Şimdi Ara

PS3 İÇİNE DİSK GİRMİYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 ümün içerisine disk girmiyor diski biraz içine çekiyor ama tam olarak yuvaya girmediği için oyunu okuyamıyor dün akşam ps3 ü dik konuma çevirdim disk yuvaya girdi yani oyunu okudu ama bu sefer ps3 ten garip sesler gelmeye başladı bende oyunu çıkardım. Bir de oyunu çıkarırken de ps3 ün konumunu aşağıya çevirmek zoruna kalıyorum Yardımlarınızı bekliyorum

• Yan yatır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Yan yatır.

Tövbe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan yatır koy gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Yan yatır.

Dostum her türlü yöntem denedim yan yatırdım salladım olmadı dün akşam şansa oldu sallarken :DDostum her türlü yöntem denedim yan yatırdım salladım olmadı dün akşam şansa oldu sallarken :D
  • Arkadaşlar yardım edebilecek biri yok mu yada daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan?
  • benim başıma gelmedi. içinde bir parça oynamış olabilir. sen yan yatırmayı dene en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 dakika önce yine denedim zar zor oldu ama garip sesler gelmeye başladı sanki disk çiziliyormuş gibi garantisi var acaba yollasam yaparlar mı ya da swap mı verirler ve ne kadara gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosnhak -- 25 Ocak 2014; 15:42:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.