Şimdi Ara

ps3 istiyorum almıyorlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7b6s -- 13 Şubat 2011; 19:04:13 >

• bence haklılar. ben olsam ben de aynısını yapardım. üniversiteyi kazanırsan hediye olarak alırdım.

ortaokuldan beri bilgisayar istedim, babam bana yıllarca bilgisayar almadı, üniversiteyi kazandığım gün arabasını satıp 2000 tl'ye bilgisayar topladı.bu sefer üniversiteyi bitirdim, ps3 istedim almadı, işe girip kendim aldım.
  • Bence biraz daha ısrarcı ol tehtid et almazsanız derslerimin hepsini 0 getiririm de şaka bi yana 1 sene daha bekle üniversiteyi kazan o zaman alırlar
    olmadı okul harçlıklarından biriktir dişini sık kendin al.
  • bende senla aynı durumdayım lise 3 deyim bu senenin basında para biriktirmeye basladım ve sonun da aldım sende le yap direk o kadar para da gözlerinde büyüştür ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

bence haklılar. ben olsam ben de aynısını yapardım. üniversiteyi kazanırsan hediye olarak alırdım.

ortaokuldan beri bilgisayar istedim, babam bana yıllarca bilgisayar almadı, üniversiteyi kazandığım gün arabasını satıp 2000 tl'ye bilgisayar topladı.bu sefer üniversiteyi bitirdim, ps3 istedim almadı, işe girip kendim aldım.

senin hesaba göre lise 3 te şu an 1 sene ordan 4 sene üniversite hadi ilkinde kazanamadın 2 nci de kazansa diyelim toplam da 5 sene okul ondan sonra iş bulacak tahmini olarak 1 sene de ordan etti 6 sene sonra alabilirsin şaka bi yana bence alamalılar zaten alsalar derslerini etkiler diyorlar diyosun ama zaten seni etkilemiş sürekli aklında olacak ardaşalrın da olacak sende olmayacak sürekli kafelere gideceksin benim şahsi fikrim bu konularda kısıtlanma olmaması tabi ailenin maddi durumu bilemem eğer orta halli bi aileyseniz bence alma arkadaşım çok para yiyo melet

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

bence haklılar. ben olsam ben de aynısını yapardım. üniversiteyi kazanırsan hediye olarak alırdım.

senin hesaba göre lise 3 te şu an 1 sene ordan 4 sene üniversite hadi ilkinde kazanamadın 2 nci de kazansa diyelim toplam da 5 sene okul ondan sonra iş bulacak tahmini olarak 1 sene de ordan etti 6 sene sonra alabilirsin şaka bi yana bence alamalılar zaten alsalar derslerini etkiler diyorlar diyosun ama zaten seni etkilemiş sürekli aklında olacak ardaşalrın da olacak sende olmayacak sürekli kafelere gideceksin benim şahsi fikrim bu konularda kısıtlanma olmaması tabi ailenin maddi durumu bilemem eğer orta halli bi aileyseniz bence alma arkadaşım çok para yiyo melet

haklısın

• Benim ps3 psp vivi bilgisayar ım var ve tek istemeyle aldım
    Yazıksana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.