Bir arkadaşımdan duyduğuma göre ps3 e herhangi bir taşınabilir hard disk i usb ile bağlayabilir ve yeni bir hard disk taktırmadan boş alanı artırabilirmişiz,bu doğru mudur acaba bilginiz var mı arkadaşlar?
Harici bi HDD'nin takıldığı doğruda, boş alanın arttırıması yok galiba.
aslında benim sorunum hard disk in dolmuş olması yani hiçbir şekilde ben bir hard disk i (benimki 500 gb- o da olmadı 250 gb) FAT 32 formatına çevirip ps3 e harici olarak bağlayarak free space i arttıramaz mıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: AlpAksoy425
aslında benim sorunum hard disk in dolmuş olması yani hiçbir şekilde ben bir hard disk i (benimki 500 gb- o da olmadı 250 gb) FAT 32 formatına çevirip ps3 e harici olarak bağlayarak free space i arttıramaz mıyım ?
yır arttıramazsın usb den taktığın hdd yi harici olarak kullanırsın,içerisine demo oyun gibi şeyler yükleyemezsin,sadece video,müzik,resim gb.. şeyler yüklenir
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
quote:
Orijinalden alıntı: AlpAksoy425
yır arttıramazsın usb den taktığın hdd yi harici olarak kullanırsın,içerisine demo oyun gibi şeyler yükleyemezsin,sadece video,müzik,resim gb.. şeyler yüklenir
o kadar da emin konuşma.atarsın dostum fakat ps3 ün cfw'li olması lazım.bir de sorun fat32 de maximum dosya boyutu 4gb olması lazım.onu da parçalayıp atabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme