Şimdi Ara

ps3 internet sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar son 2gündür ps3üm internete baglanmıyor aynı yerde bilgisyar baglanıyor ps3 baglanmıyor.Ayarları control edın dıyor...Ne yapmalayım arkadslar sımdıden tesekkürler..
    not:daha önce konu acıldımı bılmıyorum forumda arattım bulamadım...

• sorunu tam olarak anlamadim.(sorun basima gelmedi)biraz daha aciklarsan yardimci olabiliriz.
  • sımdı wirelesl baglanıyorm ps3te oyun oynuyum int üzerınden dıorum baglana tıkladıgımda arıyor sonra bulamıyor ayarlarınız kontrol edın dıyor.Ama aynı yerde bılgısayar internete bglanıyor yanı inttesorun yok gıbı bu durumda ne yapabılırm?
  • verdigi hata kodunu yazarsan daha kolay olur yardimci olmamiz
  • sorun galiba oyundan yada ps3 internet ayarlarindan kaynaklaniyor .su an ps3 un yaninda degilim ayarlara bakardim, ayarlarla biraz oynayabilirsin.bu arada oyun hangi oyun.
  • fıfa10 oyun hata kodu suan bılmıyorum ama bırdaha cıkarsa yazrım. oyun olabılır ama ps storeda gıremıyorum...
  • su an aklima gelen tek sey internet baglantini yeniden yap. sifre mifre sorun cikartabilir dogru girdigine emin ol.kaydetdikten sonra test connection yap.baglanmazsa bir seyi yanlis yapmis olabilirsin , olmalisin cunku kodu bilmeden diyebilecegim tek sey bu
  • Ethernetten bağlan bak aynı hatası veriyomu?Olmadı başka bir modemle wirelesstan bağlanmayı dene bi dostum modemlede ilgili olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 22 Temmuz 2010; 1:34:02 >
  • saolun arkadaslar verdıgınız cevaplar için teker teker denıcem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.