Kendime PS3 arıyorum 2 hafta falan oldu . En sonunda forumdan bir arkadaşla anlaştık . Yılbaşından sonra cihazı alacağım .
Tercihimi fat kasadan yana kullandım . Yalnız bu fat kasalarda ısınma ve ses sorunu oluşuyormuş .
Ses sorunu bilgisayarlarda da olduğu gibi ısınma sonucunda işlemci fanların daha hızlı çalışmasını isteyerek fanların devir sayısını arttırır . Yani bu sorunu önlemek için ısınma sorununu halletmemiz gerekiyor diye düşünüyorum . Sarı ışık (YLOD) ve kırmızı ışık (RLOD) denen 2 baş belası sorun da varmış bu cihazlarda . Bunları önlemek içinde bence ısınmayı halletmek gerekiyor .
Fanlarımızı sabitledikten sonra PS3'ümüzün USB girişinden enerjilerini verirsek PS3'e katkı sağlayacağını düşünüyorum .
Bunu daha denemedim önce bu iş içinde olanlarımız vardır diye size sunmayı düşündüm . Ekstra olarak daha cihaz elimde olmadığı için bu sunduğum şeyler sadece teori olarak . PS3'ü elime aldığımda bu işlemi uygulayacağım . O zaman sisteme yardımcı olup olmadığı ve tam olarak nerelere monte edilmesi gerektiğini sağlıklı olarak sunabilirim ..