Bildirim
Ps3 Fps Single uzun oyun önerin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Far Cry 3'ü düşünebilirsiniz. Açık dünya FPS oyunudur. -
teşekkürler listeme alıyorum -
Borderlands serisi özellikle Borderlands 2, görünüşüne kanmayın oldukça sürükleyici oyunlardır (1 bazen sıkıcı olabiliyor). Metro 2033 ve Last Light. Modern Warfarelerin Campaignleri çok güzel. Resistance serisini de düşünebilirsiniz. Resistance 1 en kolayda bile oldukça uzun sürüyor, 2 ve 3 ona göre daha kısa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themanwithoutshadow -- 12 Haziran 2014; 13:37:24 > -
Black ops 2 alabilirsin, onda multiplayer modlarını botlarla oynayabiliyorsun diye hatırlıyorum. -
hocam teşekkürler bonderlands listeme aldım -
Black Ops 2 aklımda var ama single kısa diyolar yine de teşekkürler -
Multiplayer oynamayacaksan CoD alma. -
tabii ki resistance serisi -
inFamous 2 güzeldir hem ucuzdurda seni iyi idare eder normal oyunlardan uzundur -
resistance serisi. grafikleri gözünüze biraz eski gelebilir ama çok güzel oyundur. -
Bioshock infinite biraz kisa ama emin ol muhtesem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resistance serisi hem hikaye olarak uzun ve sürükleyicidir hem de oynanış,akıcılık bakımından gayet rahattır. -
gta v içinde ne ararsan var -
wolfenstein. oyunun sadece single modunun olmasi oyunu daha uzun yapmalarina sebep olmus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 17 Haziran 2014; 23:00:28 > -
Tavsiyem Bioshock: Ultimate Rapture Edition
İki harika oyun tek bir pakette hem ucuza bulabilirsin. Dediğim gibi iki oyun. Süreleri seni hayli hayli tatmin eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiyeleriniz için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X