Şimdi Ara

PS3 Karadeniz (Trabzon) Grubu 'Takas-Paylaşım-Dostulk'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 Karadeniz (Trabzon) Grubu Yaptığımız bütün paylaşımlar, takaslar ve dostluklar için kendi adıma teşekkür ederim sizlere güzel Karadeniz'in, güzel insanları...

• Zamaninda bende acmistim ama pek rabet gormemisti umarim bol katilim olur. Trabzondan selamlar
  • Arkadaşlar
    Şuan Elimde Killzone 3 Var Fakat Pek Memnun kalmadım daha dogrusu sıkıldım oynaya oynaya yeni bir oyun arıyorum tekliflere açığım
    Yeni Bir Sıfır Oyun Almayı düşünüyorum COD MODERN WARFARE 3 Mü BLACK OPS 2 mi almalıyım black ops 2 ne zaman çıkar pek bilgim yok şuanlık çıkan yazı şu
    http://www.merlininkazani.com/Call_of_Duty_Black_Ops_2_geliyor-haber-43448p1.html
  • İnşallah Olur :) Evet bi ara vardı ama pek tutmamıştı yeniden açim dedim Karadeniz adına :)
  • Kocaeliden hemşerilerime selam
  • Arkadaşlar AC Revelation Almaya değer mi sizce yeni çıkacak olan multisi icin ?
  • Hort (Trabzondayım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trabzon içi oyun takas yapılır.
    plus kardeşliği olabilir
  • Trabzon içinde Ps4 Oyunları Takas veya piyasa fiyatının biraz altında satabilirim.
    Elimde bulunan oyunlar - Fifa 2015 -Pes 2015 -Drive Clup
    Ulaşmak isteyen Arkadaşlar yoruma cevap atar ise telefon numarası vererek görüşebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNC1992 -- 1 Temmuz 2015; 16:54:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.