Şimdi Ara

PS3 Fiyat konusunda yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde ps3 oyun konsolu var. 500 gb gayet temiz ve 2 adet orjinal gamepad var. Cihaz Super Slim. Ben bu cihazı satıcam ama ne kadar fiyat edeceği konusun da yardım almak istedim. Çünkü cihaz kırık değil ve içinde orjinal oyunlar mevcut. İçindeki oyunlar :

The Last Of Us

Tomb Raider: Bir Efsanenin Doğuşu

Resident Evil 6

Pes 2014

Ve ayrıca kutularıyla beraber orjinal olarak ise PES2013 ve FİFA 14 var. Bunların dışında pes2009 pes 2010 call of duty ve bi kaç oyun daha mevcut onları pek saymaya gerek yok.

Bu cihaz bu şekliyle ortalama ne kadar bir ücrete satılır ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beranjojo -- 11 Şubat 2015; 16:41:59 >

• 600 zorlasan 650

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ama oyunsuz ve tek kol ile baktığımda 500 lira civarı fiyat istiyolar. Anlamadım valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beranjojo

İyi ama oyunsuz ve tek kol ile baktığımda 500 lira civarı fiyat istiyolar. Anlamadım valla.

Kim istiyor gösterir misin.sıfırı 500

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

quote:

İyi ama oyunsuz ve tek kol ile baktığımda 500 lira civarı fiyat istiyolar. Anlamadım valla.

Kim istiyor gösterir misin.sıfırı 500

http://www.sahibinden.com/oyun-konsol-konsol-playstation-3?a19264=1129174&a10364=1129176

benmi yanlış bakıyorum anlamadım ki. yada bende ki oyunlar düşündüğüm kadar para etmiyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beranjojo -- 12 Şubat 2015; 1:08:18 >

• Beranjojo kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle söyleyeyim ben bu forumdan 1 sene garantisi bulunan 500 GB 2 kol+pes 13 ü 450 ye aldım.gerisi sana kalmış

• quote:

Sana şöyle söyleyeyim ben bu forumdan 1 sene garantisi bulunan 500 GB 2 kol+pes 13 ü 450 ye aldım.gerisi sana kalmış

Yani diyosun ki içidenki oyunlar ve diğerleri o kadar para etmez. tavsiyen nedir peki ? 650 civarımı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yani diyosun ki içidenki oyunlar ve diğerleri o kadar para etmez. tavsiyen nedir peki ? 650 civarımı ?

Yukarıdaki arkadaşda yazmış 600-650 civarı yazabilirsin.mantıklı.

• Peki tşk ederim cevaplarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.