Arkadaşlar bazı filmlerde ve dizilerde (çoğunlukla yeni eklediklerimde) bu hata çıkıyor. Fakat eski dosyalarımda hiçbir sıkıntı yok. Acaba nasıl çözeriz bu sorunu?
dostum eğer usb ya da harici harddisk takıyorsan "VIDEO" adlı bir klasöre depo yapman lazım ha olurda direkt atmış olabilirsin o zaman e bas ve "display all" de görünecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: KIYAMETT
dostum eğer usb ya da harici harddisk takıyorsan "VIDEO" adlı bir klasöre depo yapman lazım ha olurda direkt atmış olabilirsin o zaman e bas ve "display all" de görünecektir.
Birşey bağlamıyorum hocam. Ağ üzerinden PC'deki dosyalarıma ulaşmaya çalışıyorum. Bazı dosyalar çok rahat çıkıyor ama bazıları gözükmüyor. Neden böyle onu araştırıyorum.
gözükmeyenler gözükenler ile aynı formatta mı?
quote:
Orijinalden alıntı: KIYAMETT
gözükmeyenler gözükenler ile aynı formatta mı?
Evet hep benzer şeyler hocam. Yani mesela aynı standartlarda bir dvdrip film gözükürken diğeri gözükmeyebiliyor. Bunun sebebini çözemedim bir türlü.
UP
aynı sorun bende de var 1080p xart videolarını oynatmıyor fakat 720pleri çok rahat açıyor uzantıları aynı olmasına rağmen.
bir de 1,5 tb WD hddyi görmedi cihaz nedendir acaba?
UP
Arkadaşlar bu sorunu çözebilecek birileri yok mu? UP
Eminim bilen birisi vardır forumda. UP
Bir kaç aydır kullanmıyprdum Media Server'ı, geçen gün açtım bir türlü PS3'ü görmedi PC
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme