Şimdi Ara

Ps3 harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba,ben yıllar önce ps3 almıştım ancak pek oynayamadım,malum yaş ilerledikce cevreden gelen tepkiler artıyor :) güzel oyunlar çıkınca kırdırıyım dedim ara sıra oynarım diye,ancak 40gb oldugu icin fazla oyun alamıyor malesef,şimdi sorum şudur ben bu ps3 e harddisk alıp taksam icine oyun attırabilirmiyim,yada kullanmadıgım bilgisayarlardan herhangi birinden harddiskini cıkarsam ps3e uyarmı ? yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün bu konuyu araştırırken rastlamıştım böyle bir başlığa. Nasıl değiştirileceği ile ilgili resimli anlatım var idi. 2,5'' harddiskleri takıp kullanıyorlar idi.
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    2,5 büyüklügümü oluyor valla pek anlamıyorum bu işlerden benim kullanmadıgım pro2000 pc var onun harddiski uyarmı acaba, birde oyun atabiliyormuyuz icine ?
  • Interludium kullanıcısına yanıt
    masaüstü pc ler 3.5" hdd kullanır. ps3 ile 2.5". yani olmaz. ama seagate in 250-320-500 gb lerini sorunsuz çalıştırıyor.
  • danger_snake kullanıcısına yanıt
    hddlere oyun yükletebiliyormuyuz ?

yüklenmeseydi zaten ps3 kırılamazdı. yani tabikide yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger_snake

yüklenmeseydi zaten ps3 kırılamazdı. yani tabikide yükleniyor.

tamamdır sagol,birde başka bir işlem yapmam gerekiyormu,yani hdd aldıktan sonra format değiştirme tarzı birşey ?

kırdırıcaksan ps3 le hdd yi beraber bu işlemi yapan bir yere götürebilirsiniz. onlar halleder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger_snake

kırdırıcaksan ps3 le hdd yi beraber bu işlemi yapan bir yere götürebilirsiniz. onlar halleder.

tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.