Şimdi Ara

PS3 FIFA 14 GAME PAD SORUNU DEVAM EDER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere ps3'te fifa 13'e oyun çıktıktan sonra gelen güncellemelerden biriyle "3rd party controller" denilen yani sony harici gamepadlerden bazıları ile oyunu oynamak imkansız hale gelmişti. Kablolu veya kablosuz farketmeksizin, sony ds3 dışındaki gamepad'inizi ps3'e bağlıyordunuz. Oyunu açıyor, start'a basıyor ana menüye geliyordunuz ve bir modda örneğin seasons'a gelip "x" tuşuna bastığınızda o fıtık edici "ATTENTION! To browse through these menus, you can only use a wireless controller" gibi bir mesajla karşılaşıyordunuz.
    Bu sorunun ps3 fifa 14'te devam edip etmeyeceğini EA yetkililerine sordum ama cevap alamadım. Live chat yapan arkadaşlardan veya EA'de tandığı olanlar sorabilir mi?
    Her türlü gamepad ile fifa oynanmasının EA'ye nasıl bir zararı var anlamadım?
    Fifa harici her türlü oyun her türlü dandik game pad ile oynanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich81 -- 9 Eylül 2013; 11:14:09 >

• Evet ps3 fifa 14 demoda gamepad sorunsuz çalışıyor. Ama full oyunda şüpheliyim. Fifa 13 demoda'da çalışıyor. Şaka gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.