Şimdi Ara

Ps3 kolum acilip kapaniyo neden olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta dedigim gibi kol aciliyo 30-35 dk sonra kapaniyo pili cikarip takiyorum anca ole tekrar aciliyo her seferinde de acamiyacagim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şarj kablosunu tak.
  • Batarya olmadan mi yoksa kabloyu takip ta biraktim yine kapandi

• quote:

Orijinalden alıntı: PisTmci

Batarya olmadan mi yoksa kabloyu takip ta biraktim yine kapandi
    PS3'ü yeni mi aldınız?
  • Evet yeni aldim ama bence ps3 den degil cunku diger kolda ole bi sorun yok

• quote:

Evet yeni aldim ama bence ps3 den degil cunku diger kolda ole bi sorun yok

Batarya dediğiniz nedir anlamadım. şarj kablosunu takın, şarj olsun. PS tuşuna bastığınızda şarj oluyor ibaresi belirir. şarj olduktan sonra da kabloyu çıkarırsınız.

PS3 kapalı iken şarj etmeye çalışmıyorsunuz değil mi?

ikisi de PS3'ün orjinal DS3'ü mü? yoksa diğer çakma mı?
  • Batarya derken kolun icindeki pilden bahsediyorum. İkiside orjinal kollar tabikide kapali iken sarj etmeye calismadim demek istedigim kol acikken (sarji da dolu) bir sure sonra kapaniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Batarya derken kolun icindeki pilden bahsediyorum. İkiside orjinal kollar tabikide kapali iken sarj etmeye calismadim demek istedigim kol acikken (sarji da dolu) bir sure sonra kapaniyor
    http://tr.playstation.com/ps3/support/general/detail/linked349712/item382397/Kablosuz-kumanday%C4%B1-kullan%C4%B1n/

Kumandayı şarj etme

Sistem açıkken (güç göstergesi kesintisiz yeşil yanar), USB Kablo kullanarak kumandayı sisteme bağlayın. Kumandanın port göstergeleri yavaş yavaş yanıp söner ve şarj işlemi başlar. Şarj etme tamamlandığında, port göstergeleri yanıp sönmeyi keser.

Pil şarj düzeyi

PS butonuna bir saniyeden uzun basarsanız, ekranda pil şarj düzeyini kontrol edebilirsiniz.

Not:
    Eğer pilin şarjı bitmişse kontrol cihazı üzerindeki port göstergeleri yanıp sönerek kontrol cihazını şarj etmeniz gerektiğini belirtir.

• Abi bunlari biliyorum zaten sorunum o olmadiginida soyledim sorunum Kolun Sarji varken oynamayi birakip 30 dk sonra kapanip bidaha acilmamasi acmak icin kolu sokup icindeki pili cikartip takdigim zaman calismasi neden kapandiktan sonra acikmiyor onu soruyorum

• PisTmci kullanıcısına yanıt
    kolu resetleme . istersen onu dene.
  • Onu nasil yapiyorum

• quote:

Onu nasil yapiyorum
    DS3'ün arkasında küçük bir delik var. oraya uygun birşey sokunca resetleniyor.
  • İğne vb. Birşey ile hafifçe bastırıp resetleyebilirsin. Sonrasında kablo ile ps sistemine bağlayıp sonrasında ps tuşuna basıp, sisteme tekrardan tanıtabilirsln. Bir de yanlış anlamadıysam ps kolu açık ve oyun oynuyorsun mesela, ama 30 dk kadar sonra kapanıyor kendiliğinden ve pili tak-çıkart yapmadan bir daha açılmıyor. Eğer olay bu şekilde ise ben batarya(pil) de bir sorun olabilir diye düşünüyorum.

• Hocam çözümü biliorm sanirim ayarlarda hatirladigim kadariyla bi secenek vardi iste dualshock bi süre kullanilmadiginda otomatik kapat die o ayari devre disi birakin bkalim düzelecek mi ?

• Evet sorunum bu ama pilden degil ikinci kolun pilinide taktim ayni sorun dediklerinizi yapiyorum

• quote:

Evet sorunum bu ama pilden degil ikinci kolun pilinide taktim ayni sorun dediklerinizi yapiyorum

O zaman bilemiyorum, servise yollayın olmadı.

• Tmm saolun belki baskasi biliyordur

• Arkadaslar kismen cozdum gibi icinden pilini cikartim sonra da sarz kablosuyla bagladim ole kapanmadi gibi

• quote:

Arkadaslar kismen cozdum gibi icinden pilini cikartim sonra da sarz kablosuyla bagladim ole kapanmadi gibi
    ds3 de pilmi var?
  • Evet icini actiginiz da bataryayi gorebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.