Bildirim
ps3 kulaklık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya gözüne kestirdiğin ilk kulaklığı al gitsin bende sony nin bir kulaklığı var NTden aldım 17 ytl gayette kaliteli ses veriyordu önerim -
jabra bt 125 -
ya bukulaklıkla neler yapıla biliyo bu ps3 de daha hiç denemedim deneyenide görmedimde
-
quote:
Orjinalden alıntı: ps4
jabra bt 125
+1907 -
quote:
Orjinalden alıntı: candas01
ya bukulaklıkla neler yapıla biliyo bu ps3 de daha hiç denemedim deneyenide görmedimde
Siz sanırım gece oynarken ses sistemlerinizin son sesini açıp oynuyorsunuz -
arkadasşar kulaklıgı aldım ps3 e tanıttım
sımdı onlıne olmayan oyunlarda sesın tamamını burdan almam mumkunmu yanı oyun ıcı seslerın
bırde ps3 dekı muzıklerımı burdan dınlemem mumkunmu ne yaptıysam beceremedım ps3 ıle kulaklık eslestı ama muzıkler kulaklıktan gelmıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: addidas_85
quote:
Orjinalden alıntı: candas01
Siz sanırım gece oynarken ses sistemlerinizin son sesini açıp oynuyorsunuz
açıkçası ben öyle oynuyorum , kulaklık filan sıkar beni -
quote:
Orjinalden alıntı: tansel
arkadasşar kulaklıgı aldım ps3 e tanıttım
sımdı onlıne olmayan oyunlarda sesın tamamını burdan almam mumkunmu yanı oyun ıcı seslerın
bırde ps3 dekı muzıklerımı burdan dınlemem mumkunmu ne yaptıysam beceremedım ps3 ıle kulaklık eslestı ama muzıkler kulaklıktan gelmıyor
ne marka kulaklık aldın modelı belırt ıstersen....zaten jabra 125 ıse muzık fln dınleyemezsın onunla...ama soyle bırseyde var hangı kulaklık olursa olsun ps3 muzık ve oyun seslerını kulaga vermıyor dıye bılıyorum,kesin bilgi değil yanlız.(kablosuz kulaklık için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralemre -- 1 Aralık 2007; 18:45:16 > -
bizim babo izin vermez o saatte o sesle oynamaya -
Philips shp 2500 , 6 metre yada 4 metre civarı kablosu var, sesi süper. Tavsiye ederi. -
jabra bt200 aldım ama dedıgınız gıbı oyun ıcı sesler ve muzıkler kulaklıktan malesef alamıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: tansel
jabra bt200 aldım ama dedıgınız gıbı oyun ıcı sesler ve muzıkler kulaklıktan malesef alamıyorum
herhalde ben de 125 bt var sadece konusulanlari aliyorsun kulakliktan gerisi hoparlorden aliyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X