Şimdi Ara

ps3 kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ps3 de hangı marka ve model kulaklık kullanıyorsunuz oyunlar ıcın sorunsuz olarak kullanabılecegımız bır model tavsıye edrmısınız

• Ya gözüne kestirdiğin ilk kulaklığı al gitsin bende sony nin bir kulaklığı var NTden aldım 17 ytl gayette kaliteli ses veriyordu önerim
  • jabra bt 125
  • ya bukulaklıkla neler yapıla biliyo bu ps3 de daha hiç denemedim deneyenide görmedimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps4

jabra bt 125

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: candas01

ya bukulaklıkla neler yapıla biliyo bu ps3 de daha hiç denemedim deneyenide görmedimde

Siz sanırım gece oynarken ses sistemlerinizin son sesini açıp oynuyorsunuz
  • arkadasşar kulaklıgı aldım ps3 e tanıttım
    sımdı onlıne olmayan oyunlarda sesın tamamını burdan almam mumkunmu yanı oyun ıcı seslerın
    bırde ps3 dekı muzıklerımı burdan dınlemem mumkunmu ne yaptıysam beceremedım ps3 ıle kulaklık eslestı ama muzıkler kulaklıktan gelmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orjinalden alıntı: candas01

ya bukulaklıkla neler yapıla biliyo bu ps3 de daha hiç denemedim deneyenide görmedimde

Siz sanırım gece oynarken ses sistemlerinizin son sesini açıp oynuyorsunuz

açıkçası ben öyle oynuyorum , kulaklık filan sıkar beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansel

arkadasşar kulaklıgı aldım ps3 e tanıttım
    sımdı onlıne olmayan oyunlarda sesın tamamını burdan almam mumkunmu yanı oyun ıcı seslerın
    bırde ps3 dekı muzıklerımı burdan dınlemem mumkunmu ne yaptıysam beceremedım ps3 ıle kulaklık eslestı ama muzıkler kulaklıktan gelmıyor

ne marka kulaklık aldın modelı belırt ıstersen....zaten jabra 125 ıse muzık fln dınleyemezsın onunla...ama soyle bırseyde var hangı kulaklık olursa olsun ps3 muzık ve oyun seslerını kulaga vermıyor dıye bılıyorum,kesin bilgi değil yanlız.(kablosuz kulaklık için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralemre -- 1 Aralık 2007; 18:45:16 >
  • bizim babo izin vermez o saatte o sesle oynamaya
  • Philips shp 2500 , 6 metre yada 4 metre civarı kablosu var, sesi süper. Tavsiye ederi.
  • jabra bt200 aldım ama dedıgınız gıbı oyun ıcı sesler ve muzıkler kulaklıktan malesef alamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansel

jabra bt200 aldım ama dedıgınız gıbı oyun ıcı sesler ve muzıkler kulaklıktan malesef alamıyorum

herhalde ben de 125 bt var sadece konusulanlari aliyorsun kulakliktan gerisi hoparlorden aliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.