Şimdi Ara

Ps3 hdd yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim slim kasa ps3 arızalandı ve ultra slim ps3 aldım. Eski makinadaki 320gb hdd yi yeni cihaza takmayı düşünüyorum. Taktığım zaman hdd deki save dosyalarım falan silinir mi?? Bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi lütfen??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

Bilen yok mu??
  • Dostum silinmez. Egerki yinede kesin korkuyorum dersen bir hard disk kabi alip pcye baglayip icindeki save dosyalarini pcye atip cihazına takabilirsin. Bu arada bozuk slim makinani adanadaysan senden almak isterim.

• Çok sağolun hocam dediğiniz gibi yapabilirim. Ankara'dayım isterseniz kargo yapabilirim.
  • Özelden konuşalım dostum :)

• Ha bu arada dostum. ps3'den cikma bir hard disk takacaksin pek sorun cikacagini sanmam ama yinede yazilimsal vir sorun cikarsa ve kabul etmezse cihaz pcye yedekleyip hdd'yi fat32 formatinda bicimlendir ve cihaza tak. Cihaz kendine özgü bir formatta yeniden bicimlendirdikten sonra guncelleme yuklseyecktir. Fakat olurda yuklemez ise guncellemeyi elinizle kurmaniz gerekbilir. Şayet böyle bir durum olursa burdan indirip bir flash disk yardimiyla cihazinizi kullanabilirsiniz. :) Hayırlı olsun bu arada.

http://tr.playstation.com/systemsoftwareps3/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.