Şimdi Ara

PS3 Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evime sinema sistemi satın alacağım.

DVD player almaktansa Hd filmleri oynatabilen, blueray filmleri izleyebileceğim, USB ile film izleyebileceğim ve aynı zamanda oyun oynayabileceğim PS3 almak istiyorum. PS3 ün hangi modeli bunun için en uygundur yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca bunun için kuracağım ses sistemi ile ilgili bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

Herkese teşekkürler.

• tüm modelleri uygun senin istediğin kullanım için farketmez yani. Ses sistemi olarak bütçeye bağlı tabi bende sf-2300 var 3 hdmi girişli ps3 ve digiturk+ bağlı 1000 tl civari fiyatı da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wishcanter

Arkadaşlar selam.

DVD player almaktansa Hd filmleri oynatabilen, blueray filmleri izleyebileceğim, USB ile film izleyebileceğim ve aynı zamanda oyun oynayabileceğim PS3 almak istiyorum. PS3 ün hangi modeli bunun için en uygundur yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca bunun için kuracağım ses sistemi ile ilgili bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

Herkese teşekkürler.

hd kalitesindeki .mkv dosyarını izleyemiyorsun haberin olsun. sadece .avi leri izleyebilirsin ps3 de. dvdleri de tabiki izleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariskoban

quote:

Arkadaşlar selam.

Herkese teşekkürler.

hd kalitesindeki .mkv dosyarını izleyemiyorsun haberin olsun. sadece .avi leri izleyebilirsin ps3 de. dvdleri de tabiki izleyebilirsin.

.mkv izlemek için
    Linux kurabilirsin ps3 e
    .mkv yi convert edersin
    pc üzerinden ps3 e stream yaparsın
    3 farklı yol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaci -- 1 Haziran 2009; 17:57:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bariskoban

quote:

Arkadaşlar selam.

Herkese teşekkürler.

Ne yani şimdi ben HD filmleri PS3 te izleyemez miyim?

• dostum şöyle açıklayayım,

yasal kopyalar ile ev sinema sistemini şenlendireceksen ( yani dvd, blu-ray )

yeni çıkan pal 80 gb lıklardan al derim. hem lensinin daha dahayanıklı olması hem pal görüntü sistemi , ev sineması için kullanılacak bir ps3 de olmazsa olmaz şartlar.

bunun dışında ps3, bildiğim kadarı ile hd-dvd formatını desteklemiyor.

yasal olmayan kopyalara gelecek olursak ( avi, divx, xvid, mvk, h264 )

indirdiğin bütün avi (divx) leri zahmetsiz şekilde ALTYAZISIZ izleyebilirsin.

biraz zahmete girerek altyazılıda izleyebilirsin. forumu bu konuda araştır.

indirdiğin .mvk uzantılı yada bunun türevi olan yüksek çözünürlüklü film kopyalarınıda çok çok zahmetle izlersin. ( buna güvenip ev sinema sistemi yapacaksan , yapma )

umarım açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakir

dostum şöyle açıklayayım,

yasal kopyalar ile ev sinema sistemini şenlendireceksen ( yani dvd, blu-ray )

yeni çıkan pal 80 gb lıklardan al derim. hem lensinin daha dahayanıklı olması hem pal görüntü sistemi , ev sineması için kullanılacak bir ps3 de olmazsa olmaz şartlar.

bunun dışında ps3, bildiğim kadarı ile hd-dvd formatını desteklemiyor.

yasal olmayan kopyalara gelecek olursak ( avi, divx, xvid, mvk, h264 )

indirdiğin bütün avi (divx) leri zahmetsiz şekilde ALTYAZISIZ izleyebilirsin.

biraz zahmete girerek altyazılıda izleyebilirsin. forumu bu konuda araştır.

indirdiğin .mvk uzantılı yada bunun türevi olan yüksek çözünürlüklü film kopyalarınıda çok çok zahmetle izlersin. ( buna güvenip ev sinema sistemi yapacaksan , yapma )

umarım açıklayıcı olmuştur.

super bir cevap yazmissin arkadasim, tebrik ediyorum, sahsen yorumun daha dogrusu yardimin cok hos

Bana dusen sana tesekkur etmektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.