Şimdi Ara

PS3 hard disk ile ilgili acil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımdan duyduğuma göre ps3 e herhangi bir taşınabilir hard disk i usb ile bağlayabilir ve yeni bir hard disk taktırmadan boş alanı artırabilirmişiz,bu doğru mudur acaba bilginiz var mı arkadaşlar?

• Harici bi HDD'nin takıldığı doğruda, boş alanın arttırıması yok galiba.
  • aslında benim sorunum hard disk in dolmuş olması yani hiçbir şekilde ben bir hard disk i (benimki 500 gb- o da olmadı 250 gb) FAT 32 formatına çevirip ps3 e harici olarak bağlayarak free space i arttıramaz mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpAksoy425

aslında benim sorunum hard disk in dolmuş olması yani hiçbir şekilde ben bir hard disk i (benimki 500 gb- o da olmadı 250 gb) FAT 32 formatına çevirip ps3 e harici olarak bağlayarak free space i arttıramaz mıyım ?

yır arttıramazsın usb den taktığın hdd yi harici olarak kullanırsın,içerisine demo oyun gibi şeyler yükleyemezsin,sadece video,müzik,resim gb.. şeyler yüklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Orijinalden alıntı: AlpAksoy425

aslında benim sorunum hard disk in dolmuş olması yani hiçbir şekilde ben bir hard disk i (benimki 500 gb- o da olmadı 250 gb) FAT 32 formatına çevirip ps3 e harici olarak bağlayarak free space i arttıramaz mıyım ?

yır arttıramazsın usb den taktığın hdd yi harici olarak kullanırsın,içerisine demo oyun gibi şeyler yükleyemezsin,sadece video,müzik,resim gb.. şeyler yüklenir

o kadar da emin konuşma.atarsın dostum fakat ps3 ün cfw'li olması lazım.bir de sorun fat32 de maximum dosya boyutu 4gb olması lazım.onu da parçalayıp atabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.