Şimdi Ara

PS3 Media Server Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 7,8 aydır kullanıyorum bu programı ve gerçekten harika ama son bir kaç haftadır sorun çıkartıyor. Tsmuxer yapacağım ama format desteklemeyip diyip yapmıyor halbuki ondan önceki haftalar destekliyordu.(format MP4) No encoding olarak denedim iyi oldu ma bu sefer belli kısımlarında dosya hatalı diyip kapatıyor. Bu sefer yeniden başlatım o yeri geçmem gerekiyor ve buda içine ediyor izleme keyfimin. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Yaklaşık 7,8 aydır kullanıyorum bu programı ve gerçekten harika ama son bir kaç haftadır sorun çıkartıyor. Tsmuxer yapacağım ama format desteklemeyip diyip yapmıyor halbuki ondan önceki haftalar destekliyordu.(format MP4) No encoding olarak denedim iyi oldu ma bu sefer belli kısımlarında dosya hatalı diyip kapatıyor. Bu sefer yeniden başlatım o yeri geçmem gerekiyor ve buda içine ediyor izleme keyfimin. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bidaki ps3 ubdateinde duzeltebilirsin benim bildigim duzelir kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Yaklaşık 7,8 aydır kullanıyorum bu programı ve gerçekten harika ama son bir kaç haftadır sorun çıkartıyor. Tsmuxer yapacağım ama format desteklemeyip diyip yapmıyor halbuki ondan önceki haftalar destekliyordu.(format MP4) No encoding olarak denedim iyi oldu ma bu sefer belli kısımlarında dosya hatalı diyip kapatıyor. Bu sefer yeniden başlatım o yeri geçmem gerekiyor ve buda içine ediyor izleme keyfimin. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bidaki ps3 ubdateinde duzeltebilirsin benim bildigim duzelir kendisi

Bir dahaki PS3 update'i kim bilir ne zaman gelir. :D Şuan en son updateli versiyonunu kullanıyorum ama neyse artık bir şekilde halledeceğim.

• Arkadaşlar media server eskiden çalışıyodu ne olduysa bugün bir türlü ps3 ile pc birbirini görmedi.Yeni ps3 (4.11) versiyonla hiç denememiştim.Ama daha önce PC deki harici harddiskimde ki tüm mkv uzantılı filmleri sorunsuz izliyodum.Değişen bi şeyler mi oldu yoksa yapılması gereken bi ayar mı var ?

Yardım Lütfen.
  • Sizin sorularınız farklı ama biraz fikir alışverişi yapalım 1 yıldan uzun süre boyunca ps3 media server programını kullandım kablolu kablosuz olarak bağladım kullandım aldığım verim yeterli degildi benim size tavsiyem 150 tl civarı para ayırıp HD medya oynatıcı almanizdir arada çok fark oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Sizin sorularınız farklı ama biraz fikir alışverişi yapalım 1 yıldan uzun süre boyunca ps3 media server programını kullandım kablolu kablosuz olarak bağladım kullandım aldığım verim yeterli degildi benim size tavsiyem 150 tl civarı para ayırıp HD medya oynatıcı almanizdir arada çok fark oluyor

ONları biliyorum ve dediğin gibi çok kaliteli görüntü alıyosun ancak şimdilik ona bi bütçe ayırmayı düşünmüyorum.Aslında 4 çekirdekli bi pc kullanıyorum ve görüntü kalitesi beni gayet tatmin ediyodu.Transcode ve buffer'a alma işlemleri hızlı oluyodu ve takılma olmuyodu.üstelik görüntü kalitesini de media server üzerinde en iyiye alıyodum.Ama ne hikmetse Video seçeneği altında PS3 media server ikonu çıkmıyor.Zaten pc deki media server da da aygıt bulunamadı diyor.PS3 te sadece windows administrator ve user diye iki seçenek çıkıyor.Sanırım windows media player üzerinden haberleşmesi için ama daha önce hiç kullanmadığım için başarılı olamadım onlarda da.Bi film izlim dedim ama anlaşılan yalan oldu.

İlgin ve hızlı cevabın için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisomur

quote:

Sizin sorularınız farklı ama biraz fikir alışverişi yapalım 1 yıldan uzun süre boyunca ps3 media server programını kullandım kablolu kablosuz olarak bağladım kullandım aldığım verim yeterli degildi benim size tavsiyem 150 tl civarı para ayırıp HD medya oynatıcı almanizdir arada çok fark oluyor

ONları biliyorum ve dediğin gibi çok kaliteli görüntü alıyosun ancak şimdilik ona bi bütçe ayırmayı düşünmüyorum.Aslında 4 çekirdekli bi pc kullanıyorum ve görüntü kalitesi beni gayet tatmin ediyodu.Transcode ve buffer'a alma işlemleri hızlı oluyodu ve takılma olmuyodu.üstelik görüntü kalitesini de media server üzerinde en iyiye alıyodum.Ama ne hikmetse Video seçeneği altında PS3 media server ikonu çıkmıyor.Zaten pc deki media server da da aygıt bulunamadı diyor.PS3 te sadece windows administrator ve user diye iki seçenek çıkıyor.Sanırım windows media player üzerinden haberleşmesi için ama daha önce hiç kullanmadığım için başarılı olamadım onlarda da.Bi film izlim dedim ama anlaşılan yalan oldu.

keske tam olarak soruna yardım edebılseydım ama ınan bır fıkrım yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    PSP TV sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisomur

quote:

keske tam olarak soruna yardım edebılseydım ama ınan bır fıkrım yok

saol dennis jr. Hala kullanan varmı media server i merak ediyorum.

Yani sorun benim sistemde mi yoksa 4.11 firmware ile media server desteği kalktı mı acaba.En azından bu konuda bilgisi olan varsa vede paylaşırsa makbule geçer.Yoksa boşa kürek çekmeyelim.

• Up

arkadaşlar yok mu media server kullanan 4.11 versiyon ile ?

Formatlamim boşuna pc yi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.