Şimdi Ara

PS3 Hard Disk Değişimi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 12 GB Super Slim PS3 mevcut ben bu cihaza daha yüksek kapasiteli bir hard disk takmak istiyorum bu konuda bilgi almak istiyorum hangi tip hard diskler uyumludur hdd mi ssd mi, kaç inç boyutunda olmalı veri okuma hızı kaç olmalı vs bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

2.5" SATA arayüzünü kullanan HDD öneririm. PS3 yapısal olarak SSD'nin nimetlerinden faydalanamıyor. 500GB bence yeterli, cihaz CFW'li ise 1TB diskte takabilirsiniz.

• AnacoN kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Peki HDD'nin özellikleri ne olmalı okuma yazma hızı dönüş hızı vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 7 Ekim 2022; 11:23:54 >
  • Sony PlayStation 3 PS3 sabit disk Kit inc tutacak Caddy Cradle Super Slim HDD – sind montaj ve sabit disk – sabit disk için PS3 Super Slim (12GB, CECH-4004 A) – Özel Bipra sınırlı, 1 yıl garanti 320GB https://www.amazon.com.tr/dp/B00SWXYCWY/ref=cm_sw_r_cp_api_i_XKQBKS29H54CFR1VZBEY

Bu ürünü satın aldım umarım sorunsuz çalışır

• 320GB'lık disk almışsınız hocam, sizin aldığınız pakette bağlantı parçasıda var, çok gerekli değil ama olması iyi olur tabi. Güle güle kullanın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 e HDD yükseltme
    11 yıl önce açıldı
    Xbox one harici hard disk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.