Şimdi Ara

Ps3 İLE ONLİE oyun VE demo oyun İndirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelıkle mereba beyler ps3 konusunda cok yeniyim Sagolsun forumdakı arkadaşlar bana baya bır yardımcı oldular ps3 alma konusunda şimdi benım kafama takılan 2 tane sorun var bırıcısı ben ONline pes 2009 oynamak ıstıyorum bunun ıcın ne gibi ayarlar yapmam lazım bır yere kayıt felan yapılıyormuş galiba ama tam bılgım yok bıde ben demo oyunları nasıl ındirip oynayablırım ps3 ile şimdiden tesekkurlerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djerhan@ -- 20 Ağustos 2009; 19:12:31 >

• bEYler yardımcı olacak kımse yokmu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djerhan@ -- 20 Ağustos 2009; 20:50:16 >
  • Online Pes2009 olayına kendini kaptırma kafandan at çünkü inanılma kötü bir online sistemi var.Demolar için ise uk, us veya honkong psn aç.Uk psnde genelde en fazla demo yer alıyor.
  • nete bagladım mesale ps3 ordan nereye seçıp bu dedıklerını yapacam kardesım kusura bakma baya cahılım ps3 konusunda 2 hafta oldu alalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC_

nete bagladım mesale ps3 ordan nereye seçıp bu dedıklerını yapacam kardesım kusura bakma baya cahılım ps3 konusunda 2 hafta oldu alalım :)

Playstation Network sekmesine geleceksin ps3'ün ana menüsünde. Sonra ordan eğer hesabın varsa Sing in yeri olur eğer yoksa "Sing up for playstation network"a basacaksın. Nasıl hesap alınır diyorsan forumda araştır var ama biraz uzun birşey. Ama unutma üye olurken Amerika (US)'i seç. Sonra üyeliğin bitince hesabın olunca "Playstation Store"a gireceksi ve orda demolar vs yer alır zaten sorunsuzca indirirsin
  • Mad_Jak tesekkurler yarın denerım olmazsa dedıgın gıbı yapamazsam bıdaha rahatsız ederım senı tekrardan sagoll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.