Şimdi Ara

ps3 gunceledı onlıne gozukuyor ama oyun guncellerken 80710092 hatası verıyor YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun ocne aldım makıne sorunsuz guncelledı sorunsuz ıd aldım neyse hangı oyunu guncellıyım desem networka baglanmak ıcın onlıne oynıyım dıye hepsınde bu hata kodu cıkıyo sıstem guncel olmasına ragmen oyun guncellenmıyo an error occured durıng the download operatıon ( 80710092)

320 gb slım ps3 cıhazım bıraz acemıyım kaboyla wıless modeme baglı olmasına ragmen bu hata verıyo bılen varmı sebebeını

• Bunun nedeni programlı bakım Veya internet bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir.

buda resmi hata link i kardeşim sizle ilgili birşey değil linkten öğrene bilirsin

http://tr.playstation.com/ps3/support/guides/detail/item475025/80710092-%C3%87evrimi%C3%A7i-ba%C4%9Flanmada-sorun/

bu aralar herkes alıyor rutin haline geldi psn network ile ilgili yaz temizliği yapıyolar sanırım

meraklanma

• ben de aynı hatayı alıyorum.
    alet internete bağlanıyor ama max payne 3 ün patchini indiremiyorum.
    ps store da gezinebiliyorum ama herhangi bir şey indiremiyorum.
    sony nin serverları ile ilgili bir sorun bence tamemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun şu an bende de var. psn'e girip alış-veriş yaptım şu an satın aldığım içeriği indiremiyorum
  • Modemi resetleyin geçicektir
  • Basit arıza o aç kapa düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. aynı sorun bendede vardı uzun uğraşlarım sonucunda hallettim. yapman gereken şu. modemin sayfasına gir. orda NAT ayarı var NAT ın alt kısmında DMZ var. DMZ yi bulun modemin sayfasında. tıklayın abicim. orda DMZ yi aktif ediceksin ve altta ip girme yeri var. oraya ps3 ün ipsini giriceksin.benim modemde girmeye gerek kalmadı modeme bağlı olan iplerin listesi var ordan seçtim ve aktif ettim. eğer ps3 ün ipsini nerden bulucaz diyorsanız :
    ps3 açın system settings > system information ip yi orda görürsünüz 192.168.2 li bişey olması lazım.

dediğim gibi

modemin sayfasını aç> DMZ yi bul > DMZ yi aktif et > ps3 ün ipsini gir > kaydet .

bu işlemi yaptıktan sonra hatayı tekrar verebilir 2.deneyişinizde sorun düzelicektir. haydi hayırlı olsun :)
  • Arkadaşlar modem ayarlarıyla falan oynamayın 4-5 defa deneyin arka arkaya update yapacaktır genel bi sorun çoğu kişide veriyor bu hatayı..
  • Modeme reset atinca duzelmisdi bende

• valla ben 10 defada denedim 20 defada . modeme resette attım her türlü şeyi denedim olmadı. DMZ ayarını aktif edince girebildim ancak
  • şuanda garip bir biçimde bu hatayı alıyorum PSN online gözüküyor ama 1000 defa denedim bir türlü NBA 2K13 update yapamadım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebabistan

şuanda garip bir biçimde bu hatayı alıyorum PSN online gözüküyor ama 1000 defa denedim bir türlü NBA 2K13 update yapamadım....

Ps3'ün internet ayarlarından dns yi değiştirin. TTnet dns ayarlarını kullanırsanız sorun kalmayacaktır

Primary DNS 195.175.39.40
    Secondary DNS 195.175.39.39
  • aynı hata bende de vardı bu şekilde düzelttim teşekkür ederim. dmz ayarını değiştirmeniz, aktif etmeniz gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEYSE -- 11 Kasım 2012; 22:10:41 >
  • merhaba arkadaşlar; 80710092 hatasını bende aldım ve 3 gün boyunca uğraştım.fifa 13 online olarak yüklemeye denediğimde oyunu yuklerken hata oluştu (80710092) hatasını verdi.hatta sistem geri yükleme bıle yaptım.internetimdede sorun yoktu.en sonunda sony bakırköy yetkili servisini aramaya karar verdim.herşey dns ayarlarıyla alakalıymış. sırayla şu işlemi yapın.ps3' ününüzde internet ayarlarına gelin.internet kurulum,özel kurulum,kablosuz ise kablosuzu tercih edin.daha sonra upnp 'yi etkin yapmayı unutmayın.dns ayarlarına kadar ilerleyin.karşınıza 1.dns ve 2.dns çıkacak.1.dns 'ye 195.175.39.40
    2.dns ye : 195.175.39.39 yazın ve kaydedin.sonra internet bağlantı testi yapın.hepsi başarılı çıkacak.eğer upnp kullanılamaz yazarsa sakın telaş etmeyin.sorun olmayacak. ve artık oyununuzu onlıne olarak oynamaya hazırsınız.büyük ihtimalle sorununuz çözülmüştür.
  • Cok tesekkurler sorunumu cozdum sayenizde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar ben hala çözemedim dün dns leri girdim üstte verdiğiniz böyle bir 10 dk oldu ondan sonra gene indirmedi.Hitman i aldık burnumuzdan geldi yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: empatiyplm

merhaba arkadaşlar; 80710092 hatasını bende aldım ve 3 gün boyunca uğraştım.fifa 13 online olarak yüklemeye denediğimde oyunu yuklerken hata oluştu (80710092) hatasını verdi.hatta sistem geri yükleme bıle yaptım.internetimdede sorun yoktu.en sonunda sony bakırköy yetkili servisini aramaya karar verdim.herşey dns ayarlarıyla alakalıymış. sırayla şu işlemi yapın.ps3' ününüzde internet ayarlarına gelin.internet kurulum,özel kurulum,kablosuz ise kablosuzu tercih edin.daha sonra upnp 'yi etkin yapmayı unutmayın.dns ayarlarına kadar ilerleyin.karşınıza 1.dns ve 2.dns çıkacak.1.dns 'ye 195.175.39.40
    2.dns ye : 195.175.39.39 yazın ve kaydedin.sonra internet bağlantı testi yapın.hepsi başarılı çıkacak.eğer upnp kullanılamaz yazarsa sakın telaş etmeyin.sorun olmayacak. ve artık oyununuzu onlıne olarak oynamaya hazırsınız.büyük ihtimalle sorununuz çözülmüştür.

Gunlerdir ugrasiyorum sonunda oldu ya cok tesekkur ederim

• Yıllardır yaza yaza parmaklarımıza kramp girdi.

Playstation' ın online dünyaya sağlıklı bağlanabilmesi için

1-) Playstation' ın kablosuz özelliğini bir kenara bırakıp, kesinlikle kablo ile online dünyaya bağlayınız.

2-) Playstation' ın kablolu bağlantı seçeneğinin içinde manuel ayarlara giriş yapıp buraya sabit IP veriniz. (192.168.2.20 veya 192.168.1.20 gibi artık modeminizin ''varsayılan ağ geçidi'' ne ise o seride verin ama son rakamını evdeki cihazlardan biraz uzak verin.)

3-) Birincil DNS' e Varsayılan Yönlendirici ile aynı IP yi veriniz. (192.168.2.1 veya 192.168.1.1 gibi artık modeminizin varsayılan ağ geçidi ne ise onun aynısını veriniz) Kafanıza göre google DNS falan vermeyin, online oyunlarda ve store da randıman alamazsınız. İkincil DNS' i boş bırakınız (0.0.0.0) Not: Vay efendim ''Varsayılan Ağ Geçidini'' DNS olarak tanımlayabilir miyiz demeyin. Tanımlarsınız, çünkü modeminiz hat üzerinden en ideal DNS' i otomatik alır ve varsayılan ağ geçidine bağlar. Playstation da o DNS den çalışır.

4-) En önemlisi, modem' in içine girip o verdiğiniz sabit IP ye bütün portları açınız. (Modem arayüzünde NAT da DMZ kısmından kolaylıkla yapabilirsiniz.)

Makinenin online oyunlardaki ve store da ki selameti açısından bu dört kriter çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Şubat 2013; 14:06:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.