Şimdi Ara

PS3 Fat kasa kullananlar için ısınma sorununa destek olabilecek proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime PS3 arıyorum 2 hafta falan oldu . En sonunda forumdan bir arkadaşla anlaştık . Yılbaşından sonra cihazı alacağım .

Tercihimi fat kasadan yana kullandım . Yalnız bu fat kasalarda ısınma ve ses sorunu oluşuyormuş .

Ses sorunu bilgisayarlarda da olduğu gibi ısınma sonucunda işlemci fanların daha hızlı çalışmasını isteyerek fanların devir sayısını arttırır . Yani bu sorunu önlemek için ısınma sorununu halletmemiz gerekiyor diye düşünüyorum . Sarı ışık (YLOD) ve kırmızı ışık (RLOD) denen 2 baş belası sorun da varmış bu cihazlarda . Bunları önlemek içinde bence ısınmayı halletmek gerekiyor .

Şimdi kafamda ki çözümü size sunmak istiyorum .

Gerekli malzemeler :

2 tane bilgisayar fan'ı (Kare fan)
    USB kablo

Fanları USB ile PS3'ümüze bağlayacağız .

Bu işlemi video şeklinde size sunuyorum ..

Fanları USB'e çevirme

Bu şekilde yaptıktan sonra cihazın şu kısımlarına

PS3 Fat kasa kullananlar için ısınma sorununa destek olabilecek proje

Fanlarımızı sabitledikten sonra PS3'ümüzün USB girişinden enerjilerini verirsek PS3'e katkı sağlayacağını düşünüyorum .

Bunu daha denemedim önce bu iş içinde olanlarımız vardır diye size sunmayı düşündüm . Ekstra olarak daha cihaz elimde olmadığı için bu sunduğum şeyler sadece teori olarak . PS3'ü elime aldığımda bu işlemi uygulayacağım . O zaman sisteme yardımcı olup olmadığı ve tam olarak nerelere monte edilmesi gerektiğini sağlıklı olarak sunabilirim ..

Bu işlem mantıklı mı ?

• Yok mu destek olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.