Şimdi Ara

PS3'E yargısız infaz yapmayın. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • live dan banlanma olayını hayal olarak görüyorum ben fakat yinede ne olur belli olmaz oyunları indirmek için 1mb bağlantın olması gerekir ortalama :)
    bu durumda satın almak kalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resqect

live dan banlanma olayını hayal olarak görüyorum ben fakat yinede ne olur belli olmaz oyunları indirmek için 1mb bağlantın olması gerekir ortalama :)
    bu durumda satın almak kalıyor.

ankarada maltepe pazarı kalkmasaydı iş kolaydı aslında neyse live olayında sorun çıkmazsa ilerdede düşünülebilir aslında du bakalım
  • benim düşünceme göre microsoft livedan banlıyamayacak, eğer yapabileceği bişey olsa bu kadar dvd rom sürmezdi piyasaya, her çıkan modelde firmware hack zorlaşıyor ama bi yolu bulununca yenisi çıkarılıyor. şahsi düşünceme göre microsoft livedan hiç bi zaman banlayamıcak. tek bi şekilde banlar, bi oyunun official release date i atıyorum ayın 17 si olsun 13-14 de malum sitelere düşmüş oluyor. official release dateden önce o oyunu livedan oynadığımızı görürse anca öyle banlar.
  • Boşuna konuşuyorsunuz... Ne 360 xbox'ın kaderini takip edecek ne de PS3 Sony'nin son konsolu olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thdentist

benim düşünceme göre microsoft livedan banlıyamayacak, eğer yapabileceği bişey olsa bu kadar dvd rom sürmezdi piyasaya, her çıkan modelde firmware hack zorlaşıyor ama bi yolu bulununca yenisi çıkarılıyor. şahsi düşünceme göre microsoft livedan hiç bi zaman banlayamıcak. tek bi şekilde banlar, bi oyunun official release date i atıyorum ayın 17 si olsun 13-14 de malum sitelere düşmüş oluyor. official release dateden önce o oyunu livedan oynadığımızı görürse anca öyle banlar.

ya şimdi levelda çok net bu özellik gidio dendi..ama görüorumki şuan bu sitede o sorunu yaşayan yok...ama şuana kadar yaşayan oldumu şahsen araştırmadım...ama banlanırsanda at çöpe o 360ı

• quote:

Orjinalden alıntı: turg_69

quote:

benim düşünceme göre microsoft livedan banlıyamayacak, eğer yapabileceği bişey olsa bu kadar dvd rom sürmezdi piyasaya, her çıkan modelde firmware hack zorlaşıyor ama bi yolu bulununca yenisi çıkarılıyor. şahsi düşünceme göre microsoft livedan hiç bi zaman banlayamıcak. tek bi şekilde banlar, bi oyunun official release date i atıyorum ayın 17 si olsun 13-14 de malum sitelere düşmüş oluyor. official release dateden önce o oyunu livedan oynadığımızı görürse anca öyle banlar.

ya şimdi levelda çok net bu özellik gidio dendi..ama görüorumki şuan bu sitede o sorunu yaşayan yok...ama şuana kadar yaşayan oldumu şahsen araştırmadım...ama banlanırsanda at çöpe o 360ı

sanırım kimse sorun yaşamadı bu konuda ama kişisel düşüncem live olmasada çöp olacak bi konsol değil en azından benim için... alternatifi olsa dediğin gibi çöp olabilir belki ama şuan için alternatifsiz

• quote:

quote:

quote:

sanırım kimse sorun yaşamadı bu konuda ama kişisel düşüncem live olmasada çöp olacak bi konsol değil en azından benim için... alternatifi olsa dediğin gibi çöp olabilir belki ama şuan için alternatifsiz

haklsıın tabi ama bence artık işin esprisi o...nereye kadar single..yani acaba bu riske girmeye değermi o kadar para verip..valla siz iyi girmişsiniz

• risk diyorsunda, hiç bi zaman konsol kullanılamayacak diye bişi söylenmedi ki en kötü multiplayer iptal oluyor, sen yine backup oynamaya devam ediyorsun.
    dediğim gibi benim düşünceme göre firma 2 haftada bir yeni versiyon dvd rom üretiyorsa bu demekk oluyorki engel olamayacakları bir durumdalar.
    ayrıca live için para ödüyoruz hazır gelen bi para varken banlayıp o paradan mahrum olması microsoftun bence pek mantıklı değil, backup oyun oynayan kişiler live ücreti ödüyor, hazır gelen parayı niye banlasınlar
    (bu sadece kişisel düşüncem)

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thdentist -- 22 Aralık 2006; 23:23:55 >
  • quote:

risk diyorsunda, hiç bi zaman konsol kullanılamayacak diye bişi söylenmedi ki en kötü multiplayer iptal oluyor, sen yine backup oynamaya devam ediyorsun.
    dediğim gibi benim düşünceme göre firma 2 haftada bir yeni versiyon dvd rom üretiyorsa bu demekk oluyorki engel olamayacakları bir durumdalar.
    ayrıca live için para ödüyoruz hazır gelen bi para varken banlayıp o paradan mahrum olması microsoftun bence pek mantıklı değil, backup oyun oynayan kişiler live ücreti ödüyor, hazır gelen parayı niye banlasınlar
    (bu sadece kişisel düşüncem)

edit: yazım hatası

bide o var ps3ün internet özelliği ücretsiz live ücretli bu bir avantaj değilmi ps3 için...
  • ücretsiz olması tabiki avantaj ama senin sorduğunla pek alakalı değil :)

edit : yanlış anlama yanlış cevap :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thdentist -- 22 Aralık 2006; 23:41:33 >
  • quote:

tamam da karşılaştırdığın birimler hatalı ps3 ün kopyası çıkıp bu muhabbetler olursa anca ozaman avantajmı dezavantaşmı tartışabiliriz, şuan kopyası olmadığından ps3 için böyle bi konu gündeme gelmedi. 2 hafta sonra ps3 kırılırsa başlar tartışmalar...

zaten kırılmazsa türkiyede satış çok az seviyede kalır...kim alır o kadar para verip bi sürü oyun..alan olur tabide...ben alamam

haklısında sonuçta ps3ün internet özelliği bedava onu demek istiorum..ps3 kırıldığında internet özelliği giderse tabi haklısın..ama normalde kıyaslayınca birinin live özelliği ücretli birininki ücretszi..bu bir avantaj bana göre...

• quote:

quote:

tamam da karşılaştırdığın birimler hatalı ps3 ün kopyası çıkıp bu muhabbetler olursa anca ozaman avantajmı dezavantaşmı tartışabiliriz, şuan kopyası olmadığından ps3 için böyle bi konu gündeme gelmedi. 2 hafta sonra ps3 kırılırsa başlar tartışmalar...

zaten kırılmazsa türkiyede satış çok az seviyede kalır...kim alır o kadar para verip bi sürü oyun..alan olur tabide...ben alamam

haklısında sonuçta ps3ün internet özelliği bedava onu demek istiorum..ps3 kırıldığında internet özelliği giderse tabi haklısın..ama normalde kıyaslayınca birinin live özelliği ücretli birininki ücretszi..bu bir avantaj bana göre...

ilk yanlış anladığım şeye cevap vermişsin, xboxın ücretide abartılıcak bi miktar değil x360 veya ps3 alabilmiş herkesin ödeyebileceği bi miktar, handicap değil bence.

sen şuan karar verme düşüncesindeysen x360 ı tavsiye ederim ps toparlanana kadar güzel vakit geçirmiş olursun. ps toparlanırsa xboxı satar ps alırsın toparlanmazsada elindeki konsolla keyfine bakarsın.

• Aslında PS3'ün internetinin bedava olması da bir yandan dezavantaj , yığılma olabilir ve insanlar rahat oynayamaz Bu arada topici baştan sona okudum , PS3 fanboyluğu seziyorum bir-sıfır , o fanlığı at , ha tabiki fan olabilirsin ama bu başka insanları kırıcı düzeye gelmesin. Bende son günlerde PS3 değilde, XBOX360 almayı düşünmeye başladım
  • yau sizin bu tartışmalarınız çok eğlendiriyor beni
    Devam edin yau
  • quote:

anladım liveın tehlikeye girmesi kötü aslında..360ın en büyük kozlarından biri o çünkü..ama 15 ytl çok iimiş ben ps2ye 10 veriorum

bide kotalılar için indirmek sıkıntı bence satın almak daha mantıklı gibi

Tehlike var.Risk yani.Ama şuana kadar bir şey olmadı Allah'a şükür.

Aslına bakarsan hiç sevmiyorum kopya kullanmayı,ama mecburuz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

anladım liveın tehlikeye girmesi kötü aslında..360ın en büyük kozlarından biri o çünkü..ama 15 ytl çok iimiş ben ps2ye 10 veriorum

bide kotalılar için indirmek sıkıntı bence satın almak daha mantıklı gibi

Tehlike var.Risk yani.Ama şuana kadar bir şey olmadı Allah'a şükür.

Aslına bakarsan hiç sevmiyorum kopya kullanmayı,ama mecburuz....

valla türkiyede yaşıorsak buan mecburuz...o kadar para vermişsiniz allah liveınıza zeval vermesin

• 2 konsoluda almak istiyorum ama 2 konsolada orjinal oyun alabilecek gücüm yok aslında TR fiyatıyla hiçbirine alamam ama playasia dan sipariş edebilirim... yani burda 100$ orda 40$ sonuçta ortada 60$ var. Hem oyun orjinal olur ve her türlü hizmetinden faydalanırım, hem kimsenin hakkını yememiş olurum hemde banlanacam derdi olmadan çatır çatır oynarım... Kopya oyun var diye Xbox360 istiyordum ama onda da banlanma riski var ve açıkçası ben live olmadan xbox360 ı çöpe atarım..:(
  • Bugün akşam gazetesinin cumartesi ekini okudum. En arka sayfada 2007 de bu ürünler konuşulacak adlı yazıda PS3 te var..Diyorki PS3 Diğer PS serileri gibi çok satacak..Blue Ray ayrıyetten İşlemci hızınında Xbox360 ın neredeyse 2 katı daha fazla olduğu yazılmış..Halbuki işe grafik ve oyun yönünden bakarsanız durum farklı...Microsoft Xbox360 ı Türkiyeye resmi olarak getirmemesinin sebebidir bu..Yorumlarda meydan PS3 e kaldı...
  • Az önce platin elektronikle görüştüm bakalım:) yardımcı olucaklarını söylediler bu gün yanlarına gidicem:) hem ps3 hemde xbox360 alıcam sanırım:P
  • arkadaslar ps 3 u ve xbox 360 ı yan yana calısırken görme pırsatım oldu adanaya gelmıs gök kusagı diye bi yer neyse fikrim bence ps 3 beklendigine kesinlikle degmiyecek eski tas eski hamam iki grafik guzellesmesiyle kendisini onca paraya vereceklerie bi sözum yok ama inanin beyenmedim x box en azından vaad ettiklerini yerine getirdi ps hem cok bekledi hemde oyunları video göruntusu gibi olan yerleri sen oynayamıyorsun ps 2 de oyun videoları vardı ya onu birazdaha geliştirip gene oyun tanıtım videosu yapmıslar yoksa oyun oynarkene pek bi fark hissetmiyorsunuz ayrıca ps 3 u oynamadan övenler ve bu celli oldugundan fazla gösterip benim beklentilerimiin yuksek olmasını saglıyoanlar hala konusacaklardır ama bence x box tan cok az iyi olan ve sadece cok sonra cıkan bi kansola hayatta para vermem bunlarında insanları soydugu dusuncesi geliyor aklıma kabalık ettiysem özur dilerim saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.