Şimdi Ara

ps3 hdd takma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde 2,5 inç hdd aldım ps3 12 gb modeline taktım malum psn kulanıcısıyız ordan burdan kagıt sıkıştırdım bu arada Hard disk ntfs. İlk başta flaş diski sabit diske kaydetmek istermisiniz evet dedim ve benden önceki dosyaları yeni hdd ye atmanız lazım dedi tamam dedim ve yükleme işlemi %11 e geldi durdu dondu tekrar denedim busefer 16 da durdu sorun ntfs olmasından mıdır ?

• kendi format atıyor zaten ondan olmaması lazım.duruyor derken nekadar bekliyor.
    birde hdd yenimi eskimi?
    sen yinede bi pc ye bağla fat format at ve disk i tara belki bad sectoru vardır.olmassa garantiye gönder..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

kendi format atıyor zaten ondan olmaması lazım.duruyor derken nekadar bekliyor.
    birde hdd yenimi eskimi?
    sen yinede bi pc ye bağla fat format at ve disk i tara belki bad sectoru vardır.olmassa garantiye gönder..

İkinci el olduğu için aldığımda hdd raw dı format attım ntsf yaptım fat aklıma gelmedi . 5-10 dk kadar bekliyor. Fat mı yoksa fat32 mi yapayım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuussuuf33 kullanıcısına yanıt
    fat yap öyle dene bakalım.diskin boyutu nedir?15 dakka uzun bşi süre sayılmaz.yarım saat kadar bekle format için.diskin boyutuna göre birazuzunda sürebilir.sonuçta eski disk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

fat yap öyle dene bakalım.diskin boyutu nedir?15 dakka uzun bşi süre sayılmaz.yarım saat kadar bekle format için.diskin boyutuna göre birazuzunda sürebilir.sonuçta eski disk..

Cihaz 320 gb tamam fat olarak format atarım zaten 2 seçenek var ntsf ve fat fat atarım inş sorun düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah düzelir.
  • bende bir soru soruyum. yeri değil belki ama yeni konu açmak istemedim.

bende ps3 12gb var. 80gb hdd taktım. tabi takınca bütün veriler 80gb hdd ye geçti. uzun zamandır kullanıyorum. şimdi 80 i söküo 500gb hdd ile değiştirmek istiyorum. eski hdd içinde ki bilgileri nasıl 500 e aktaracaz. pc den mi olacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 hdmi da ses sorunu yasayanlara
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sFenX_06 kullanıcısına yanıt
    evet sanırım öyle.pcden kopyalamanın dışında başka bir yol yok akla gelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 15 Ocak 2014; 11:42:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.