Bildirim
Xbox 360 Kulaklık?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
online için sadece -
Pc kulaklığını bilgisayarda kullanabilirsiniz. Bunun için 2 yöntem var :
1-) Hoparlörlerin üzerinde kulaklık çıkışı varsa kullanabilirsiniz.
2-) Hoparlörleri bağladığız yere kulaklığı bağlayabilirsiniz.
Bu şekilde chatten sesi alamazsınız fakat oyun sesini kulaklıktan alabilirsiniz.
Sizin kastettiğiniz kulaklığın amacı zaten chat sesini alabilmek için. Eğer dilerseniz ayrı olarak oem kulaklıklar satılıyor xbox için üretilmiş. Kulaklıktan hem oyun sesi hemde chat ten gelen sesi alabiliyorsunuz. Bknz. : Sharkoon X-tatic (çok uç bir örnek verdim fakat bu tarz kulaklıklar işte ) -
quote:
Orijinalden alıntı: Karameşe
Bu şekilde chatten sesi alamazsınız fakat oyun sesini kulaklıktan alabilirsiniz.
Sizin kastettiğiniz kulaklığın amacı zaten chat sesini alabilmek için. Eğer dilerseniz ayrı olarak oem kulaklıklar satılıyor xbox için üretilmiş. Kulaklıktan hem oyun sesi hemde chat ten gelen sesi alabiliyorsunuz. Bknz. : Sharkoon X-tatic (çok uç bir örnek verdim fakat bu tarz kulaklıklar işte )
HDMI'la televizyondan alıyorum sesi televizyonda da kulaklık çıkışı yok. Tek çare Xbox için üretilmiş kulaklıklardan almak mı?
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat_60
quote:
Sizin kastettiğiniz kulaklığın amacı zaten chat sesini alabilmek için. Eğer dilerseniz ayrı olarak oem kulaklıklar satılıyor xbox için üretilmiş. Kulaklıktan hem oyun sesi hemde chat ten gelen sesi alabiliyorsunuz. Bknz. : Sharkoon X-tatic (çok uç bir örnek verdim fakat bu tarz kulaklıklar işte )
HDMI'la televizyondan alıyorum sesi televizyonda da kulaklık çıkışı yok. Tek çare Xbox için üretilmiş kulaklıklardan almak mı?
Hayır bir çözüm daha var, kutunun içinden çıkan kompozit kablo normalde hdmi ile birlikte kullanılmaz. Xbox a girdiği yerin kutusu baya geniş olduğu için aynı anda iki çıkışıda kullanamıyoruz. Fakat bununda iki çözümü var :
1-) Ayrıyetten satılan şu kablodan almak
2-) Kompozit kablonun kasasını resimdeki gibi zarar vermeden açmak
/>
Şahsen ben 2. yöntemi kullanıyorum gayet memnununm
iyi de 2. deki amaç ne onu anlamadım.
-
hem hdmi hem de composit çıkışı aynı anda kullanabilmek için.
ikisi aynı anda takılamıyor çünkü compositin kasası çok kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderf1 -- 27 Haziran 2011; 14:17:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: onderf1
hem hdmi hem de composit çıkışı aynı anda kullanabilmek için.
ikisi aynı anda takılamıyor çünkü compositin kasası çok kalın.
Aynen böyle -
Eğer paran yeterli ise yurtdışından 5.1 digital kulaklık al. Verdiğin paraya değer. Chat sesi oyun sesi diye kasma işte al gitsin kullanırsın bi kaç sene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X