Şimdi Ara

[PS3] Fifa 12....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 te fifa 12 online oynamak üzere arkadaş arıyorum.Henüz yeniyim,onlinedan rastgele gelen rakiplerle oynamak da istemiyorum ( saçma sapan paslaşmalar,yenileceğini anlayınca çıkmalar vs vs... ) Eğer forumda lig,turnuva vb oluşumlar varsa katılabilirm.(bir baktım fakat profesyonel arkadaşlar var galiba :) biraz pişmek için böyle bir konu açtım ...) Sürekli online olmayan fakat olduğunda forumdaşıyla maç yapmak isteyen benim gibi üyeler varsa ve psn idlerini belirtirlerse sevinirim..Katılım ve zamanlar müsait olursa turnuva tarzı birşey de yapabilirz.

PSN İD: cassiodesouza

• Forumu takip et turnuvalar olur ama ayağına gelmez bekleme gördüğün an atıl konuya . Head to head seasons oyna yada ultimate team. Kolay kolay çıkmazlar bu modlarda.
  • lig ve turnuva konularına bakıyorm fakat hemen hepsi dolu oluyor ya da cok kısa zamanda doluyor... benim gibi yeni başlayanlar da pek konu açmamışlar belki bu şekilde tanışıp maçlar yapabiliriz diye düşünmüştüm...Rakip gelirse veya turnuvada yer bulabilrsek yapacaz artık...
  • oktassina psn adresim hocam :)
  • psn : buraxdj

origin : buraxdj

bu arada PC için orjinal FIFA 12 var , PS3 versiyonu ile takas yapmak isteyen bana djburax@gmail.com adresinden ulaşsın.
  • 13'ü bekle artık
  • ekledim arkadaşlar. 13 gelince oradan devam ederiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one pes 21
    2 yıl önce açıldı
    Fifa 22 Ps4 Komple Satılık
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekle benide oynarız
  • ekledim
  • psn:antiasit ekle yaparız maç
  • eklerim birazdan.maç yapmak isteyen arkadaşlar siz de ekleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayfans89 -- 30 Haziran 2012; 23:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

13'ü bekle artık

Evet sanırım bu gidişle FIFA 12 yi biraz daha PC üzerinde oynayıp , 13 çıkınca PS3 için 13 ü alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraxdj

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

13'ü bekle artık

Evet sanırım bu gidişle FIFA 12 yi biraz daha PC üzerinde oynayıp , 13 çıkınca PS3 için 13 ü alıcam.

en mantıklısını yaparsın
  • Psn: OnerTR benide ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Psn: OnerTR benide ekleyebilirsin.

öner ekledim seni , bende de GT 5 var , arada orada da kapışırız denk gelirsek ;)
  • benimle psp de kapscak olan var mı Ad-Hoc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.