu sacma kavgalarınız bitmezse aklıllı uslu kimse kalmaz bir sorunumuz oldugunda cevap verecek kimseyi bulamayız her turlu tecrubeye burada harcanan vakte ve emege saygı duyun sizede saygı duyulsun ...siz ne xbox360 ne ps3 urettiniz satmıyosunuzda yada satarsanız ikisinide satın iksinede talep var ...alın istediginizi keyfinize bakın pcdede muhtesem oyunlar var kavgaya son oyuna devam...
  • arkadaş senın dedıgın yerde ps3 için tekbir oyunvar oda ridge racer 7 kaldıki duz televizyonda oynuyosun ps2 ile aradaki farkı biraz zor anlarsın dostum osmanabisi ps3 xbox 360 ı deşerrr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.