Şimdi Ara

Xbox 360 Kulaklık?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konsolla beraber kulaklığı sadece online oyun oynarken mi kullanabiliyoruz? Single oynarken sesi kulaklıktan alamaz mıyız? PC kulaklığını Xbox'ta kullanabilir miyiz-nasıl?

• online için sadece
  • Pc kulaklığını bilgisayarda kullanabilirsiniz. Bunun için 2 yöntem var :
    1-) Hoparlörlerin üzerinde kulaklık çıkışı varsa kullanabilirsiniz.
    2-) Hoparlörleri bağladığız yere kulaklığı bağlayabilirsiniz.

Bu şekilde chatten sesi alamazsınız fakat oyun sesini kulaklıktan alabilirsiniz.

Sizin kastettiğiniz kulaklığın amacı zaten chat sesini alabilmek için. Eğer dilerseniz ayrı olarak oem kulaklıklar satılıyor xbox için üretilmiş. Kulaklıktan hem oyun sesi hemde chat ten gelen sesi alabiliyorsunuz. Bknz. : Sharkoon X-tatic (çok uç bir örnek verdim fakat bu tarz kulaklıklar işte )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karameşe

Pc kulaklığını bilgisayarda kullanabilirsiniz. Bunun için 2 yöntem var :

Bu şekilde chatten sesi alamazsınız fakat oyun sesini kulaklıktan alabilirsiniz.

Sizin kastettiğiniz kulaklığın amacı zaten chat sesini alabilmek için. Eğer dilerseniz ayrı olarak oem kulaklıklar satılıyor xbox için üretilmiş. Kulaklıktan hem oyun sesi hemde chat ten gelen sesi alabiliyorsunuz. Bknz. : Sharkoon X-tatic (çok uç bir örnek verdim fakat bu tarz kulaklıklar işte )

HDMI'la televizyondan alıyorum sesi televizyonda da kulaklık çıkışı yok. Tek çare Xbox için üretilmiş kulaklıklardan almak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

quote:

HDMI'la televizyondan alıyorum sesi televizyonda da kulaklık çıkışı yok. Tek çare Xbox için üretilmiş kulaklıklardan almak mı?

Hayır bir çözüm daha var, kutunun içinden çıkan kompozit kablo normalde hdmi ile birlikte kullanılmaz. Xbox a girdiği yerin kutusu baya geniş olduğu için aynı anda iki çıkışıda kullanamıyoruz. Fakat bununda iki çözümü var :
    1-) Ayrıyetten satılan şu kablodan almak
     Xbox 360 Kulaklık?

2-) Kompozit kablonun kasasını resimdeki gibi zarar vermeden açmak
    />

Şahsen ben 2. yöntemi kullanıyorum gayet memnununm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

quote:

Hayır bir çözüm daha var, kutunun içinden çıkan kompozit kablo normalde hdmi ile birlikte kullanılmaz. Xbox a girdiği yerin kutusu baya geniş olduğu için aynı anda iki çıkışıda kullanamıyoruz. Fakat bununda iki çözümü var :
    1-) Ayrıyetten satılan şu kablodan almak
     Xbox 360 Kulaklık?

2-) Kompozit kablonun kasasını resimdeki gibi zarar vermeden açmak
    />

Şahsen ben 2. yöntemi kullanıyorum gayet memnununm

iyi de 2. deki amaç ne onu anlamadım.

• hem hdmi hem de composit çıkışı aynı anda kullanabilmek için.
    ikisi aynı anda takılamıyor çünkü compositin kasası çok kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderf1 -- 27 Haziran 2011; 14:17:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderf1

hem hdmi hem de composit çıkışı aynı anda kullanabilmek için.
    ikisi aynı anda takılamıyor çünkü compositin kasası çok kalın.

Aynen böyle
  • Eğer paran yeterli ise yurtdışından 5.1 digital kulaklık al. Verdiğin paraya değer. Chat sesi oyun sesi diye kasma işte al gitsin kullanırsın bi kaç sene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.