Şimdi Ara

Ps3 bozuk veri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3'ümü açtım böyle bie hata verdi dosya sistemi bozuk diye tamam dedim bi yükleme ekranı geldi yavaş yavaş doluodu sonra 47 de takılı kaldı yarım saat 1 saat civarı bekledim ardından doldu siyah bi ekran geldi onu da bekledim sonra yükleme başa sardı kafayı yiyeceğim ne yapsam olmuyor ps3'e format atacam artık yok mu bunun çözümü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenli Mod'a alıp, 2. seçeneği uygulayın. (2. Restore Default System / Varsayılan Ayarları Geri Yükle)

2. seçeneği yaparsanız sorununuz düzelir ve hiçbirşey silinmez.

Ama eğer düzelmezse 5. seçeneği uygulayarak format atabilirsiniz. (5. Restore PS3 System / PS3 Sistemini Geri Yükle)

-----

Güvenli Mod'a Nasıl Girilir?

* PlayStation 3 sistemini, birimin önündeki Güç düğmesini Güç ışığı kırmızı olana kadar basılı tutarak kapatın.
    * Güç düğmesine dokunun ve basılı tutun (parmağınızı düğmeden kaldırmayın). PlayStation 3 sisteminin açıldığını gösteren bir bip sesi duyacaksınız.
    * Güç düğmesini basılı tutmaya devam ettiğinizde yaklaşık 5 saniye sonra video sıfırlamasını gösteren ikinci bir bip sesi duyacaksınız.
    * Güç düğmesini basılı tutmaya devam ettiğinizde yine yaklaşık 5 saniye sonra üçüncü bir bip sesi duyacaksınız ve sistem kapanacak (Güç ışığı kırmızıdır).
    * Güç düğmesine dokunun ve basılı tutun (aynı şekilde parmağınızı düğmeden kaldırmayın). 2. Adım'da olduğu gibi yine güç açıldığında PlayStation 3 için ilk bip sesini duyacaksınız.
    * Güç düğmesini basılı tutmaya devam ettiğinizde yaklaşık 5 saniye sonra video sıfırlaması için ikinci bir bip sesi duyacaksınız.
    * Güç düğmesini basılı tutmaya devam ettiğinizde yine yaklaşık 5 saniye hızlı bir çift bip sesi duyacaksınız. Bu aşamada Güç düğmesini bırakın. Güvenli Mod'u başarılı bir şekilde etkinleştirdiyseniz ekranda "USB kablosunu kullanarak bir kontrol cihazını bağlayın, ardından PS düğmesine basın" mesajını göreceksiniz.
    * USB kablosunu kullanarak bir kontrol cihazını PlayStation 3 sistemine bağlayın ve Güvenli Mod'a girmek için PS düğmesine basın.

-----

İkinci Anlatım:

PS3 Güvenli Mod'u Açmak:

1. PS3'ünüz kapalıyken (Güç ışığı kırmızı yanıyor olmalı), güç düğmesine basın ve basılı tutun. PS3'ün açıldığını belirten ilk "bip" sesini duyacaksınız.
    2. Güç düğmesine basılı tutmaya devam edin ve yaklaşık 5 saniye sonra ikinci bip sesini duyacaksınız.
    3. Güç düğmesine basılı tutmaya devam edin ve yaklaşık 5 saniye sonra üçüncü bir bip sesini duyacak ve sisteminiz kapanacak. (Güç ışığı kırmızıya dönecek.
    4. Güç düğmesini bırakın.
    5. Güç düğmesine basın ve basılı tutun, tekrar ilk bip sesini duyacaksınız.
    6. Basılı tutmaya devam edin ve 2. bip sesini duyun.
    7. Basılı tutmaya devam edin ve bu sefer çift bip sesi duyacaksınız. Bu bipi duyduğunuz zaman butondan elinizi çekin.
    8. Bu aşamada Güvenli Mod'a girmiş olmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Temmuz 2019; 21:10:31 >

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam güvenli moddan da denedim hiçbir şey değişmedi hiçbir çözümü yok mudur o kadar oyun oynadım format atmak zorunda mıyım şimdi?

Edit: Hocam dediğin yeri 12 saat boyunca açık tutmuâtum hiçbir şey olmadı sürekli restoring default system diyip duruyor hiçbir şey değişmedi 12 saat boyunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 1 Temmuz 2019; 21:50:5 >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Güvenli moddan 2. seçeneği yaptıysan düzelmesi lazım. Yoksa formatlaman lazım. Yine olmazsa harddisk bozulmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam demin edit attım görmediniz sanırım 2. Yere basınca restoring default system yazıyor kalıyor 12 saat boyunca açık tutmama rağmen hiçbir şey olmadı sizce format atayım mı?

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam hocam teşekkür ederim iyi geceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.